taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kaç gündür pata küte yukarı sürmelerini kastedtimdi.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaklaşık galiba 15 gündür pozda yatıyoruz....cebimde beş kuruş yok....acele derken....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
istop 80750 oldu,böle giderse pala 81 bine kadar getirip basabilir.dikkatli olmakta fayda var.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
13:00 GBP CBI Gerçekleştirilmiş Dağıtıcı Ticaretleri 15 11
15:30 USD Devam eden İşsizlik Başvuruları 3300K 3305K
15:30 USD İstihdam Talepleri 365K 366K
16:00 USD Üretim PMI 51.30 51.40
16:50 USD Bloomberg Tüketici Güveni -44.4
17:00 USD Toplu İşten Çıkarma 1.32K
17:00 USD Ev Fiyat Listesi - USD (Aylık) 0.6% 0.8%
17:00 EUR Tüketici Güveni -21.8 -21.6
17:00 USD Yeni Ev Satışları 365K 350K
17:30 USD Çoklu Dünya Endeksi Tabloları 20BŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
SL u 80650 ye, kar al ı 81800 e iyileştirerek %40 long poziyona devam ediyorum. 80750 ye kadar olan geri çekilmelerde ilave ilavelerden sonraki tepelerde kar al yaparak ana poz oranı olan %40 ı artırıp azaltmaya çalışıyorum. herkese bol kazançlar dilerimBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
ben bu ha düşecek ha şurdan dönecek neden düşmüyor bu olayını 2009 da da yaşamıştım.hissettiğini değil gördüğünü uygulamak gerekBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
exerm ağzına sağlık....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax aldıgının tamamını verdi...bizimkine bakın....hala cıkacagım diyor....ne borsası ulan bu....bu şartlar altında bunu günlük vurkac harici şortlayan kerizin önde gidenidir...
gün al-sat 2 kere tokat attım paya dünkü tersonun acısını çıkardım....
bakalım üçüncü denemede ne olacak...
şortlar için 81bin altına kaymadıkça huzur yok....
apds yi yorumlayan var mı... eksi bin sonra artı binbeşyüz... şimdi sıfır... kim kime ne ediyoryazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
sen yazdıktan sonra mı kapattım, öncemi bilemiyom abi emmeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax aldıgının tamamını verdi...bizimkine bakın....hala cıkacagım diyor....ne borsası ulan bu....bu şartlar altında bunu günlük vurkac harici şortlayan kerizin önde gidenidir...
ahval ve şerait budur....
(böyle didik emme, lan bu ATATÜRK çü, bizim gibi İSLAMİ DİKTATÖRLÜK melmekatında... nasıl böyle konuşur diye almasınlar içeri... )
125 şortlar... 075 ten flat
81100 ü kırdığında.... 900 e kadar basabileydi, haydi geçmiş olsun diyeceedim

şöööyle sokabileydi o 5 lik barı, tamamıdı, çıkmazdı geri o artık...
emme sokamadı, yan geldi
025 ten destek attı biri
seans arası geliyor... buralarda sürünür
hatta birazdan yukarı alacak yine
gerek yok... 2. seans bakarız ömrümüz varısa
Yorum
-
basmaya gönlü olsa elindeki bahanleri kullanır en azından daxla bi gevserdi.demekki şu aralar basmak işine yaramıyor.özür dilerim şahsi düşüncem gördüğüm böyleBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
haraketli istop 80800 oldu.vatana millete hayırlı olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum