KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bendeki p_20 de 80300 görünüyor.. demek ki kısacası 80bi,nin altı yada üstü diyeceğiz... emme zinhar istop yazmam... çakal anında çalıştırır.. sonra basar gider...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster80200 ün altı yanmadan reverse olunmaz abi
bi dur hele toparlamaya çalışıyoz
arkadaşlar hem bobide hemde x30 da zirvede çok net bir 3lü tepe OBO var... bu görüntü aşağı işini öne çıkarıyor... çok yakında olmasada 10binlik düşüş kaçınılmaz... muhtemelen yeni vadede atraksiyona geçecek iskender..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
-
Selam arkadaşlar,
Matriksin varsayılan tasarımdaki vob derinlik penceresinde pasif satış emirlerinin daha önce doğru olmadığını yazmıştım.. Kimse de uyarmamıştı.. Hatta bir kişi de evet öyle biliyorum demişti..
Ben de yanlışlıktan iyice emin olup, zaten lot sayısı bana yeter diye düşünüp cok da önemsememiştim..
Sn guerra'nın derinlik ekranını gördükten sonra, ala ala dedim.. Demeki ki oradaki verilerin doğru olması gerekiyor.. Bendeki pencerede sıkıntı olabilir.
Meğersem sütun genişliğini az arttırmak gerekiyormuş. Bu kadar basitmiş.. Utandım kendimden.
Yorum
-
la 29 ekim değillll... 30 ağustos değil...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİNGİLTERE kapalıymış ya...
bu ingilizler niye kapalı ?
''la PEGA,
senin hök........ ın, kutlamıyor o bayramları....
milletin zihninden ATATÜRK'ü silmek için her türlü, dalavere... desiseyi çevürüyor...
ingilizler niye kutlasın la mal...''
dirseniz... o başka... haklısınız
sonradan geldi aklıma...
şimdi hepiniz ''ATATÜRK ü bu milletin zihninden kimse silemez... gücü yetmez...'' diyeceeniz
bende biliyom SİLEMEZ
emme önemli olan silip, silmemek değil
silmek için ********lik yapmak...
mesele o...
EKLEME : bakın bu tam yerine oturdu... sööyon neyim dimeyin... tam uydu deel mi ?
Yorum
-
27 Agustos Summer Bank HolidayPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ingilizler niye kapalı ?
Yorum
-
Allah düğüncülere kolaylık versin,durum iç açıcı deel 90800 altı bu ay sonuna kadar görülmediği sürece 103500 direncine dikkat kırılması 120500 civarını ilk hedef yapabilir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bişey diyen oldu abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişler var..dışarı cıkmak zorundayım...poz sizlere emanet....ilk yarıyı şortcu kazandı sayılır.....hayırlısı.... gücsüz görüntü devam ediyor...akşama ebemizin örekesini görme ihtimalimiz var .....haber lazım haber...yoksa yiyecek bizi cortcular....
yurtdışı az bi canlandı... ama bizimki ibneliğe devam ediyor
Yorum
-
Gardaş söyle istersen tavana kitleyeyimPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFIRTINA ABİ
az gel hele... yeni hisse çıkmış
BALAT... 358 gaymecik
ucuz deel mi ?

Lem PEGA, böyle prim yapacak kağıtları ulu orta söyleme, neme lazım sonra bize alacak mal kalmaz
Yorum
-
Neden geldiğine bağlı..Savaş tehditi ile panik le mi..Yoksa FED ve qe3 mü..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka abi
altınla işim olmaz... altın 103 e, 120 gaymeye giderse, borsa ne olur RALLİ olur mu ?
onu de hele bana
Birisinde borsa çakılır diğerinde uçar..

Altın 2 kaynaktan besleniyor şu anda..
Yorum
-
675 reverse diyordumya sabah
onu sildim dostlar... şimdilik iyi gibiyiz
ya aktiften FLAT oluruz, ya long devam...
öyle tahtaya emir yazılıpta, pala nın nüne yem olunmaz...
sabah hızlıca oraya gidip geri gelme ihtimali vardı... yapmadı
şimdi şartlar değişti
Yorum

Yorum