775 kısa az bişi,pala basacakmı ne çok yatayladı
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ula pala 80 bin yapta az oğlanın okul harçlığı çıksın,yoğsam oğlan harçlık diye tepemden inmeyecek.yapamazsan 83350 bari yapda daha fazla kısalam.heheheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hangi yan hisseler abi ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks zirvelerken yan hisseler neden diplere gidiyo.çok karışık bir durum içindeyiz.

kardemirler iyi... aselsan iyi.. ülkerciim orda
düşenlerdekileri kastediyorsan.. onlara hisse mi diyosun ?
bi doğan var... oda son dökmeyi mi yapıyor nedir ? hisseciler daha iyi bilir
Yorum
-
pegam hsse adı veremem ama izlediklerim diyelim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALLAH belamı versin... şurdan şuraya adım atmak nasip olmasın
günboyu düşündüm...
bu bayramın kutlanmaması lazım...
niye demiyonuz la hiçbirini
'' PEGA rahat ol, hallettik o işi ...'' diye
hadi tamam CUMHURİYET i ATATÜRK buldu.. diye onu seemiyoz... 29 EKİM i geçtim
19 MAYIS da... ATATÜRK ün doğumu... onuda seemiyoz... onuda geçtim
23 NİSAN.. onda da ULUSAL lafı var... onuda semiyoz... onuda geçtim
la 30 AĞUSTOS la
TÜRK ORDUSU la... senin benim dedem la, 20 yaşındayken... 4 sene savaşmışlar la..
aç susuz... ayakta çarık yok, yalınayak...
sonunda kalkmışlar AFYON dan... kefere YUNAN ı sürmüşler İZMİR e... dökmüşler denize...
TÜRK ORDUSU la...
ALLAH tan KORKUN....
ÇOK AĞIR konuşacam... duman çıkıyor yine
RABBİM hata yazmasın
öldünüz, namazınızı kıldılar... alıp götürdüler... toprağa
ula o toprak sizi dışarı atmıyorda, kabul ediyorsa...
beni o TOPRAĞA KOYMAYIN la...
girmek istemiyom o toprağa, aynı yerde yatmak istemiyom....
2 dakkada, namazımı kılında... yakın beni... denize savurun külümü...
o toprağa değmesin la bedenimseans arası... zaten yatay... az DELLENEK Mİ ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüm ULUSUMUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI kutlu olsun...
başta ATATÜRK üm olmak üzere, insanlık var olduğundan bugüne bu TÜRK sevdası için, toprağa düşmüş
aziz ŞEHİTLERİMİZİN de ruhları şad olsun...
TANRI TÜRKÜ KORUSUN...
valla ben onları gördümmü, seslerini duydummu... moralim daha çok bozluyo, delleniyorum
gelmedikleri, gözümün önünde durmadıkları taa iyi oluyor...
ne şamın şekeri, ne arabın yüzü...
demişlerya, tam öyle
biz bize yeteriz...
cumhuriyetçiler, milliyetçiler, ordum, dhkp-c ciler, koministler, faşistler, dev solcular, tikkocular... başkanlar rizeliler... hahaha
yeterki bunlar olmasın... ALLAH a yakın bize uzak dursunlar

he la...oldu la
CUMHURİYETİ YIKAK...
amk... bizim, TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN eli ARMUT TOPLUYORYA...
körün hamuda geçirmesini... bilirmisiniz siz
Yorum
-
pala senin taaaa,çok sıktı kapadım kısaları.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala senin taaaa,çok sıktı kapadım kısaları.
sıkaaar... çok namıssız oynar bu oyunu...
son hamlem neydi abi...625-700
2 saattir bu arada dolanıyor
dikkatimi verip, itneliğe gaçmadan oynasam, tam denk getirrimde... bazı şaşıyoz
750 ye yazıl peşime abi... zararın bendePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağı gideceksek şayet... son bi yukarı dalması lazım, maksimum 775 kadar
750 şort emirler yazılı... 450 longlar
duruma göre her ikisinide iptal edebilirim, hele bi oralara gelsinler bakarız
NOT ARTARSA garışmam emme
Yorum
-
"ifade" ozgurlugu "mus"...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseans arası... zaten yatay... az DELLENEK Mİ ?
Yorum
-
görüşümü cuma söyledim....82900 şortta oturdum izliyorum....hayırlısı....100 puvan üstüne cıktıgı anda kapatacagım....85000 ihtimaline karşı....aksi taktirde devam....muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam,
görüşün nedir?
Yorum
-
vay namıssız... demek ki çok açık, ayan beyan, herkeşin bildiği bir hamleymiş kiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağı gideceksek şayet... son bi yukarı dalması lazım, maksimum 775 kadar
yapmadı...
böyle didik emme dostlar... 675 üzerinde yukarı uzunda yapabilir, ihtimal üzeredirPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sıkaaar... çok namıssız oynar bu oyunu...
750 ye yazıl peşime abi... zararın bende
bu yüzden yatırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
long olduk... emme ne yapacaam belli değilPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşağı gideceksek şayet... son bi yukarı dalması lazım, maksimum 775 kadar
bize niye yok o ÖZGÜRLÜKTEN... ?EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
içeri alırlar diye, yazamıyom doğru dürüst hiçbişey..
Yorum
Yorum