eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben kimseyi etkilemyim. elliotcuların yanılma payı yüksektir. hele benim sayımlarınki dahada yüksek. arkadaş istedi diye paylaştım. özelden yollsamda alay konusu olmasam daha iyiymiş gerçiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha 2011 eylülünde de aynı böyle çizmişti PALA bu grafiği...
aşşa köyde (ben bilmiyordum o zamat ) yükselen kama, takoz makoz diyip duruyordu millet
hepiciğimiz şorttuduk... o zaman
ve sonrası malum...
küfürbaz olduk, tüm CORT24 eşrafı olarak...
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
buradan acılacak her şort kademesi para yazacak kardeşim....ama aslolan zaman....şimdi zamanı degil....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercortcular için ümit ışıgı yok mu exper.... 3ün üçüde elimizde..a.q.
Yorum
-
katiyyen ve asla öyle bir amaçlı maksatlı yazmadım...trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kimseyi etkilemyim. elliotcuların yanılma payı yüksektir. hele benim sayımlarınki dahada yüksek. arkadaş istedi diye paylaştım. özelden yollsamda alay konusu olmasam daha iyiymiş gerçi
hatta 2 senedir 1 ALLAH ın kuluynan da alay etmemişimdir..
tamamen gerçeklerdi yazdıklarım
hatta rog... usta bile...
KAMYON DEVRİLME... iresimi koymuştu... hatırlayanlar vardır belki
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburadan acılacak her şort kademesi para yazacak kardeşim....ama aslolan zaman....şimdi zamanı degil....
teşekkürler...
direnişimiz zayıfladı emme henüz bitmedi...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
katiyyen ve asla, öyle bir maksatla yazmadım... yazmamda... hatta kimseye yazmamtrader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kimseyi etkilemyim. elliotcuların yanılma payı yüksektir. hele benim sayımlarınki dahada yüksek. arkadaş istedi diye paylaştım. özelden yollsamda alay konusu olmasam daha iyiymiş gerçi
tamamen gerçekleri yazdım
hatta rog ... usta bile
kamyon devirme iresimi koymuştu... hatırlayanlarınız vardır belki
Yorum
-
Yurt dışı inanılmaz dalgalı..
Merkel'in açıklamaları geliyor..
Son olarak söylediği: Tahvil alımına karşı değilim ancak sınırsız tahvil alımına karşıyım...
Draghi ile karşı karşıya gelir ve piyasa bunu restleşme olarak algılarsa sert satışlar mümkün, dikkat...
Yorum
-
15 dakkadır... PALA internetimi kesti... VIN ıda kesmiş pezemek
teslim olmadım eksper abi.. emme
bi yatırısa PALA beni, çalıların arasına...mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aboooo....
Yorum
-
ahaha erken secim geliyormus
AK Parti ile MHP, 2014'ün Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler'in 2013 Ekim ya da Kasım ayına alınması konusunda anlaşmaya vardı. İki parti yerel seçimlerin öne alınması konusunda yarın saat 15.00'de CHP ile bir araya gelecek
Yorum
-
Ya sert mi geliyor satış mı geliyor ne gelecekse gelsin..Alış geliyorda ne oluyor dostu..8 bin puan giden borsada benim kağıt 15 pip düştü..gelsin satış a.k...marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYurt dışı inanılmaz dalgalı..
Merkel'in açıklamaları geliyor..
Son olarak söylediği: Tahvil alımına karşı değilim ancak sınırsız tahvil alımına karşıyım...
Draghi ile karşı karşıya gelir ve piyasa bunu restleşme olarak algılarsa sert satışlar mümkün, dikkat...
sıtkım sıyrıldı borsadan be haziran dan beri..
bu ne arkadaş ya..14.000 puan çıkan borsada 1 kuruş aktif den alım olmayan 3 tane kağıdım var a.q.
Yorum
-
apds iyi düştü bu hayra alamettt...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşortcular fena bastırıyor yav.....kabus gibi cöktüler üzerimize....kışt, kışt dagılın lem.....ha ha ha
ayrıcanak bo vob uicat edenin.....yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
4000 apsd... erimiş biraz...
575 ben kaçar...
bu TRENİN yolu yol deeel... başlarım böyle trene ben
50... 30 da komisyon... 80 pivanım gitti aqua yaEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kopruyu cikertmeyinde... (nasil bir yerdir su hindistan, gidesimde kalmadi hehe)

Sonra vagonun ustune tunersiniz.

Yorum
-
önden bankalar sonra kazançlı şirketler i topluyor.bu yükselişi izleyen yerli bıyıklılar en son sahne alaıp gaydırı guppak kağıtları götürecekBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum