KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HER CIKIS....buyuk bi dusus ucundur....

guzu...kural 3....
    kuzum affına sıgınarak ....kural 4..adamın eli long ise 3.dünya savaşı cıksa borsa düşmez....şu an bu konumdayız acık ve net.....

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

yarın fırsat verirse bu kahpeyi longlayacagım.....şorttu sürüm sürüm süründüren kahpe longa para vermek ücün nasıl cırpınıcak seyredelim görelim.....

Yorum

• Bear_Bull
        Spread Trader
        • 09 Şubat 2009
        • 773

26/6/2012

VOB30, PİVOT 26/6/2012 http://shar.es/skH2I
        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• greenspan41
          Aktif
          • 30 Nisan 2009
          • 327

France fights to avoid bank contagion

“I think the French are pushing this for a simple reason: They bloody well know they're next in line. They're after Italy,” said Nicholas Spiro, head of consultancy Spiro Sovereign Strategy.

http://www.iol.co.za/business/intern...gion-1.1327078

Sıra Fransa da Fransa çırpınıyor bir an önce şu bankalar kurtarılsın yoksa sıranın kendinde olduğubu biliyor...

Yorum

• azina
            Katılımcı
            • 17 Ağustos 2011
            • 196

BABO şurda iki satır yazarda tamam yolun sonu düşüyoruz derse düşeriz. Aksi taktirde yok suriyeye vuruyoruzi yok merkel bacımın kaprisleri kimse beni ikna edemez...
            KUZU üstat boşver düşmeyi çıkarkende kazanırsın sen niye böle illa düşelim hevesi var anlamadım be abi
            ...::[AZİNA]::...

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sn. flamencopuro, sizinle aynı görüşteyim.

endeks 55,000 iken 2,10 fiyat ile bir hisseye daldım. endeks 60,000'lere geldi benim hisse 1,97

içine edeceğim bu işin
              Fırtına abi.....

PETKİM'zedeler arasına seni de not edeyim..............mi?
              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• FIRTINA
                Akşamcı
                • 04 Eylül 2011
                • 186

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Fırtına abi.....

PETKİM'zedeler arasına seni de not edeyim..............mi?

aman abi, '' abi '' ne demek

sizinle 2 kere aynı masada oturmuşum. evladınız olacak yaştayım.

abi PETKİM kadar büyük bir hisse değil ama batışım büyük olacak

saygılar abim

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sn. flamencopuro, sizinle aynı görüşteyim.

endeks 55,000 iken 2,10 fiyat ile bir hisseye daldım. endeks 60,000'lere geldi benim hisse 1,97

içine edeceğim bu işin
                  bence yatın kalkın dua edin ya bu ilk sıradakilerden birine yakalansaydınız? 250gün, HISSE http://shar.es/sk7kj son 250 günde en fazla can yakanlar, en az volatilite ile işlem görenler. blogta hisse etiketine tıklar 1-2 alttaki gönderiye bakarsanız son 20 gün için yapılmış olan tabloda var. kazandıranlar ve kaybettirenler sıralaması.
                  Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• küçük_k
                    Aktif
                    • 09 Nisan 2012
                    • 293

nedir HOLD UP....

bekleneni yapma....yildir....bikan insin...zamani zorla....CARESIZLIGI BAYRAK YAP....

VE.....

aniden....

selleleyi baslat....algilamalar....DUSMEYECEK....DUSEMIYOR A....kilitlenmis suruyu...

ahanda tepki gelecek....ahanda 70 000....daha ne bekliyorum....LONG LONG LONG....diye longlat...

sonra gittt.....imkb 100....44 000 de....bekle.....hepsinin malini elinden al,,,,don yukari.....

bana gelence....ben olume kilitlenirim hep....YA O...YA BEN...ARASI YOK....
                    kuzu sadece trend dönüşünde kol keser.. o da 5-6 yılda bir olur... ve anında verdiğinin 2 katını alır
                    ortada trendi döndüren bişey var mı? şimdilik yok.. olacaksa ekim vadede belki...
                    günlük grafik koydum... en fazla 2-3 daha zorlar... belki bu vadeyi yukarda kapatır...dahası zoor görünüyor... bu gün 73 de logları dehleyip 72700 de şorta geçtim.. yarın yukarı zorlarsa şortları ağustos vadeye taşyacam....
                    yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• küçük_k
                      Aktif
                      • 09 Nisan 2012
                      • 293

kuzu ve kuzu dostları için
                      yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• JAKO
                        Kalender Amca
                        • 30 Mart 2009
                        • 561

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kuzu abi alemde 1 numarasın,çıkışa hiçbir zaman inanmadım niye?bizim batık kağıtlar hiç oynamadı....
                        batık kağıtlar oynamaz. çıkışta önce endeks kağıtlıarı oynar.
                        her zaman böyle oldu.
                        batık kağıtlara sıra gelmesinin garantisi yoktur. hiç sıra gelmeden yeniden düşüş başlayabilir ve o batık kağıtlar sanki yükselmişler gibi, yeni düşüşlere de uyum gösterirler.
                        bu onların patronlarının suçu.
                        önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                        otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                        deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                        hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                        hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• nk77
                          Yeni üye
                          • 06 Mayıs 2012
                          • 4

bu imkb bizim degil. adı bizim lakin sahibi genç yabancılar.....
                          bu genç yabancılar birini bekliyorlar, bir şeyi bekliyorlar

Yorum

• JAKO
                            Kalender Amca
                            • 30 Mart 2009
                            • 561

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bedelsiz beklentili kağıtlara ne çökmüşler be..Anlaşmışlar gibi..erbos maalt brsan a kadar anasını satim..
                            breh breh breh...
                            Büyük oyuncular, piyasada satış psikolojisi oluşacaksa, bunu sezdikleri an, anında önce vururlar, ve alttan alırlar.
                            Bu hiç değiştirmedikleri bir alışkanlıktır.
                            önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                            otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                            deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                            hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                            hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bir batiktan mal...oldurulmus fiyattan alinir....bu fiyat.....4.5 panginottur....
                              eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzum affına sıgınarak ....kural 4..adamın eli long ise 3.dünya savaşı cıksa borsa düşmez....şu an bu konumdayız acık ve net.....
                              azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              BABO şurda iki satır yazarda tamam yolun sonu düşüyoruz derse düşeriz. Aksi taktirde yok suriyeye vuruyoruzi yok merkel bacımın kaprisleri kimse beni ikna edemez...
                              KUZU üstat boşver düşmeyi çıkarkende kazanırsın sen niye böle illa düşelim hevesi var anlamadım be abi

borsayi niye yukari surerler....DAHA YUKARIDA BIRINE MAL SATMAK UCUN....

BU ORTAMDA....daha yukarida mal alacak adam yok....birseyi satamiyacaksan...neden yukari basip....satmak ucun can atan zarardaki bi suru insanin mali ustune gelsin ki....

skender salak mi....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ispanyol...fransiz...italyan bankalari...BIZI KURTARIN DIYE INIM INIM INLIYOMU....inliyor....

bu kerizlerin kasalari hisse senedi kayniyor....SATAMIYORLAR...

EMME....alaman kefere...bunnara eeee usaglar...bu kaartlari bi dehleyin bakalim diyecektir...kime dehliyecekler...birbirlerine mi...bunu yapamiyorlar....

bizim borsaya bunnardan biri...1 milyr dolarlik mal itelese....bizim borsa yuzde 40 duser....

sabirli olacaksin....daha itler kizana gelmedi...geldilermi...hergun yuzde 5 az bile....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information