makas daraltıyor...hastr...lem....hesapta longcuyu indirecek....spot kapandı basıyor cakala bak...long devam....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O bıyıklının bıyıklarına so....bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönden bankalar sonra kazançlı şirketler i topluyor.bu yükselişi izleyen yerli bıyıklılar en son sahne alaıp gaydırı guppak kağıtları götürecek
allah kahretsin hepsini..
forumdan mı atılıyorum ne bok yiyorsam yiyim yeter be...
hayatımda bu kadar sinirlendiğimi bilmiyorum bu ne arkadaş ya..bu ne yaaa..
2. seans ları izlemiyorum..Borsa yüzde 1.5 artı...oley diyorum belki bir kuruş gitmiştir..
o da ne ekside..balya balya satış var hemde..
iliğini kemiğini sömürdünüz hissecilerin be..allahın belaları..
Yorum
-
yaaaa...yıllar önce neden hisse işini bırakıp voba gectim...işte bu yüzden....iki tane yavsagın elindesin....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO bıyıklının bıyıklarına so....
allah kahretsin hepsini..
forumdan mı atılıyorum ne bok yiyorsam yiyim yeter be...
hayatımda bu kadar sinirlendiğimi bilmiyorum bu ne arkadaş ya..bu ne yaaa..
2. seans ları izlemiyorum..Borsa yüzde 1.5 artı...oley diyorum belki bir kuruş gitmiştir..
o da ne ekside..balya balya satış var hemde..
iliğini kemiğini sömürdünüz hissecilerin be..allahın belaları..
Yorum
-
Orda 2 burda 12 yavşağın elindeyiz. En azından sokanı seçebiliyoruz. Daha demokratik burası.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaaaa...yıllar önce neden hisse işini bırakıp voba gectim...işte bu yüzden....iki tane yavsagın elindesin....
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
yok abi... alınacak senedi bilemiyolar, sonra sööyolareksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaaaa...yıllar önce neden hisse işini bırakıp voba gectim...işte bu yüzden....iki tane yavsagın elindesin....
bak ben ne güzel 358 den... BALAT almışıyım
Yorum
-
gundwane dostum...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi... alınacak senedi bilemiyolar, sonra sööyolar
amacım laf sokma falan değil... beni bilirsin... biraz latife olsun dedik
KY olarak, topyekün kucaktayız... ama ele, ama beleee
bak bugün, ben PALA nın kucaana kaç kere oturup, oturup kalktım...
emme denk getiremedi
Yorum
-
lem bende balat aldım....zaten vobda hec ücün gecen cort actımıdı....yanlız vob cıktı oradan zopayı yidim...balat düştü omdanda zopa yidim...nasıl hec yaptım bende agnamadım....nasıl iş lem bu...ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi... alınacak senedi bilemiyolar, sonra sööyolar
Yorum
-
ben bu hec işini beceremiyorum...biri bana tarif etsin yav...hertürlü zarar yazıyorum.....ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem bende balat aldım....zaten vobda hec ücün gecen cort actımıdı....yanlız vob cıktı oradan zopayı yidim...balat düştü omdanda zopa yidim...nasıl hec yaptım bende agnamadım....nasıl iş lem bu...ha ha ha
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaaaa...yıllar önce neden hisse işini bırakıp voba gectim...işte bu yüzden....iki tane yavsagın elindesin....
abim güzel diyosunda..VOB da da bak kuzu yu bitirdiler..sen de keza kendin de söyledin 2009 çıkışında çok zor durumda kaldım diye..kuzu ile beraber..
geçen sene yeni zirve diyenleri bitirdiler..
bu adamlar boş adamlar değillerdiki..
onlarda teknik biliyordu herhalde..ama bitirdiler..
hissede en azından 0.20 kuruşa da düşse dönüp çıkma ihtimali var..vob da paran gitti mi gidiyo abi..
çok açık söylim yemiyor..
size inanamıyorum zaten..nasıl yatıyorsunuz akşam..mesela bu geceye longmuşsun..sabah bi baktın diyelim amerikan vadeliler eksi 1 de..dakka bir gol bir..sabah 9 da..
bizim ki direkt eksi 2 açtı...gitti yüzde 20..
uyuyamam ben walla..
Yorum
-
tamamm..diyelimki yarımn yüzde iki eksi actı ...sen hissede zarar yazmıyormusun....aynı zararı sende yazıyorsun...diyorsinki ben yatar beklerim eninde sonunda hisse degerini bulur....eeee o zaman bende yatar beklerim vobda senin hissen degerini bulunca aynı oranda yükseliyor.....bak güzel kardeşim...vobda long olup geceye pozda girmeyle, garanda geceye hissede girme arasında zerre fark yoktur....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim güzel diyosunda..VOB da da bak kuzu yu bitirdiler..sen de keza kendin de söyledin 2009 çıkışında çok zor durumda kaldım diye..kuzu ile beraber..
geçen sene yeni zirve diyenleri bitirdiler..
bu adamlar boş adamlar değillerdiki..
onlarda teknik biliyordu herhalde..ama bitirdiler..
hissede en azından 0.20 kuruşa da düşse dönüp çıkma ihtimali var..vob da paran gitti mi gidiyo abi..
çok açık söylim yemiyor..
size inanamıyorum zaten..nasıl yatıyorsunuz akşam..mesela bu geceye longmuşsun..sabah bi baktın diyelim amerikan vadeliler eksi 1 de..dakka bir gol bir..sabah 9 da..
bizim ki direkt eksi 2 açtı...gitti yüzde 20..
uyuyamam ben walla..
Yorum
zabah alırız neyse
pala resmi "fanteziden" ciziyorsun...

Yorum