Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
pega yan kağıtlarda duzen yok onlarada fırsat verilecek olmalı bazı yan kağıtlara bakıyorum hala 50 bin endeks seviyelerinde dolanıyor fiyatları çok garip orantısız bi güç dağılımı var bıkmıs abi sen az bu işe açıklık getirebilirsen veya diğer abilerimiz memnun olurum neden yan kağıtlar tersine gidiyor bu taktikselmi yoksa adamlar endeks her yukseldiğinde yan kağıtları ucuz bulanlara malmı yaslıyorlar
abi yan kağıtları
2011 ilkbaharında SPEK ler KY ye köstü mü ? KÖSTÜ...
KY 2 senedir maliyete gelsindE ALLAH BELASINI versin, karını istemiyom, çıkamda kurtulam... diyo mu ? DİYO
spek bunu biliyo mu ? BİLİYO...
getürümü pezemekler... maliyete... senin elinden üç otuz paraya gapmadan o malı goyvirümü yaw
Sn Pega Denetim Masası Proğram Ekle kaldır bölümünde proğramlar arasında Yandex Tool bar isimli bir proğram olması lazım oradan işaretleyip kaldır seçeneği ile kaldırmaya çalış
Sn Pega Denetim Masası Proğram Ekle kaldır bölümünde proğramlar arasında Yandex Tool bar isimli bir proğram olması lazım oradan işaretleyip kaldır seçeneği ile kaldırmaya çalış
Yorum