eksperim bugun short olmazmi diyosun yukardan bir yerden reverse ? yoksa bugun o gun degilmi ?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aynen eksperim ben kimm 82850 den long olmak kim kendime inanamiyorum ama sana inaniyorum ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem paradigma sen 82000 den cort acacagım diyordun....83700 lerde hala longun tepesine cönmüş nefes dahi almıyon....vay uyanık vay....lem tam songuncu oldun başımıza heee......ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
az kaldı lem....hamle yapacagız....ama bugün deel...5000 puvanı cepcegizinde görünce gözlerin faltaşı gibi acılacak..... az bekle.....ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen eksperim ben kimm 82850 den long olmak kim kendime inanamiyorum ama sana inaniyorum ha ha ha
Yorum
-
sen nerem diyon abi laaa..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermax 150- 200 puvan salması lazım...ama degermi işlem yapmaya....
değme miiiii ?
350----525
375---725...
Yorum
-
ha ha ha..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha ha ha lem parayı nirden buldun....
abi sen o kadar adamın içinden beni bilemdin mi ?
şo, raylarda yürüyen varya...EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhehehe
kufesini kapan kosuyor...
pala para mi saciyor... ?
yok yok bu resim daha iyi ahhaha...
"tren"

ordan buldum...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen nerem diyon abi laaa..
değme miiiii ?
350----525
375---725...
Yorum
-
Reaility show gibisin abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuyur tekrar cortcu malamat....550 de.....nasılım uşaglar...saniye saniye....ha ha ha
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşo, raylarda yürüyen varya...
kopruyu cikertmeyinde... (nasil bir yerdir su hindistan, gidesimde kalmadi hehe)

Sonra vagonun ustune tunersiniz.
Yorum
-
74xxx den beri bazen azaltıp bazen çoğlatarak, bazen sL olup hemen geri paçasına yapışarak sürdürdüğüm long pozisyonumu83650 ort ile FLAT ladım. yeni alıcısına hayırlı olsun. elliot olarak belki son kez 800 üstü görülebilir. 82750 altına inmeden kısa denemem ama long karlarımıda cebime koymadan edemedim. herkese selamlar-bol kazançlarBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
hah şöyle keyfim yerine geldi....soyun lem helali hoş olsun...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen nerem diyon abi laaa..
değme miiiii ?
350----525
375---725...
Yorum
-
sağol eksper abi 425 den sabah sabah adığım ykb leri 33 den geri verdim.35 yanarsa geri alacağımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ECCÜK geç kaldım emme... bi 675-750 daha... parasal faidesi yok emmeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhah şöyle keyfim yerine geldi....soyun lem helali hoş olsun...
birazda hovardalığa çalışak azına kesiyim...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kurumumdan memnunum...
en azından tel açtımmı irkek çıkmıyor telefona
kızlar çıkıyor, sesleride güzel... onlar konuştukça PEGA BEY... didikçe
full... full pozlara dalasım geliyo
tanışmakla müşerref olabilsem... komisyon itin olsun... dime ihtimalimde az değil
Yorum
Yorum