Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
80650 SL u iptal edip 80500 e revize ettim. 700 e kadar geri çekilmelerde ilave yaptım. %70 long poz ile 81500 üzerini bugün- yarın bekliyorum.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
dax tekrar yıkıldı yine mal mal seyretmeye devam....
Dax %1 artı yapmadığı sürece yıkılmaz abi bu piyasa... Bak dax %1 eksi olsun nasıl yeni zirve yapar bizim vob... alıcı gelmiyor şuan mecburen tutuyorlar...
Halkbankası devrede şuan... garan dinleniyor gibi
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
büyük bir tezgahın icindeyiz....dün daxla zerre kadar düşmedigi gibi topukladı....birde tepkide onunla beraber cıkacagım diye uyraşıyor....bu ite daha fazla meze olmam ben...bu şekilde borsa olmaz arkadaşlar....tezgah borsası bu....
algıyı bozmadan... insanın kafasını ***ç etmeden... kolay ekmek yedirmiyor
saat 2 civarlarıydı... 125-150 çalışıyordu... hele bi seans açılsın... bi abdest bozam gelem dedim
geldim ki 900
hay ebeeen ki didim
zıçmayadamı bilgisayarnan gidek ya, hiçmi kalmıyak başından ******* icadının
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum