pega exper ustanın emaneti ne durumda?vaaay vobu yukarı almışlarrr,hastasıyız dedeee
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
guzel yorum pega ;)PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster675 reverse diyordumya sabah
onu sildim dostlar... şimdilik iyi gibiyiz
ya aktiften FLAT oluruz, ya long devam...
öyle tahtaya emir yazılıpta, pala nın nüne yem olunmaz...
sabah hızlıca oraya gidip geri gelme ihtimali vardı... yapmadı
şimdi şartlar değiştiyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ben de göçük guzu gibi düşünüyorum. ne kadar düşer bilmiyorum ama düşecek bu.
Bunun yanında sanki piyasa alıcı yok. satıcı da yok. pozlar kapanıyor. sonra kapanan pozlar piyasadan kendileri veya başkaları tarafından yerine geri konuluyor.. ama endeks gidemiyor.. toplam sözleşme sayısı da 241k üstü.. bu rakam vade sonu için anormal bence.
dolayısı ile eski alıcılar zorunlu satıcı olacaklar diye bekiyorum.
Yorum
-
hep öyle diyon... ondan sonra dönüyon longa abi la....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80600 den reverso ve şorto..... 10binlik düşüşe oynuyom...
Yorum
-
la ne yukarı alacaklar... aha verdiler geriflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega exper ustanın emaneti ne durumda?vaaay vobu yukarı almışlarrr,hastasıyız dedeee
söyledikya akşam 78 den vereceem eksper abinin eline... ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam abi... gözün arkada kalmasın... ben bakarım

akşam gel 78 den satarız lonkları 
Yorum
-
yenilerde kullanmaya başladığım günlük, ultra teknik, hipersonik, mega geleceği gören sisteme göre 80,300 altı kapanışlar bir hareket tetikleyebilir. Buna göre endeks sınırlarda geziyor.
Bunun altına sarkmazsa, bu seviye otomatikmen destek olmakta.
düzeltme..
kullanmaya başladığım lafı yanlış.. henüz buna göre hiç poz almadım. yenilerde geliştirdiğim diye düzeltiyorum. o da şu: (diğer köyde, sn soydan'ın sistemini aldım.. bir iki şey ekledim çıkardım. sonra sn sidabumi gibi gölgelendirdim.. sonuçlarını da test ettim. oldu.. )
Yorum
-
dikkat et abi... o şortlar kısa vade de zarar yazmasınküçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80600 den reverso ve şorto..... 10binlik düşüşe oynuyom...
çünkü 1 likler ala geçti
bilirsin soktumun 1 likleri bütün grafiklerin babasıdır, hepsinden büyüktür
o ne derse o tarafa gider.... kimseyi takmaz...
adamı sıçım sıçım sıçırtır...
Yorum
-
AYILARA GELSİN http://http://www.youtube.com/watch?v=04TaMWREtx8oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
hani abi söömedim yaa...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem pega azına biber sürecem....he he .. yavaş git dedikce coşuyorsun... bayanlar var bayanlar....ayıp... arada söv tamamda ,coşma yav...canını yedigim sakın alınma seni seviyorum biliyorsun....
bunu diyosan... haklıyım abiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulan PALA o 1 likler sat verdi diye aşşa gelirsen
ta senin orana çakıyım diyeceedim
geldi 100 puan... nası söömezsin
200 puan soktu... size lafı bile olmaz emme
bana çok 200 puan...
Yorum
-
uyulabilirse fena sistem değil periyot büyüklüğü göz önüne alınarak.
sn.Muratman sistem yazmaya yeni başladım demişsin ama fena yazıyorsun;)
önümüzdeki zamanlarda bir çok yeni sistem üreteceğine eminim.
sonrada kafan karışacak
ben bunların hangisine uyacağım diye ;)
şimdiden çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryenilerde kullanmaya başladığım günlük, ultra teknik, hipersonik, mega geleceği gören sisteme göre 80,300 altı kapanışlar bir hareket tetikleyebilir. Buna göre endeks sınırlarda geziyor.
Bunun altına sarkmazsa, bu seviye otomatikmen destek olmakta.
düzeltme..
kullanmaya başladığım lafı yanlış.. henüz buna göre hiç poz almadım. yenilerde geliştirdiğim diye düzeltiyorum. o da şu: (diğer köyde, sn soydan'ın sistemini aldım.. bir iki şey ekledim çıkardım. sonra sn sidabumi gibi gölgelendirdim.. sonuçlarını da test ettim. oldu.. )
http://bit.ly/c25MCxMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum