kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
France fights to avoid bank contagion
“I think the French are pushing this for a simple reason: They bloody well know they're next in line. They're after Italy,” said Nicholas Spiro, head of consultancy Spiro Sovereign Strategy.
http://www.iol.co.za/business/intern...gion-1.1327078
Sıra Fransa da Fransa çırpınıyor bir an önce şu bankalar kurtarılsın yoksa sıranın kendinde olduğubu biliyor...
Yorum
-
BABO şurda iki satır yazarda tamam yolun sonu düşüyoruz derse düşeriz. Aksi taktirde yok suriyeye vuruyoruzi yok merkel bacımın kaprisleri kimse beni ikna edemez...
KUZU üstat boşver düşmeyi çıkarkende kazanırsın sen niye böle illa düşelim hevesi var anlamadım be abi
...::[AZİNA]::...
Yorum
-
Fırtına abi.....FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. flamencopuro, sizinle aynı görüşteyim.
endeks 55,000 iken 2,10 fiyat ile bir hisseye daldım. endeks 60,000'lere geldi benim hisse 1,97
içine edeceğim bu işin
PETKİM'zedeler arasına seni de not edeyim..............mi?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFırtına abi.....
PETKİM'zedeler arasına seni de not edeyim..............mi?
aman abi, '' abi '' ne demek
sizinle 2 kere aynı masada oturmuşum. evladınız olacak yaştayım.
abi PETKİM kadar büyük bir hisse değil ama batışım büyük olacak
saygılar abim
Yorum
-
bence yatın kalkın dua edin ya bu ilk sıradakilerden birine yakalansaydınız? 250gün, HISSE http://shar.es/sk7kj son 250 günde en fazla can yakanlar, en az volatilite ile işlem görenler. blogta hisse etiketine tıklar 1-2 alttaki gönderiye bakarsanız son 20 gün için yapılmış olan tabloda var. kazandıranlar ve kaybettirenler sıralaması.FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. flamencopuro, sizinle aynı görüşteyim.
endeks 55,000 iken 2,10 fiyat ile bir hisseye daldım. endeks 60,000'lere geldi benim hisse 1,97
içine edeceğim bu işin
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
kuzu sadece trend dönüşünde kol keser.. o da 5-6 yılda bir olur... ve anında verdiğinin 2 katını alırkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedir HOLD UP....
bekleneni yapma....yildir....bikan insin...zamani zorla....CARESIZLIGI BAYRAK YAP....
VE.....
aniden....
selleleyi baslat....algilamalar....DUSMEYECEK....DUSEMIYOR A....kilitlenmis suruyu...
ahanda tepki gelecek....ahanda 70 000....daha ne bekliyorum....LONG LONG LONG....diye longlat...
sonra gittt.....imkb 100....44 000 de....bekle.....hepsinin malini elinden al,,,,don yukari.....
bana gelence....ben olume kilitlenirim hep....YA O...YA BEN...ARASI YOK....
ortada trendi döndüren bişey var mı? şimdilik yok.. olacaksa ekim vadede belki...
günlük grafik koydum... en fazla 2-3 daha zorlar... belki bu vadeyi yukarda kapatır...dahası zoor görünüyor... bu gün 73 de logları dehleyip 72700 de şorta geçtim.. yarın yukarı zorlarsa şortları ağustos vadeye taşyacam....yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
batık kağıtlar oynamaz. çıkışta önce endeks kağıtlıarı oynar.flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu abi alemde 1 numarasın,çıkışa hiçbir zaman inanmadım niye?bizim batık kağıtlar hiç oynamadı....
her zaman böyle oldu.
batık kağıtlara sıra gelmesinin garantisi yoktur. hiç sıra gelmeden yeniden düşüş başlayabilir ve o batık kağıtlar sanki yükselmişler gibi, yeni düşüşlere de uyum gösterirler.
bu onların patronlarının suçu.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Büyük oyuncular, piyasada satış psikolojisi oluşacaksa, bunu sezdikleri an, anında önce vururlar, ve alttan alırlar.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBedelsiz beklentili kağıtlara ne çökmüşler be..Anlaşmışlar gibi..erbos maalt brsan a kadar anasını satim..
breh breh breh...
Bu hiç değiştirmedikleri bir alışkanlıktır.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir batiktan mal...oldurulmus fiyattan alinir....bu fiyat.....4.5 panginottur....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum affına sıgınarak ....kural 4..adamın eli long ise 3.dünya savaşı cıksa borsa düşmez....şu an bu konumdayız acık ve net.....azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBABO şurda iki satır yazarda tamam yolun sonu düşüyoruz derse düşeriz. Aksi taktirde yok suriyeye vuruyoruzi yok merkel bacımın kaprisleri kimse beni ikna edemez...
KUZU üstat boşver düşmeyi çıkarkende kazanırsın sen niye böle illa düşelim hevesi var anlamadım be abi
borsayi niye yukari surerler....DAHA YUKARIDA BIRINE MAL SATMAK UCUN....
BU ORTAMDA....daha yukarida mal alacak adam yok....birseyi satamiyacaksan...neden yukari basip....satmak ucun can atan zarardaki bi suru insanin mali ustune gelsin ki....
skender salak mi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ispanyol...fransiz...italyan bankalari...BIZI KURTARIN DIYE INIM INIM INLIYOMU....inliyor....
bu kerizlerin kasalari hisse senedi kayniyor....SATAMIYORLAR...
EMME....alaman kefere...bunnara eeee usaglar...bu kaartlari bi dehleyin bakalim diyecektir...kime dehliyecekler...birbirlerine mi...bunu yapamiyorlar....
bizim borsaya bunnardan biri...1 milyr dolarlik mal itelese....bizim borsa yuzde 40 duser....
sabirli olacaksin....daha itler kizana gelmedi...geldilermi...hergun yuzde 5 az bile....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum