Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Yazdiklarini imzaliyorum.....yetis ya resulallah.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
orada milyonlarca insanın davranışını incele........
suratları seyret.... adımları..... kılıkları....herşeyi......
72,5 milletten....... bir o kadar davranış ve inanıştan........
"kavga" yok..... "yumruk" yok.......
"uyum var"....
"medeniyet" bu.......
burada 10 kişi kavga etmeden duramıyoruz......
orada milyon kişi.......
uyum içinde........"ikramda yarışıyor..."
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Ben, İslam coğrafyasının birbirlerini kımaktan başka bir şey yapacağını düşünmüyorum. (bknz Irak / Hz Zeynep'i anma töreninde Şii camiine bomba atılıyor, onlarca ölü, bu defa onlar başka camiiye bomba onlarca ölü)
Türkiye özelinde bizimde yakında (Allah saklasın) bunlara döneceğimizi varsayıyorum, umarım yanılırım.
Zaten İslam coğrafyasını bu hale getiren Amerika ve Eurupa bunların böyle birbirlerini yemelerini istiyor. Laik eğitimden uzaklaştırarak bilim yol göstericiliğini kerameti kendindan menkul şeyhlerin yol göstericiliğnie yönlendirdiği için son yüzyıldaki bilimsel ve teknolojik gelişmelerde etkinliği olan UYGARLIK herkesin malumudur. Batı İslam ülkelerini diktatöryel şeflerle insanların temiz inançlarını çarpıtarak sömürme çalışmasını yüzyıllardır olduğu gibi şimdi de sürdürmektedir. (Irak, arabistan, pakistan ve bilumum ülke 9
şimdi Krizin göbeğindeki yunanistan'da çalışmayan insan bizdeki çalışandan (asgari ücret ) daha iyi ücret alırken yaşam standartının düşme tehlikesinde ne kilise takıyor ne de merkel gibileri
İşte bu yüzden Batı, bizim gibi ülkelerdeki insanların uyuması için İNANÇI (olmaması gerekirken) sömürü aracı olarak kullanmaktadır.
Şunun da bilinmesi gerekir: SORGULAMAYAN TOPLUMLAR HAK EDİLDİKLERİ ŞEKİLDE YÖNETİLİRLER.
Rahmetli Eşref Bitlis paşa nın öldürülmesi değerlendirilirken tek başına değerlendirilmemeli,
Uğur Mumcu-Turgut Özal-Adnan Kahveci cinayetleri ile birlikte anılmalı ve değerlendirilmelidir.
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
jako abi fren yap,
ya topik kapanacak yada babo abi fırçalıyacak
Hafta sonu mal taşımam genelde. İyi bir yöntemdir ve çoğu zaman daha alttan alma imkanı da verir, nadiren uçan kaçan olur.
Şimdi malda yakalandım ve tedirginlik var, ondan.
abi,
netas için bi senaryo oluşturdum kafamda.
burdada yazayım bi yorum yapıver.
netaş ın %53,13 ü oep- rhea nın.fatih projesini almak istiyorlarsa bu payın %50 altına inmesi gerekiyor.
2 haftadır deutche den çıkan mal,bu arada RHEAG nin 60 milyon tl tahvil ihracı için bikaçgünde izin alması ve onaylanması,
bana şöyle düşündürtüyoır,
deutche den çıkan mal,rheag tarafından alınacak,mal yabancıya gitmemiş olacak,bu arada oep de rheag nin halka açık kısmını toplayıp kendini sağlama aldı bile belkide,yada alacak.
detayları irdelemeden yorumunu merak ettim.
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Hafta sonu mal taşımam genelde. İyi bir yöntemdir ve çoğu zaman daha alttan alma imkanı da verir, nadiren uçan kaçan olur.
Şimdi malda yakalandım ve tedirginlik var, ondan.
JAKO abi sakin..
Böyle lap diye savaş çıkmaz..Bizim kilerde sınırı geçmişler..Karşılıklı suç var..
Uçak F-4E açın bakın havadan karaya füze ve bombası var.Öyle keşif uçağı idi , pilotta zaten donla bindi idi , o derece rahattı falan kimse yemez..
Kaldıki..
Olayı kabul ediyorlar yanlışlıkla düşürdük diyorlar..(öyle şey olmaz ama uçağı düşen biz olduğumuz için siz sınır ihlali yapmasa idiniz düşürmezdik sözünün uluslar arası sözüdür o..suçlama olmaz böyle durumlarda yanlışlıkla bu demektir) Pilotlar da kurtulursa (inşallah) olay sakinleşir..
Birde nasıl hafta sonu mal taşımıyorsun..Her cuma satıp her pazartesi yeniden mi alıyorsun..
gundwane, bundan sonra günlük oyuncu olmak lazım. Türkiye, kendisi değil ve ceahelete teslim olmuş durumda. Musibetten öğrenmek istiyor. Hayattan öğrenenler, gecike zammıyla öğrenir.
Yorum