KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sanverermis
    Tecrübeli
    • 16 Haziran 2009
    • 511

bear bull üstadım...tke formulünü matrıks sıstem tester a uyarlayamadım...filtre bölümüne girdiğim zaman yazım hatasını veriyor...birde siz bakarmısınız saygılar........

1.KOLONA...... (STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14)+WillR(14 ))/6
    2.KOLONA ......LLV((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14 )+WillR(14))/6,10)
    FİLTRE KISMINA.......... Cross((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14)+Wi llR(14))/6,0)andLLV((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(1 4)+WillR(14))/6,10)<-19.9

fazlamı oldu eksikmi bilmiyorum and den sonra ve önce boşluk olmalı...yada alta gelmesi gereken sutun mu var acaba bi zahmet düzeltebilirmisiniz..saygılar

dost meclisi topiğinede yazdım..seni erken görsün diye burayı bulunca buraya da yazdım özür.....formulde düzeltmenizi dört gözle bekliyorum hocam

Yorum

• Bear_Bull
      Spread Trader
      • 09 Şubat 2009
      • 773

sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bear bull üstadım...tke formulünü matrıks sıstem tester a uyarlayamadım...filtre bölümüne girdiğim zaman yazım hatasını veriyor...birde siz bakarmısınız saygılar........

1.KOLONA...... (STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14)+WillR(14 ))/6
      2.KOLONA ......LLV((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14 )+WillR(14))/6,10)
      FİLTRE KISMINA.......... Cross((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14)+Wi llR(14))/6,0)andLLV((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(1 4)+WillR(14))/6,10)<-19.9

fazlamı oldu eksikmi bilmiyorum and den sonra ve önce boşluk olmalı...yada alta gelmesi gereken sutun mu var acaba bi zahmet düzeltebilirmisiniz..saygılar

dost meclisi topiğinede yazdım..seni erken görsün diye burayı bulunca buraya da yazdım özür.....formulde düzeltmenizi dört gözle bekliyorum hocam
      x1:=(STOSD(14,6,6)+MFI(14)+Mo(14)+CCI(14)+RSI(14)+ WILLR(14)+ULT)/7; x1;0;75 1 formül eksik 2 system testerde 1. ve 2. kolon + olarak filtre yok o dediğiniz explorer bölümüdür. 3. filtre kısmında cross demişsiniz ama kesişim yerine and kullanmışsınız ne yapacağını bilemiyor yazım hatalı formül and ve LLV yapışık olmuş araları 1 boş olması gerekir. 4 yukarıdaki şekilde indikatör builderden yazın kaydedin. sonra istediğiniz yerde ( system tester,expert advisor,explorer ) al-sat için cross ( fml ( "tke" ) , ?? ) cross ( ??, fml ( "tke" )) formülde soru (??) işaretlerine kaç değerini kesince al sat dedirtmek istiyorsanız yazın kullanın.
      Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

PİVOT http://shar.es/tAwVQ 19/7/2012
        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• k3r3m
          Aktif
          • 31 Temmuz 2011
          • 665

gel ahmetçim v.2

bu ahmet'in stratejik derinlik diye bir kitabı var. geçen bir yorum okudum süperdi. hani taşradan göçüp iki yazı okuyup karı kızı yuttum sana tipler vardır, ne bir deneyim var ne tecrübe... ama sorsan, şehrin en büyük çapkını sanır kendini
          bu stratejik derinlik de böyle birşey sanırım
          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• Karatay
            Aktif
            • 14 Ağustos 2011
            • 277

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            gel ahmetçim v.2
            ..
            Bu kısmı için uygun birşey söylemek isterim de, konu farklı tarafa kayıp gider ve birilerini rahatsız eder..
            O yüzden polyananın tarafından bakayım; "samimiyetin nişanesi" o g.l p.s. p.s. şeysi.

Yorum

• hakanbakan
              Katılımcı
              • 18 Ağustos 2011
              • 155

Gedik Yatırım Tarafından Hazırlanan İMKB 100 Teknik Analiz Raporu:

Bugüne gelince 14.00 ’da TCMB’nin açıklayacağı faiz kararı endeks için önemli olacaktır. Bir süredir faiz indirimi fiyatlandığı için TCMB ’den faiz indirimi gelmeyecek olursa İMKB’de bir düzeltme süreci başlayabilir. Aksi durumda yani TCMB faizleri indirecek olursa da İMKB bir süre daha güçlü görünümünü koruyacaktır."
              http://www.borsagundem.com/haber/Fai...ne-olur/104459

Yorum

• paradigma
                Tecrübeli
                • 19 Haziran 2009
                • 1088

gunaydinlar ... eksperim hosgeldin ......bu arada 76700 den longlar kapandi flat ....
                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

günaydın dostlar

vay arkadaş yaa... helal olsun PALA

sen yurtdışı kötü iken haziran ayı boyunca 65.000 den getir 75.000 e sür

şimdi de

bu pasta ile, dow ralliye kalkmışken getir burada tut... aşağı basacakmış gibi dur

bu bence resmen DALGA GEÇMEK... başka bişey değil

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

Yıkılacak o kadar.....bu saatten sonra bu zor degişir....

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Yıkılacak o kadar.....bu saatten sonra bu zor degişir....
                      eksper hocam yoksa akbanktaki oyuncu sizmisiniz bilirsiniz daha öncede AKBANK genelde bir adım önde gittiği kesin kendileri 2000 krizinde de USD alıp vole vurmuştu ! dünkü 5000 short unun kaynağı MB den içerden haber alması olabilir mi acaba .. ...
                      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

Piyasa zaten 1000 puanlık bir bantta sıkıştı..
                        Fakat küçük kağıtların bir türlü gitmemesi fırsat buldukça kademe basmaları çok ilginç..

0.2 0.3 lük bir gevşemede bi kademe düşüyor hemen..

Sanırım babalar tatilde..Ortalık küçük (beceriksiz) oyunculara kalmış..

short yönlü düşüncem devam ediyor..

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          günaydın dostlar

vay arkadaş yaa... helal olsun PALA

sen yurtdışı kötü iken haziran ayı boyunca 65.000 den getir 75.000 e sür

şimdi de

bu pasta ile, dow ralliye kalkmışken getir burada tut... aşağı basacakmış gibi dur

bu bence resmen DALGA GEÇMEK... başka bişey değil

Millet neden kazanamıyor sanıyorsun..Her ters hep ters arkadaş..
                          Hele hisselerde 50 türlü maymunluk dönüyor..
                          Bak brksn a..

Bir frekansı tuttursa insanlar..

Ama heryer yıkılırken gidip mal almak çok zor..

Yorum

• küçük_k
                            Aktif
                            • 09 Nisan 2012
                            • 293

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Millet neden kazanamıyor sanıyorsun..Her ters hep ters arkadaş..
                            Hele hisselerde 50 türlü maymunluk dönüyor..
                            Bak brksn a..

Bir frekansı tuttursa insanlar..

Ama heryer yıkılırken gidip mal almak çok zor..
                            ee ne olsun yani...
                            büyük para sanal bir oyun hazırlayacak ve orda garibana para dağıtacak... yok öyle bişey..
                            her numara olur... kurumlardan her destek verilir..
                            karartmalar yapılır..
                            KY yolunur...
                            yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• Deniz5
                              Yeni Üye
                              • 12 Ekim 2009
                              • 1

X

Yorum

• kani
                                Tecrübeli
                                • 26 Kasım 2010
                                • 1084

75725 71450 67500 sıralı duraklar kısalması lazım caresiz kısacılara ekmek ermeli çok kesti kısacı
                                oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information