KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili eksper çok acele bir hareket oldu,bu durum bende şüpheler arzetmektedir.
    yaklaşık galiba 15 gündür pozda yatıyoruz....cebimde beş kuruş yok....acele derken....

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yaklaşık galiba 15 gündür pozda yatıyoruz....cebimde beş kuruş yok....acele derken....
      kaç gündür pata küte yukarı sürmelerini kastedtimdi.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

istop 80750 oldu,böle giderse pala 81 bine kadar getirip basabilir.dikkatli olmakta fayda var.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

dax aldıgının tamamını verdi...bizimkine bakın....hala cıkacagım diyor....ne borsası ulan bu....bu şartlar altında bunu günlük vurkac harici şortlayan kerizin önde gidenidir...

Yorum

• chaotic
              Yasaklı
              • 26 Mayıs 2009
              • 713

Bugün 80975 uzlaşma ie kapatıp doji yapacak bence, yarın 3000 point düşüş. Bizim PALA çok sanatsal çalışıyor trend dönüşlerinde.

Yorum

• VIX100
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2011
                • 1945

bitirdin beni pega,iyi aile kızı buldum sanmıştım ben de....ben karı isterem
                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• chaotic
                  Yasaklı
                  • 26 Mayıs 2009
                  • 713

15 FKdan akbnk alan kaç FKdan satmayı düşünüyor acaba? %10 faizle risksiz mevduat var, 10 yıllık bileşiğini düşünsek 9 FKya falan gelir.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

13:00 GBP CBI Gerçekleştirilmiş Dağıtıcı Ticaretleri 15 11

15:30 USD Devam eden İşsizlik Başvuruları 3300K 3305K

15:30 USD İstihdam Talepleri 365K 366K

16:00 USD Üretim PMI 51.30 51.40

16:50 USD Bloomberg Tüketici Güveni -44.4

17:00 USD Toplu İşten Çıkarma 1.32K

17:00 USD Ev Fiyat Listesi - USD (Aylık) 0.6% 0.8%

17:00 EUR Tüketici Güveni -21.8 -21.6

17:00 USD Yeni Ev Satışları 365K 350K

17:30 USD Çoklu Dünya Endeksi Tabloları 20B

Yorum

• trader38580
                      Katılımcı
                      • 18 Mayıs 2009
                      • 59

SL u 80650 ye, kar al ı 81800 e iyileştirerek %40 long poziyona devam ediyorum. 80750 ye kadar olan geri çekilmelerde ilave ilavelerden sonraki tepelerde kar al yaparak ana poz oranı olan %40 ı artırıp azaltmaya çalışıyorum. herkese bol kazançlar dilerim
                      Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

ben bu ha düşecek ha şurdan dönecek neden düşmüyor bu olayını 2009 da da yaşamıştım.hissettiğini değil gördüğünü uygulamak gerek
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• küçük_k
                          Aktif
                          • 09 Nisan 2012
                          • 293

dax aldıgının tamamını verdi...bizimkine bakın....hala cıkacagım diyor....ne borsası ulan bu....bu şartlar altında bunu günlük vurkac harici şortlayan kerizin önde gidenidir...
                          exerm ağzına sağlık....

gün al-sat 2 kere tokat attım paya dünkü tersonun acısını çıkardım....

bakalım üçüncü denemede ne olacak...

şortlar için 81bin altına kaymadıkça huzur yok....

apds yi yorumlayan var mı... eksi bin sonra artı binbeşyüz... şimdi sıfır... kim kime ne ediyor
                          yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

sen yazdıktan sonra mı kapattım, öncemi bilemiyom abi emme

ahval ve şerait budur....

(böyle didik emme, lan bu ATATÜRK çü, bizim gibi İSLAMİ DİKTATÖRLÜK melmekatında... nasıl böyle konuşur diye almasınlar içeri... )

125 şortlar... 075 ten flat

81100 ü kırdığında.... 900 e kadar basabileydi, haydi geçmiş olsun diyeceedim

şöööyle sokabileydi o 5 lik barı, tamamıdı, çıkmazdı geri o artık...

emme sokamadı, yan geldi

025 ten destek attı biri

seans arası geliyor... buralarda sürünür

hatta birazdan yukarı alacak yine

gerek yok... 2. seans bakarız ömrümüz varısa

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

basmaya gönlü olsa elindeki bahanleri kullanır en azından daxla bi gevserdi.demekki şu aralar basmak işine yaramıyor.özür dilerim şahsi düşüncem gördüğüm böyle
                              Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

haraketli istop 80800 oldu.vatana millete hayırlı olsun.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information