eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dogru diyonda eksperim birde su paradigmadan yaklasalim;cogu zaman is almak icin kolaylik bedeli adi altinda bir kitir atilir ,kitiri afarsin sonrasindada hamuduyla goturursun..baska bir deyisle bazen 3 adim ileri atabilmek icin bir adim geri atilabilir.biz kaybetmedik skendere kitir attik;)yatirim tavsiyesi degildir ...
-
15:30 USD Dayanıklı Malları Siparişleri (Aylık) 2.4% 1.3%
15:30 USD Çekirdek Dayanıklı Malların Siparişleri (Aylık) 0.5% -1.4%
17:30 USD Ekonomik Döngü Araştırma Enstitüsü (ECRI) Haftalık Yıllandırılmış (Haftalık) -0.60%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
15 mn lik barlara baktığımda 81100 direncinin şu anki karşılığı 80775 e denk gelmektedir.bu durum sitemseldir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
şunuda unutmayın destekler kırılmak ,dirençler geçilmek için vardır.yane eyi izlemeden o bölgelerde mal satılmaz asıl alınır,zira pala oraya kadar gidebiliyorsa ötesinede panikletir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
görüleceği üzere benim dirençte mal boşaltmamın arkasından palacığım kaldırıyo.yane panikletiyo.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sistemdeki foto böleydi.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15 mn lik barlara baktığımda 81100 direncinin şu anki karşılığı 80775 e denk gelmektedir.bu durum sitemseldir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
şöyle de bir durum var.
emtia endeksi artıyor.. Bizd not artması için enflasyonun düşük olması gerek.. ama emtilar artıyor.. demek ki enflasyon artıyor.. peki o zaman de faizlerin yükselmesi lazım... peki bu nasıl olacak?? ilginç..
Yani diyecğim o ki... tahvil'deki hareketin ters obo olma ihtimali var...
Amma biz teknikçi adamlarız.. asıl gerçek fiyatlarda.. para herşeyi bilir. belki de borsanın kendini arttırmak istemesi, birden patlayacak korkunç enfasyona karşı kendini korumak istemesindendir.
Sonuçta kimse malının değer kaybetmesini istemez.
bu kadar para basılırsa, kimin kimseye saygısı kalmayacak.. Biz eşşek gibi çalışalım.. adamlar yatsın.. ne de olsa onlara para bedava.. Bir de adamların mallarına onların ödediğinden daha fazla bedel ödeyip, bir de üstüne ikinci sınıf insan muamelesi görelim..
Yahu bunu etrafımdaki biri bana yapsa.. konuşmam.. kavga bile edebilirim..
bunu memleketler birbirine yapıyor.. lanet olsun.
Yorum
-
950 deki malcazımda palaya geçti.hayırlı cumalar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
arkadaşlar yaptığım çalışmalr sadece o anı kapsar vede tireyt amaçlıdır.yarın ne olacağına bakmazlar.bilginize.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
yapma abi yaa... cort açtıkyaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröglen arası not mot, cart curt sokuşturması lazım....yoksa zorlanırız....
Yorum
-
Sanki yataya bağladı artık piyasa... kıytırık kagıtlarada giriyorlar diplerde olan.. İnceden genele yayılma sözkonusu var gibi
bence vade sonuna kadar böyle gitcek gelcek eylülde bakıcaz yöne'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Bu shortcular 30 senedir batıramadı meleketi..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw yazıktır artık, shortcu shortcu olalı böyle zülum görmedi.
Petrol çıkar arap paraları geliyor denir..
Petrol düşer cari kapanıyor not denir.
Petrol sabit kalır istikrar olur..
Yılda 1 milyon nufüs artışı olur..Emlak balonu denir..Otomotiv balonu denir..Batacaz denir..
30 senedir terör var ülkede..2 bomba patlar ülkeyi bölerler hemen..
Dolar düşer borsa çıkar..
Dolar çıkar..Bu sefer ihracat karları yükseliyor denir f/k düşüyor denir hisselere alım gelir..
avrupa batar..Boşalan pazarlara türk firmaları giriyor denir..
avrupa çıkar..AB ye girecez denir..
Bütün IMKB nin ederi kadar paramız yurtdışı bankalarda..Oluk oluk kar yazıyor şirketler..
Bakmayın bilançolara siz..Hepsi ayarlı..Patron nedensiz birşekilde hisseyi basar..
Ne oluyor düşemez deli kar var dersin..İmkansızdır..
Sonra bi bakarsın 3 aylık zarar gelir..haaa hıııı olursun..Anlaşıldı..6 ayda da zarar beklersin..Bir anda deli kar gelir..
Köşedeki bakkalın bile daha iyi kar zarar projeksiyonu vardır..
Geçiniz bu batacaz hikayelerini..
Kelepir hisse buldun mu 3-5 sene içerisinde 10 kat para kazanacağın garantidir..(patronu rahatsız edecek miktarda almadınsa..)
Bu ülkenin borsası yüzde 66 yükselir arkadaş..
en köü Hikaye yoksa gerçek hikaye olana kadar sahte hikaye ile idare edilir..Gerçeği gelince bir daha sürülür..

Yorum
-
aman abi, özgüven krikon olayım, aman,eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryenilgiye tahammulüm yok .....halbuki hamuduyla götürmek hakkımızdı...konjonktürü okudum ama emeklerimiz boşa gitti....son pozu zararla kapattık...nasıl zoruma gitti anlatamam....benim gibi adamın buna kuruş verme lüks ü olamaz,olmamalı...
40 kişiye karşı tek başına dalıp indirmişin,
nasıl arada bir tane yumruk yedim diye kafaya takıyon.
en kötü günün böyle olsun.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum