hala yıkamadıkları poz var dikkatli olun çalkalama devam edecek gibi.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ulan PALA böyle bir İTNELİK yaptığın günü daha hatırlamıyorum...
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayrıştıkya işte... daha ne kadar ayrışacaz
dünkü dow a göre şuan bulunduğumuz yer büyük bir ayrışmadır...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeyler böyle demiştim emmeee
piyasada acayip bir güç veya itnelik var...
direk 82500 açması gereken vob un burda durması bile
garip
ya alıcı bulabilmek için burdan açtılar, veya ne olursa olsun dün aldığımız malın arkasında duracaaz diyorlar....
325 longo
375 ve dahi 450 nin üstüne geçmesi, yine yukarı çevirebilir yönüta sabah sinyali verdinde... taaaa 7 saat sonra bastın...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın esnaf... hayırlı işler
aynen dünkü sistem gibi... şimdide 325 yandıya... mecbur basacak
yatırım tavsiyesi değildir
o 7 saat boyunca dümen üstüne dümen çevürdün...
ne aradıysan o süre zarfında İNŞALLAH bulamamışsındır da kendi ***üne gaçmıştır
Yorum
-
dedimya pegam bizim özel ho yu bilem tınlamadı aşağı derken döndü durdu puşt.gördükde kime yaradıki.daha çok zigler bu puşt elindeki malı hala eritemedi gibime diye düşünmekteyim.hayırlı akşamlar.
not:bakın arkadaşlar genele bi türlü yayılamadık endeksi yukarı ittikçe yandiniler aşağı bastı endeks aşağı gittikçede ya durdular yada endeksten hızlı koşiler,hafta sonu şöle geniş bi çalışma yaptım eğer bu endeksi bi yıkmaya görsünler okadar döviz borcu olan şirketler gördümki ciddi batışları içten bile değil.hisse alımında mutla şirket kartlarındaki döviz yükümlülüklerine bakın eğer şirket sermayesini defter değeri olarak etkileyecek durumda ise bence uzak durmakta fayda var.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniyeküne abi
kaat mı aldıydın.... ?
gel bizle beraber VOB takıl, saniye başı tiksinek hep beraber
endeks çıkarken diğer kağıtlar bön bön bakıyor. es kaza endeksde -%1 görmesinler
hemen %3 aşağı basıyorlar. uleyn bunların hepsi kanı bozuk
bugün elimde bulunan kağıdın speğini elime geçirse idim, yemin ediyorum kafasına sıkardım
bunları doğuranlar normal bir ana olamaz. kesin bunları genelevden peydahlamıştır
Yorum
-
vardı az bişi bugün alayını boşalttım ve huzurluyum.vob işini sende bilin max 5 deneyle yapıyom daha fazlasını bünyem kaldırmiyyyy.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterniyeküne abi
kaat mı aldıydın.... ?
gel bizle beraber VOB takıl, saniye başı tiksinek hep beraber
ha bu arada arkadaşlar şunuda belirtmek isterim paylaşım işini bir süreliğine askıya alacam zira piyasa çok hızlandı daha fazla konsantre olmam gerekiyo.hoşça kalın
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
abi varya... ne GAVURSUN sen ya... 1 numerosun 1...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdedimya pegam....bu puşt elindeki malı hala eritemedi gibime diye düşünmekteyim.
ula pasta gelmeden, takas gelmeden nasıl biliyon onu...
çok YAMANSIN abi, senden korkulur...
geceye LONK kalan dostlarım için, şimdiden sevindirici haberi verebilirim...
PASTA

CİTİ ve MERİL... 1750 kadar lönkten kaçmış emme önemli deeel
burda görünmüyor TEB 900 denecik lönklemiş...
garanti 5000 corttan kaçmış... döçe ona keza
hadi gözünüz aydın...
TÖRKİŞ...
CORTU kapatıp, lönke dönmüş...
yarın büyük ihtimal ile artı GAP alacaksınız, gavurlar sizi
Yorum

Yorum