Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Çok fena sıkıştı.. bana göre short açıldı bu seviyelerden...
şöyle bi 79.350 ye dogru beklentim var ama bakalım... Eğer uzunsa 80.000 seviyelerini tekrar test edicez gibi
Aslında hem long açılıyor hem şort yada hem long kapanıyor hem şort. Ayrıca şort ağılık yaparsa zaten desteğe kadar iner 79350 destek ise oraya kadar iner. Long ağırlık yaparsa da 80xxx lerin görülmesi gayet doğaldır.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Aslında hem long açılıyor hem şort yada hem long kapanıyor hem şort. Ayrıca şort ağılık yaparsa zaten desteğe kadar iner 79350 destek ise oraya kadar iner. Long ağırlık yaparsa da 80xxx lerin görülmesi gayet doğaldır.
Mutlaka hem long hem short açılıyor.. hepsi 1 er pozisyon zaten...
ama önemli olan büyük elin ne açtığı...
Demek istedigim bu abi
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Bankalar sırayla düzeltiyorlar...
Önce halkbank sonra garan en son ısctr... ama birini verirken digerleri ile tutuyorlar...
Şöyle adam gibi düşüş gelmiyor bi vobda
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
biri deli gibi satıyor.. ama endeks çok güçlü.. fiyat düşüyor ama rsi beş dakikalıklarda "trend id" yaptı. macd yukarı kanal yapıyor.. her ne kadar satıcı olsa da bu güç kısalar için çok tehlikeli..
senin yapacağın iş o kadar olur EFG... DUR DUR 80.000 de longa gir, yedirirlermi sana
görmüşyormusun aç köpek TEB ile MERİL i
alıcı buldummu basıyorlar kafasına
dün ve bugün kü hareket LONG cular için kötü gözüküyor
yarın 79400 ler çok ama çok önemli olacak... yıkılması 77500 lerin kapısını aralar (tahtaya baksana 450 de 110 kontrat var, iptal edene kadar geçerli cinsinden yazmış, hangisi yazdıysa )
tutunursa tekrar yukarı dönme ihtimalinden bahsedebiliriz belki
filozof abi... MERKÜR ne diyor son durumumuza... aşşa mı diyor, yukarı mı ?
Yorum