Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
exper ben o kadarümitsiz değilim.... sabah 350 den yaptığım ilaveler ile zarardan kara geçtim... bende cuma günü aynı yerden şortlamıştım.... aşağısalacak ve soluksuz 80bine gelecek beklentim devam ediyor...
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
exper ben o kadarümitsiz değilim.... sabah 350 den yaptığım ilaveler ile zarardan kara geçtim... bende cuma günü aynı yerden şortlamıştım.... aşağısalacak ve soluksuz 80bine gelecek beklentim devam ediyor...
benim aklıma da şu geliyor ... (hiç çıkmıyor aslında da )
yaklaşık bir ay oldu kuruş cebime para komadım .... mideme agrı giriyor....boru deel bir ay...
yaklaşık bir ay oldu kuruş cebime para komadım .... mideme agrı giriyor....boru deel bir ay...
olacak inş....
arkadaşlar kademelerde 500 er lotlar leblebi gibi alınıp satılıyor ama apds nedense -1000 den gıpraşmıyor..... bu filmin sonu soluksuz 85bin yada 80bin de biter...
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum