Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
pegam canın cekti galiba....biraz masirefli emme en hası budur.....
tam anlami ile dogru bir tespittir bu .......bizimkiler hem pacozdur hem cirkin ama sanki adriana lima dan daha guzelim havasiyla kapristen yanina yaklasamazsin mutevazilikten bir haber ....sanki dunya gunesin etrafinda degil onlarin etrafinda doner ... ...o yuzden o davrasnilarina karsi benimde geri iletimim genelde cogunluguna it muamelesi yapmak olur ...
yarımlık yedigünün üstünden dökerim... votkayı basarım... cekedin iç cebine zula
emme arkadaşlar öğrendi, kapıda polis gibi ararlar beni...
PEGA... hanımların mıntıkadan uzak dur, git o köşede biyerde otu derler
(hoş, haşa sarkıntılık falan ondan değil, öyle şiy yazmaz bizim KİTABIMIZDA... yıkılırız mıkılırız masaların arasına, ayıp olmasın manasında.. )
hoş birde VODKA sevenlerle içerimde
sağolsun paradigma abi... yok ben ıraktayım, yok orda deelim... diyip
kandırdı bizi... namıssız
lem pega , rusya didin gacilar didin , ahin tuttu ...geldik iraka ne bir karsi cins var ne gidilecek yer ne yenilecek yemek ..birde bir miktar para koyduk ortaya ,parayi kurtarmaya bakiyoruz ...kendi kendimize guya is yapacaz ...otur iste oturdugun yerde , calis maasinla yok kasiniyoz ya ...
tam anlami ile dogru bir tespittir bu .......bizimkiler hem pacozdur hem cirkin ama sanki adriana lima dan daha guzel biriymiisim havasiyla kapristen yanina yaklasamazsin mutevazilikten bir haber ....sanki dunya gunesin etrafinda degil onlarin etrafinda doner ... ...o yuzden o davrasnilarina karsi benimde geri iletimim genelde cogunluguna it muamelesi yapmak olur ...
tamam anladım
akşam yengeden fırçayı, destekli bi zılgıtı yemiş.... hırsını milletten çıkarıyo
yaşı bilmiyorum 32 33 diye tahmin ediyorum, (çok ötesi ise haddime değil)
benim 35 bu arada,
ama ilerde bir cemiyete bile girerken farklı gözle bakıyorlar adama single isen, daha başka bir sürü sıkıntısı olur.
hiç unutmam hanımla çocuğu kayınpederin yazlığa gönderdim 1 haftalığına,
la dedim taş taş üstünde, baş baş üstünde bırakmam 7 gün diye ellerimi avusturuyorum,
5. gün sonunda artık bünyem isyan ediyordu, (bas agrisi, uykusuzluk, düzensiz beslenme.....v.s.)
6. gün ve sonrası depresyon,
7. gün evden dışarı çıkmadım.
yani bende sultanlık en fazla 3 gün, sonrası bozuyor.
günaydın arkadaşlar....
bugün expır da gelmiş.... bi hareket var sanırsam....
yön netarafa .. strateji oluştumu.... topluca votka içmeyemi gidiyoz yoğsam mezbahayamı...
dünaden az biraz şort var bende.... bugün reverse olmak dahil her şey olabülüüü
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum