spot artıya geçti, inanılır gibi değil...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yeni gördüm, bunun adı arz değil , halka IRZ olmuş resmen.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisseci dostlar... şuna bi bakın, bu nasıl iştir yaw
bu mudur yani HALKA ARZ...
ne zıkkım şirketiyse, borsada ne işi var bunun ?
20.000 lot ile halka arz mı olur yaw ?
yanılıpta bir vatandaş bu kağıttan almış olsa nolacak ?
3 günde 250 den 50 liraya düşmüş
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Benim bir müşterim halka arz a halka az bile derdi
Zaten 10 numara süper bir şirket niye halka açılsın ki? Sürekli şeffaf olucaksın her yaptığını bildireceksin...
Halka açılan şirketler bazıları hariç borcu harcı olan, halkı soyup bedelli filan yapıp götü kurtarmaya çalışan şirketler..
O yüzden yani halka arzları tahtama bile almam bakmam'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
79,3250 reverse ve long ereglideki hareketi sevmedimliono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79,4500 şort denemesi. hayde bre pehlivan...
Yorum
-
başındaki asıl işi piyasa ve demir çelik olmayan,
emekli zerzavat kesime sormak lazım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
79.1000 stop...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79,3250 reverse ve long ereglideki hareketi sevmedim
Yorum
-
Bankalara verip diğer yan kagıtlarda alım var gibi görüyorum hala ama...
Bence döndürecek ama algımda bozulmuş olabilir
30 endekste 10 kagıt artıda.. içlerinde bir tek ykbnk var banaka olarak'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
bu pastadan anca pega çıkar.ne bu ya adam yatayda mal dağıtmış.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum