KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    800den vediklemi 600den aldım eccükde 500den almaya çalışıyon
    haftasonuna lönk gircezz gibi
    vardır bundada bi hayır başında olamayınca
    son durumda 82100 maliyet
    4te 2 poz
    2 gündür 500 puan karı beğenmedik oyalandık durduk yaw

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      81750 den ilave long
      paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Herkesin haberi oldu artik herhalde ,o yuzden fazla yszamiyor ya.bu arada pega guxel bir nokta sole yazilayim longlari dunku gibim nokta atisi istiyom
      ah paradigma abi ah...

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hani kapandıydın dün, gene nerden buldun löngü

650 yi takip edin... üstünde kalamazsa 650 iyi fiyet...
      875 boş gibi... orasıda iyi fiyet yine
      600 lerden vereceedin o malı...

teprik ediyorum seni palacım...

böyünde soktun ya beni günaha k24

375 ten filet olmaya çalışıyorum beyler
      1 saatte verebildim şu 400 lük lonkları... 300-375 arasında 1 saat kaldı... el tetikte bekledim

350... 325 ler hazır bekliyordu... almasa 375 i verdim gitti yapacaadım

keşke hiç 875 dimeseydim... ver gitsin 600 lerden deseydim verimiydin ki

Yorum

• PEGA_SUS
        Yasaklı
        • 21 Ağustos 2011
        • 2790

kusura kalmayın... pasta eccük geç kaldı

özür dilerim

korkulacak bişey yok...

kurumumuz cortlamamış... burdan daha aşağılara gidecek olsaydık, 1. seans ki yükseklerden cortlar, 1000 dene cort kalırdı geceye

pazartesi buralardan longa başlayabilir

FİNANS kekliğini 4500 cort ile bindirmişler trene...

ona bi en az 1000 puan zarar yazdırırlar merak etmeyin

ula dow toparladı, gitti bizim artı gap hafta sonu ayaana

şu borsa 7 gün açık olsa yaw... yarın açık olsa 81900 den direk kapatırdık lönkleri ne güzel k24

iyi tatiller

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

81900 kurtarmaz haceli yap bi kıyak

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            81900 kurtarmaz haceli yap bi kıyak
            dostum biliyosun bunlar, zabah GAPTIKAÇTI fiyetleri

yanar... geri döner mantığı ile yazıldığımız yerler...

şuanki dow kapanışına göre açılış hakkı 81725 falan... bi bazarertesi zabaana 25-30 pivan artı fıçıra bakar bizim tokuzyüzler

emme SEVİNDİRİCİ bir haber vereyim sizlere

bakın ne yaptı dow... kapanış seansında... 23:00 ten sonra

ŞEKİL 3-A

direk 45 milyon lot ALDI...

(resmin sol üst köşesindeki bilgi penceresi, tuttuğum yani diklemesine boydan boya eflatun çizgi ile işaretlenmiş barın rakamlarıdır, göresiniz diye 23 barını tutmadım, kırmızı dikdörtgene aldığım 3514750 gösteren volume-hacim değeri 22:59 barının hacmi, bizimki bir sağındaki bar... oke )

900 garanti inşallah desemde

DAX i de vererek kapatmış

eksi future ile karşılaşmazsak iyi olur İNŞALLAH...

Yorum

• PEGA_SUS
              Yasaklı
              • 21 Ağustos 2011
              • 2790

bir sevindirici haber daha...

bu kamar aşireti hemen ne zaman piyasa sıkışsa, devreye girer, müdahale edip, toparlarlar...piyasaları

emiceside böyleydi bu dür-zünün

müdahale etme gereği duymuş bu aaşam

''...dji 13650 civarını test ettikten sonra şu ana kadar en düşük 13360 civarına kadar düşüş kaydetmiş durumda.,,yukarıdada belirttiğim gibi 13338 en yakın ara destek civarından dow da ani bir yukarı atak gelebilir.beklentim 14100-14500 aralığı şeklindedir..,,hedef beklentim ise 14100 olarak belirledim., ''

ekseriye de tuttururlar... nerden biliyorlarsa

kendisine ve nazarında LİFESTYLE ABİMİZE de

selam ve sevgilerimizi gönderelim...

(üyeliği olan birisi iletebilir.... mesajıda olduğu gibi götürebilir, emme eccük düzeltin mesajı, samimiyetim yoktur.. cartdadanak dür-zü didimizi bilmesin )

Yorum

• Karatay
                Aktif
                • 14 Ağustos 2011
                • 277

bir sevindirici haber daha...

bu kamar aşireti hemen ne zaman piyasa sıkışsa, devreye girer, müdahale edip, toparlarlar...piyasaları

emiceside böyleydi bu dür-zünün

müdahale etme gereği duymuş bu aaşam

''...dji 13650 civarını test ettikten sonra şu ana kadar en düşük 13360 civarına kadar düşüş kaydetmiş durumda.,,yukarıdada belirttiğim gibi 13338 en yakın ara destek civarından dow da ani bir yukarı atak gelebilir.beklentim 14100-14500 aralığı şeklindedir..,,hedef beklentim ise 14100 olarak belirledim., ''

ekseriye de tuttururlar... nerden biliyorlarsa

kendisine ve nazarında LİFESTYLE ABİMİZE de
                Yapma hocam, bu arkadaş(lar) -ki ben hepsinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum- iflah olmaz boğa soyundandır...
                2008'de çöküş falan olmaz çok beklersiniz diye nakaratları var sn. Karahan'ın başlıklarında... sonuçta o dönem 20.000'e kadar verdiler endeksi, sonra bir başlık açıp hedef verdi ve piyasalar dönüncede ben bildim oldu.
                Hele birde Kozaa vakıası varki sorma gitsin..Hergün verdiği destek noktaları, ertesi günün direncine dönüşüyordu.

