PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparadigma....neyin yanlış gittigine bakacak olursak pozda cok fazla yatıyoruz...500 -600 puvanı begenip almıyoruz bu aralar...yoksa dikkat edersen her girdigimiz poz yaklaşık bu puvanları teklif ediyor....slow takılıp aslım olayım diyorum durum ortada....ille treyd et yoksa ekmek yok diyor....
evet hocam. ben de bunu söylemiştim.. daha önce..
kar al yapmayı unuttuk bir ara.. Kar cebe yakışır..
Yorum
-
haklısın abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüc kuruş para aldın onuda geri verecen....akşama daha cok hızlanır bu hareket dimedi dime.....
takipteyim abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega cortcuya sokmuş bir kere ...bu saatten sonra dünya yıkılsa cıkarmaz....akıllı ol...sen olsan cıkarırmısın....
325 altına gelebilirse... biraz bi aşşa gelebilir... yoksa reverse için tetikteyim zaten
Yorum
-
onada bi sokan bulunur elbet bi zaman...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega cortcuya sokmuş bir kere ...bu saatten sonra dünya yıkılsa cıkarmaz....akıllı ol...sen olsan cıkarırmısın....
çıkarmam da
ne biliyim, kendiliğinden bi FIRTAR mırtar...
çıkıviri... bellimi olur
Yorum
-
ben senin öyle bişiy diyeceeni bildiğim için ABİeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega ....zaman..... spot acıldıktan sonra ilk yarım saat.....kazık cıktı cıktı....cıkmadı affın olmaz....
icap edeni yaptım...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlot sayıyor ŞERREFSİZ... sokacak adam arıyo
350 den bi yemleyim didiydim... hemen kendi lotu olmayan emri gördüydü bastı
350 reverese... longo
Yorum
-
hoş... şuan yukarı gitmesi için bi gerekçe de görmüyorum, PALA nın itneliğinden başkaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstericap edeni yaptım...
bekliyom ne haber düşürecekse düşürsün bakalım göt oğlanı...
bak muratcım
şortkende sööyom, lonkkende... yani sorun bizde değil
PALA denen pijde
o yüzden tasalanma, doktora moktora gitmeye kalkma...
Yorum
-
pega,
yok getmem lazım.. şirink şart. (gavurca deli doktoru) guzu emmimin nasihatıdır. vobcu adamın manyak olması lazım. ara sıra gözükmesi şart.
emme sööme konusunda senden ders alacağım. senin hayal gücün geniş. ben lügatla sööyorum bazen. daarcığım tökendi.
Yorum
-
muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin hayal gücün geniş. ben lügatla sööyorum bazen. daarcığım tökendi.
asagidaki kaynakcanin VOBculara faydali olmasini dilerim....
Yorum
-
ayrıca abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega cortcuya sokmuş bir kere ...bu saatten sonra dünya yıkılsa cıkarmaz....akıllı ol...sen olsan cıkarırmısın....
cortçuya neyim bişiy soktuğu yok...
SANKO daki şortlar zannımca kendi HEDGE si...
2 yıl önce, bu başlığı açmama vesile olan
sevgili BABOMUZ... bıkmışbroker abimizin...
büyük resimdeki, 7 yıllık KRİZ DÖNGÜSÜ içindeki
2. ALTIN VURUŞA....
istemeyerek te olsa başlamak zorunda kaldı...
neden istemeyerek ?
spotu uygun, güzel fiyattan alamadı...
endeks 48000 deki çizgiyi kırmadı... yerlileri stoplatamadı
2011 ilkbaharında 8--8,5 ortalama ile çıktığı GARANTİ ye 7 lira vermek zorunda kaldı...
ya belkide 2 sene sürecek ve belkide 100 endeks için 90-100 ü hedef alan hamleye başladık...
yada
en son 31 i cuma günüde gördük... hala kendi maliyet bölgesi
kimse mal almıyor, taşın altına elini sokmuyor... kendi kaldırmak zorunda kalıyor
HALTIN VURUŞ olmayacakta düşeceksek bilenem
biraz daha yukarlara sürüp, maliyet bölgesinin belli bir miktar yukarlarına kadar çıkması İCAP EDİYOR
ona uğraşıyor İT OĞLUSU....
Yorum
-
ve ŞEKİL 3-A
ortada bişiy yokPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay dür-zü... ta nereye gitti la
kim ne dedi ? dax niye zıpladı böyle... bilgi ?
altına girdi...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster******* oğlu... hala yukarı sürecem dii uğraşıyor ya la k24
ve gelen hamleye bakınPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster325 altına gelebilirse... biraz bi aşşa gelebilir... yoksa reverse için tetikteyim zaten
86 garanti alıyor... almış bile İTNE...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş... şuan yukarı gitmesi için bi gerekçe de görmüyorum, PALA nın itneliğinden başka
Yorum
))
Yorum