aha geldii
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
550 var.. 525 var... sen yeterki aşşa lönk emir yaz... PALA hemen veri malıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster575 e alışa yetişemedimm ya
PALA nın istediği bi göz, ALLAH verdi iki...
Yorum
-
tü üzüldüm... bende çoğu zaman 25 puan üçün çok pivanlar kaçırıyomdathebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster25 puanın hesabını yapınca 500 puandan oldum k24
82750 sat 82250 al ne güzeldi oysa. Ne inat ediyon 775 diye. k24
hata sende... ben bugün 775 e yazılmışmıyım... HAYIRthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLa Pega 82775 den mal verecektim sen mi engel oldun k24
anlaman ilazımdı, çalışacak olsa o rakkam herkesten eveli ben yazılırım
yazılmadıysam, çalışmayacak dimektir...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhani kapandıydın dün, gene nerden buldun löngü
650 yi takip edin... üstünde kalamazsa 650 iyi fiyet...
875 boş gibi... orasıda iyi fiyet yine
Yorum
-
pegam dün senden sonra bi titreme geldi felaket gırip oldum,yorgan döşektim emme ottu çöptü derken az topeladım ekranı açtım baktım bu deyyus hala malda deliriyo durduğu yerde bu mal erimeden testere bitmez.bugün 82300 -600 bandı dışında neresi ağırlık basarsa yön olacaktır.hepinizi öptüm hayırlı cumalar.palanın elinde şu an itibariyle dün kapanıştan fazla mal var dikkatli olun.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünkü cortlar 525 ten filet olmuş (başından kalkarkeleme yazıldıydım... )
yeni furuşma üçün, hazırlanak
TAKA ABİ nerelerde.... abi bi bak şunun saana soluna... ne diyor aşşa yokarı ?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bırak 500 üstüne atsında toparlasın yaw 430 maliyetnen bi seet dışarı çıkcez şinci akıl burdaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela şuan teknik olarak 400 çalıştırması lazım... emme çalıştırmıyor
niye ?
çünkü ben varım orda, araya girdim... yazıldım... veremiyor 400 e PEGA mal gapar diyin pezemek
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertü üzüldüm... bende çoğu zaman 25 puan üçün çok pivanlar kaçırıyomda
hata sende... ben bugün 775 e yazılmışmıyım... HAYIR
anlaman ilazımdı, çalışacak olsa o rakkam herkesten eveli ben yazılırım
yazılmadıysam, çalışmayacak dimektir...
775 yandıda virmedi namıssız pala mahlukatı. Neyse kulağıma küpe olsun Pega yazılmadıysa oraya yazmayayım oraya.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
efferimthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster775 yandıda virmedi namıssız pala mahlukatı. Neyse kulağıma küpe olsun Pega yazılmadıysa oraya yazmayayım oraya.
500 ün üstüne geçeceksiniz de beni almadan mı gideceksinizegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbırak 500 üstüne atsında toparlasın yaw 430 maliyetnen bi seet dışarı çıkcez şinci akıl burda
ayıp yaw, bende binem şuna yaw
Yorum
Yorum