Neyse belki deneyim kazanmıştır diyelim...Ama şahsen benim nazarımda bir kıymeti yok analizlerinin.

Polemik olsun diye yazmadım, arkasından da konuşmuyorum, daha önce kendi başlığında da serzenişte bulunmuştum.

Yorum

• manaw
                  havacı
                  • 28 Ekim 2011
                  • 896

ben de sn karatay ile aynı fikirdeyim. aynı kişi olup olmadıklarını bilmem ama iflah olmaz boğa olduklarına sonuna kadar katılıyorum. Sonsuz sermayesi olan adama göre yapılan analizler.. Düşüş devam ederse, en son doğru tahminden referans alınarak kar analizi yapılıyor. yersen..

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

saatlik sanırım 1.seans sonuna doğru düzelcek
                    günlüklerde değişkenlik yok sat devamda al vermeye yakın
                    lakin haftalık bozulma emaresi belirmiş
                    eldekileri veririkde gerisini çarşamba değerlendirmmeli

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

matriksten şu saatlerde çıkan gırafik exeleri indirip dataları tamamlayın,öğle üzeri verilen exeler hatalıydı uyarımı dikkate almışlar bişileri düzelttik diye mail atmışlar.616 exe sorunu hallodu demişler bakalım doğru çıkacakmı.eyi hafta sonu dileklerimle.
                      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• PEGA_SUS
                        Yasaklı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 2790

Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yapma hocam, bu arkadaş(lar) -ki ben hepsinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum- iflah olmaz boğa soyundandır...
                        2008'de çöküş falan olmaz çok beklersiniz diye nakaratları var sn. Karahan'ın başlıklarında...
                        muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ben de sn karatay ile aynı fikirdeyim.
                        dostlar ben aşşa köyü ekim 2008 de öğrendim... eveliyatını bilmiyorum

2008 krizinden önce endeks 21000-20900 hedefi veren olmuş ama kim bilmiyorum araştırmadım

ondan sonraki... 20000 den sonraki süreçte

lifestyle2 mıstafa abinin

48000 hedef başlığını bilirim...

ondan sonra da 72000 dediğini bilirim

ikiside gerçekleşti, peşine yukarı hedef verdiğini duymadım...

(YANLIŞ hatırlamıyorsam 2011 de bi 74 didi gibime geldi...o tutmadı sanırsam )

geçen seneki düşüşten 50000 lerden sonra (gaç dedi tam hatırlamıyorum emme ) 60 matmış dedi...

onun peşine yeğeni olan bu ARTİS GILIKLI, sarı saçlı oğlan hate çıktı

nisan 2012 de 68400 didi... 540 gördük enson

4-5 dene tutturdular benim gördüğüm.....

ve özelliklede hedefe giderken, gelen ara DÜZELTME mahiyetindeki sert düşüşlerde geldi geldi yazdı mustafa abi...

dediğim gibi ekim 2008...2012.... 4 sene oldu ben tutmayan analizlerini görmedim

HELAL OSSUN ikisinede

yiğidi öldürrüm hakkını yimem...

hoş bizde o DOW 14100 dedi diye dalmadık lönke... takip edip görecek

ona göre gard alacaz

(bu dakkadan sonra VOB 83000 üstüne otursun... 2-3 haftada en az 5000 pivan daha koyar üstüne... oturamazsa o başka... FADIL TAKİPTE )

bizimki bunu yaparsa dow söylenen rakamı güle oynaya yapar

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          matriksten şu saatlerde çıkan gırafik exeleri indirip dataları tamamlayın,öğle üzeri verilen exeler hatalıydı uyarımı dikkate almışlar bişileri düzelttik diye mail atmışlar.616 exe sorunu hallodu demişler bakalım doğru çıkacakmı.eyi hafta sonu dileklerimle.
                          usta tekrardan setup dosyasini İndİrsek tekradan setuplasak nasİ olur Şİmdİ İÇİne gİrİp dosya nereden Çikarilacak ne nereye yapiŞtirilacak bİlemİyorum kestİrme cevap yazarsan memnun olceeemmm
                          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

kani dostum matriks kılasörüne gir içinde data yazanı bul sonra HISTORIC yazan dosyayı aç ve oradan fotadaki dosyaları sil ve linkten bu dosyaları tekrar indirecen 5 mn 60 mn ve daily yazanları.sonra 616 exe sorunsuz olanı indiriı önce kurup sonra bu grafik ekselerini yüklayecen ve sorun bitecek.
                            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

sahi halen niye ağlıyorlar hepsinin yediği önünde yemediği arkasında
                              :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

hızla sıkışıyoz yürü be pala yönü tayin et
                                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information