iyide bide buyuk ayi vardi.grafikte goremedim ona ne oldu? garibim zaten her ne kadar buyukte olsa, neticede samanyolu galaksisinde.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
hisseci dostlar... şuna bi bakın, bu nasıl iştir yawPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterT+2 yi de sen ......... ........... sok BAŞKAN... ........... evladı
senin düzenleyeceen piyasanın... ta........ çakıyım
bu mudur yani HALKA ARZ...
ne zıkkım şirketiyse, borsada ne işi var bunun ?
20.000 lot ile halka arz mı olur yaw ?
yanılıpta bir vatandaş bu kağıttan almış olsa nolacak ?
3 günde 250 den 50 liraya düşmüş

ondan sonra sövdüm mü.... bana kızıyorsunuz
Yorum
-
#PİVOT 8/8/2012
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bu şortların maliyetini en son 79,9500 kadar çıkardım. Bugün 79,6750'ten flatladim. Bugünkü düşüş bana biraz zoraki gibi geldi. Yarın için long düşüncem var. Anlık yazmaya çalışıyom fakat fırsat olmuyor bazen. Yarın duruma göre bakarız... İyi geceler dostlar...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79,7000'dan şort stop yok (şimdilik
) Hayde bre pehlivan ... 
Yorum
-
pegam senin bakista hata var....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterondan sonra sövdüm mü.... bana kızıyorsunuz
bide bunca yillik borsacisin...
soyle "dusun"...
halka arz...
A. "halka" arz.. bildigin cemberi arz ediyorlar....
B. halkin fabrikasi olabilir mi ? koministmiyiz ?
ozaman...
mal halka gecince nasil degerlenmesi beklenir ?
degerlenecek olsa..
bankalara arz veya ticari urun gurubunda degerlendirmek gerekir...
Yorum
-
79300 den bende kapadim shortlari 300 puan zarar ina ...bir miktar teper diye dusunuyorum yukaridan tekrar vuracagim (sonucta 2000 puan gevsedi tepeden )..short mliyetimi iyilestirmek icin yaptigim bu atraksiyondan umarim shortlarimi kaybetmis olmam ..yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
500 puan zararına kapadım bende... 10.ayda dün uzun yapmıştım onları tutuyorum..paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79300 den bende kapadim shortlari 300 puan zarar ina ...bir miktar teper diye dusunuyorum yukaridan tekrar vuracagim (sonucta 2000 puan gevsedi tepeden )..short mliyetimi iyilestirmek icin yaptigim bu atraksiyondan umarim shortlarimi kaybetmis olmam ..
tekrar artıya geeçbiir piyasa, ordan zararı telafi etip flat e geçmeyi düşünüyorum.
Çok sıktı short'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
grafik olarak geçen cuma günkü duruma benzemekte
79600 üzerine geçebilirse, yukarı ihtimali var... ama cuma günkü gibi abanamazlar

çünkü geçen perşembe bi dalavere çevirip.... bayağı longcu döküp, şortçu toplayıp... kendileri TEB mal almıştı (biz yakalandı sanmıştık )
bu sefer dökecek bir ortam oluşmadı
izlemedeyiz
Yorum
-
ortam kendiliğinden oluşmazsa, ibnelikle oluştururPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçünkü geçen perşembe bi dalavere çevirip.... bayağı longcu döküp, şortçu toplayıp... kendileri TEB mal almıştı (biz yakalandı sanmıştık )
bu sefer dökecek bir ortam oluşmadı
izlemedeyiz
İŞC ye müdahale etti... 5,28 e verip 1 milyon yazdı, sildi... pislik çevirmeye başladı yine
Yorum
Yorum