yollar çukur dolu nire ulen pala.hahaha.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
bak aslanım fiyat önemli değil... PALA GAVATININ çevürdüüü dümenleri bilmek bi sanattır...manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega olum nasıl ölçüm yapıyorsun aga..
bak bu rampaya yavaştan yanaşır gibi..sonra ağlama lem.
dün akşam yazdım
dün, bugün sabah oralar kötü iken sürdü yukarı, eksper abi hariç longa elimiz gitmezkelemePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşunu hep söylemişimdir yinede söyleyeyim
İMKB ÖNCEDEN KOŞAR...
misal dow yarın dip görüp, yükselişe geçecekse... bizimkiler en az 1 hafta önce dibi görüp, yükselişin yarısını yapmıştır bile
gerekçeside basit (en son mayıs sonu haziran başında yaşadık )
biz 24 mayısta dibi bulup yukarı öküz gibi yardırdığımızdan 10 gün sonra dow dax dibi buldu
bu zaman farkını yapmak zorunda...
ancak öyle para kazanabilir... yurtdışı düşüyor diye şortçu gelecekki tahtaya, onları longlasın
onlar tepeyi yapmadan 10 gün önce tepeyi bulmalı ki... yurtdışı yukarı gidiyor bizde gideriz diye mala giren, long açan bulmalı ki... verebilsin elindekileri
(bunun en güzel örneğide NİSAN 2012 ayıdır... 3 nisanda tepe yaptık ve komple o ay düştük, ama dow 2 nisan tepesinden sonra 11 nisanda dip yapıp, 11 nisan, 30 nisan arası aralıksız YÜKSELDİ... o yükselişi hiç kaale almadılar, dow yükseliyor diye gelene SOKTULAR MALI... )
en son saat 14:10 civarlarında + 10 fıçı varken, getirdi 75200 üstüne
şimdide + 100 fıçıyı görüp... ''anam tren gaçıyor, bizde zıplayak...'' bitarafından diyenlere
ZIPLIYOR...
anladın sen nası zıpladığını
İŞC ye basıyor seasn başından belli, 4,79 dan bu yana... yazdım garanti 4,84 den kösüyor
tam yazarken VOBU 75100 e kadar bi cavlattı yine...
gördüm gaçmaz benden
yatırım tavsiyesi değildir dostlar
demek değilki çok aşağılara gidecez... biraz salsında bizde binek trene diye uğraşıyorum
Yorum
-
arkadaşlar konu para oldumu şaka yapmadıgımı söyledim....sabah ne yazdım....daha seans acılmamıştı....heryer yıkıktı...onbaşının eşşegine benziyormuyum oradan bakılınca.....chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay be inanılır gibi değil, longdan para kazanıyorum uzun zaman sonra. Eksper hocam çok sağol, Allah tuttuğunu altın etsin, sıhhat, afiyet versin.
Yorum
-
hay yaşayın....bende sadece ben kazanıyorum zannediyorum....lem yazsanıza, kazanan yazsın...bende sevineyim...bilirimki boşuna yazmıyorum....o zaman yazarım....sedece kendim kazanırsam yazamam burada....şemsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExper hocam Allah senden razı olsun . seni izlemek çok güzel. sayende bişeyler kazanıyorum.Aklına zihnine sağlık.
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhay yaşayın....bende sadece ben kazanıyorum zannediyorum....lem yazsanıza, kazanan yazsın...bende sevineyim...bilirimki boşuna yazmıyorum....o zaman yazarım....sedece kendim kazanırsam yazamam burada....
Demek ki alayı şort buranın...
Yorum
-
+1 eksperim....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada nicin yazıyorum...kac sefer yazdım....beni okuyan kimse kaybetmemeli... kahroluyorum....kazanan yazsın...
Yorum
-
Bugün bize cesaret verdiğiniz gibi bir de tarih yazıyorsunuz.Alkışlamamak mümkün değil...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada nicin yazıyorum...kac sefer yazdım....beni okuyan kimse kaybetmemeli... kahroluyorum....kazanan yazsın...
Bende sayenizde kazandım.Long açmak hiç aklımdan geçmezdi.
Yorum
-
Ben VOB ta işlem yapamıyorum ama sizleri hergün göz ucuyla da olsa izliyor ve acayip mutlu oluyorum...Allah sağlık sıhhat versin...hep mutlu kalın..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada nicin yazıyorum...kac sefer yazdım....beni okuyan kimse kaybetmemeli... kahroluyorum....kazanan yazsın...Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
Yorum