73200 ikinci vuruş yaptım....daha vuruş yok...giderse kesip atacagım....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pozum halen şort.. lanet olsun modundayım.. hatayı skenderi terk ederek hecci uşaklar tarafına geçerek yaptım.. skender ağamdır. yol gösterendir. ettik bir hata..
vob niyeti bozdu. saatlik ve altı tüm periodlarda rsi 70 değerini kendine destek yapacak sanırım... o kadar acımasız.. zaten psikolojimi bozdu.. hedefi öldürmek.. ama ölmeyeceğim..
Yorum
-
Dostum petrol düşüyor..Cari ve enflasyon düşürücü bir gelişme..Not için olumlu..Adamlar dikkat edecez cari yi izliyoruz dedi idi..okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEeeee faiz indirimide gelmedi....
Faiz indirimine oynamadıysa piyasa neye oynuyor...
Sabırla izlemeye devam shortlarla.. zarar iyice büyüdü
Gelişmekte olan ülkeler falan endeksi dendi..
Birde üstüne yamru yumru da olsa not mot gelince..
Dış borsalarda şelale olmazsa onlar 10 çıkarsa biz 12-15 çıkarız..
Onlar 10 düşerse biz 10-11 düşeriz..
Öyle diyim..
Teknik temel yok..Bakkal metodu bu..
Yorum
-
Dostum haklısın ama petrol düşerken mutlaka cari açık filan olumlu olucak ama petrolün geri gelmesi demek dünyada bir durgunluk daralma işaretidir... Eee böyle olursa ürettiğin malı kime satıcaksın...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum petrol düşüyor..Cari ve enflasyon düşürücü bir gelişme..Not için olumlu..Adamlar dikkat edecez cari yi izliyoruz dedi idi..
Gelişmekte olan ülkeler falan endeksi dendi..
Birde üstüne yamru yumru da olsa not mot gelince..
Dış borsalarda şelale olmazsa onlar 10 çıkarsa biz 12-15 çıkarız..
Onlar 10 düşerse biz 10-11 düşeriz..
Öyle diyim..
Teknik temel yok..Bakkal metodu bu..
ayrıca not haberide boş bir haberdi bence... Hala batık veya batmak üzere olan ülkelerle aynı not seviyesinde değiliz...
Ama burda temel teknik bazen çalışmıyor tabikide... Rüzgarı arkaya almak gerekirken biz terste kaldık...
hayırlısı'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
tramplen zıplaması dedik, adam stratosfere doğru gidiyor.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu'nun dediği gibi derin bir dalış olacaksa, bu şekil bir tramplen zıplaması yapması gerekirdi herhalde.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum