82700 den long devam
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar matriks 616 exe son olanı yüklemediyseniz yüklemeyin grafik ve takas dosyalarında bozulma yapmakta bende yeni farkettim,eğer yüklediyseniz ve sorun varsa bozulan gırafikler ve dosyaları silip yeniden yüklenmesi gerekmektedir.aksi durumda ne yapsanız düzelmemektedir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
herkese iyi akşamlar..
uğursuzluk bendeymiş..
koca gün izledim... ekranı kapattığımda 80 puan artıdaydı.. eve geldim bi baktım 1100 puan uzun zaman sonra ilk ciddi verişini yapmış..
piyasada fazla long kollayan yok.. umarım 8,5 aydır düşmüyo diye aşırı longa yüklenen olmamıştır.. sabreden shortçulara tebrikler..
tek takip gözbebeğim halkbankası 7,7 dolara gelmiş bugün..
bu seneki hareketini kaçırdım diye kahrolmuştum.. bu özelleştirme hikayesi nakitte bekleyenler için güzel oldu..
2008 krizinden önce halka arz olmuştu 8 den 11 kusurlara gitti.. insanın aklına gene acaba mı sorusu geliyor..
uzun vade için tl bazlı 5 tl dolar bazlı 2,5 dolar çok tatlı olur ama şimdi oralar uzak ihtimal..
çıkışlarda adam gibi çıkan düşüş trendlerinde adam gibi düşen ender tahtalardan. izlemeye devam..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
herkese iyi akşamlar..
uğursuzluk bendeymiş..
koca gün izledim... ekranı kapattığımda 80 puan artıdaydı.. eve geldim bi baktım 1100 puan uzun zaman sonra ilk ciddi verişini yapmış..
piyasada fazla long kollayan yok.. umarım 8,5 aydır düşmüyo diye aşırı longa yüklenen olmamıştır.. sabreden shortçulara tebrikler..
tek takip gözbebeğim halkbankası 7,7 dolara gelmiş bugün..
bu seneki hareketini kaçırdım diye kahrolmuştum.. bu özelleştirme hikayesi nakitte bekleyenler için güzel oldu..
2008 krizinden önce halka arz olmuştu 8 den 11 kusurlara gitti.. insanın aklına gene acaba mı sorusu geliyor..
uzun vade için tl bazlı 5 tl dolar bazlı 2,5 dolar çok tatlı olur ama şimdi oralar uzak ihtimal..
çıkışlarda adam gibi çıkan düşüş trendlerinde adam gibi düşen ender tahtalardan. izlemeye devam..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
saatlik bar kapanışları ne yapsanız düzelmiyor 614 exe geri dönmeyince düzelme olmuyor,biliginize.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar matriks 616 exe son olanı yüklemediyseniz yüklemeyin grafik ve takas dosyalarında bozulma yapmakta bende yeni farkettim,eğer yüklediyseniz ve sorun varsa bozulan gırafikler ve dosyaları silip yeniden yüklenmesi gerekmektedir.aksi durumda ne yapsanız düzelmemektedir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
HAYIRLI İŞLER esnaf... gaptınız gapıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın büyük ihtimal ile artı GAP alacaksınız, gavurlar sizi
rahat uyuyabildinizmi dün gece
bende 775 e yazıldıydım aaşamdan... benden önce gavurun biri daha yazılmış hepsi gitmemiş malların
Yorum
-
-
La ne gavuru o benim benPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHAYIRLI İŞLER esnaf... gaptınız gapı
rahat uyuyabildinizmi dün gece
bende 775 e yazıldıydım aaşamdan... benden önce gavurun biri daha yazılmış hepsi gitmemiş malların
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Dün 2.seans işc ve garanda hacim artmış acaba düşüşten evvel açıkçılar kapandıda sonramı bastılar bilmiyoruz.
İş-c: Hacim(Lot) 1.seans 16.884.097,00 2.seans 33.830.831,00
Garan Hacim(Lot) 1.seans 25.365.449,00 2.seans 36.934.324,00
Yorum
Yorum