KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...170#post430170

hadi beyler hisse yarışmamızda 18 kişideyiz bu hafta rekor katılım bekliyoruz. herkes birer hisse seçsin bi hafta yarışalım.
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Bear_Bull
      Spread Trader
      • 09 Şubat 2009
      • 773

20 günde borsada hisseler neredeydi, ne oldu? http://shar.es/sljKk yıllık datalarda dip ve tepeye yakın olan hisseler. 250gün>>> http://shar.es/sZVff 250gün
      Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• JAKO
        Kalender Amca
        • 30 Mart 2009
        • 561

Yarın, Borsa, Suriye ile gerilimden nasıl etkilenecek?
        Bu sorunun cevabını aslında bize verdiler.
        Nasıl verdiler?
        Meksika liderler zirvesinde, 8 askerimiz öldürüldü.
        Meksika liderler zirvesinde, kredi notumuz artırıldı.

Kredi notumuz, artırıldı.
        Bu hafta için yükseliş, gelecek hafta düzeltme bekliyorum.
        Bozduğum moralinizi yerine getireyim.
        Ama, yine de, ben bu gelişmelerden, yüz yüze gelmekten.. çok kötü fena tırstım.
        önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
        otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
        deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
        hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
        hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• ayhan53
          Rallici Başkan
          • 27 Nisan 2009
          • 2657

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          http://forum.keyborsa.com/showthread...170#post430170

hadi beyler hisse yarışmamızda 18 kişideyiz bu hafta rekor katılım bekliyoruz. herkes birer hisse seçsin bi hafta yarışalım.

5 dakika içinde 3 isme ihtiyacımız var acele edelim
          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• TALEBE
            A-YI
            • 24 Ekim 2010
            • 1221

Not: Dikkatinizi çekti mi...?
            Uçak düşürülme işi... öğle vakitlerinde olmasına rağmen....... Sonucun açıklanması..... Dünya borsalarının kapanış saatinden sonraya bırakıldı......
            Demek ki....skender.... malda....

Saygılarımla
            talebe A-YI
            .....................
            Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• okut_val
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2009
              • 1325

93*bofa merrill lynch: (moody's'in not artirimi) turkiye icin yatirim yapilabilir ulke notu ufukta belirdi
              bofa merrill lynch global arastirmalar, turkiye icin moody's'in turkiye'nin devlet
              tahvili notunu yukseltmesinin "olasi yatirim yapilabilir ulke notunun -2013
              yili- ufukta belirmesine neden oldugunu belirtti.
              Bloomberg ht'de yer alan habere gore, bofa merrill lynch global arastirmalar'in
              avrupa, ortadogu ve kuzey afrika bolgeleri makro gorunum raporunda, uluslararasi
              kredi derecelendirme kurumu moody's'in turkiye'nin devlet tahvili notunu yukseltmesinin
              ''olasi yatirim yapilabilir ulke notunun -2013 yili- ufukta belirmesine
              neden oldugu'' belirtildi.
              Londra'da 20 yatirimci ile yapilan gorusmelerin sonucunda hazirlanan raporda,
              ''moody's'in supriz bir sekilde turkiye'nin devlet tahvili notunu ba1'e cikarmasi
              ve gorunumunu pozitifte tutmasi olasi yatirim yapilabilir ulke notunun -2013 yili-
              ufukta belirmesine neden oldu. Bunu pozitif bir gelisme olmasina ragmen, dissal
              gelismeler turk varliklarinin yakin zamanda performansini oncelikli olarak
              belirleyici olacaktir'' ifadelerine yer verildi.
              Raporda, turkiye'nin makro gorunumu ''en ilginc olan ulkelerden biri'' oldugu
              ifade edilirken, gorusulen yatirimcilar arasinda tahviller ve faiz konularinda bazi
              gorus ayriliklarinin mevcut oldugu ifade edildi. Raporda bazi yatirimcilarin,
              ''ekonomideki yavaslamanin tahvilleri daha ilgi cekici hale getirdigi'' dusuncesine
              sahipken, bir kisim yatirimcinin da ''sermaye akisinin azalmasinin turk
              lirasi uzerindeki baskiyi artiracagi'' yonunde bir beklenti icerisinde olduklari
              vurgulandi.
              Moody's gecen haftaki not artirimini, turkiye'nin kamu maliyesindeki kayda deger
              iyilesmeye ve hukumetin bilancosunun artan sok giderme kapasitesine dayandirdigini
              kaydetmisti.

-dfn-
              '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• okut_val
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2009
                • 1325

Veriyolar gazı..

Vade sonuna 5 gün var... Teb 49.000 uzunu tutmaya devam ediyor..
                Agustos vadeeyede uzunları taşımaya başlamış yavaştan...
                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

72750 den tüm pozları kapadım....flat....

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

kahpece hareket ediyor.....kahpeligin oldugu yerde ben yokum....

Yorum

• VIX100
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2011
                      • 1945

kahpelik son moda değil mi zaten? ki her zaman öyleydi bence
                      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• liono
                        Tecrübeli
                        • 17 Ağustos 2011
                        • 420

paritede long oldum ama tepkiye oynumyom ...

Yorum

• paradigma
                          Tecrübeli
                          • 19 Haziran 2009
                          • 1088

ben boyle bir borsa gormedim .. hergun birkac sehit veriyoruz ,biryandan ucagimizi dusuruyorlar ,savas soylemleri var ..sanki bu olaylar bizim ulkemizde cereyan etmiyor ...normal de bugun alicisiz acilmasi lazimdi piyasanin ... onceden basbakanin ayagi takilsa dusecek gibi olsa borsanin % 3-4 dustugunu bilirim ...
                          yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• egim
                            Yeni Üye
                            • 14 Mayıs 2009
                            • 13

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ben boyle bir borsa gormedim .. hergun birkac sehit veriyoruz ,biryandan ucagimizi dusuruyorlar ,savas soylemleri var ..sanki bu olaylar bizim ulkemizde cereyan etmiyor ...normal de bugun alicisiz acilmasi lazimdi piyasanin ... onceden basbakanin ayagi takilsa dusecek gibi olsa borsanin % 3-4 dustugunu bilirim ...
                            onlar geçmişte kaldı LALE DEVRİNDEYİZ....k24

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

nedir HOLD UP....

bekleneni yapma....yildir....bikan insin...zamani zorla....CARESIZLIGI BAYRAK YAP....

VE.....

aniden....

selleleyi baslat....algilamalar....DUSMEYECEK....DUSEMIYOR A....kilitlenmis suruyu...

ahanda tepki gelecek....ahanda 70 000....daha ne bekliyorum....LONG LONG LONG....diye longlat...

sonra gittt.....imkb 100....44 000 de....bekle.....hepsinin malini elinden al,,,,don yukari.....

bana gelence....ben olume kilitlenirim hep....YA O...YA BEN...ARASI YOK....
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Bedelsiz beklentili kağıtlara ne çökmüşler be..Anlaşmışlar gibi..erbos maalt brsan a kadar anasını satim..
                                breh breh breh...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information