Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Erkekler biraz daha fazla seviyo sanki
Benim üni. den kanki rusyada çalışıyo geçen sene gittim yanına, akşam 5-6 dan sonra ayık adam dolaşmıyo dışarda ehehe... Su ,votkadan daha pahalı, yaw dedim nasıl bi yermiş burası, alkol cigara hersey bedava içmeyeni dövüyolar
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Haa birde havaalanından indikten sonra her gördügün kıza aşık oluyosun nevrin dönüyo walla... orası ayrı mesele...
türkiyeye geldigimde 1-2 ay anca adapte olabildim ülkeme yaw...
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Harvard Üniversitesi ekonomi profesörlerinden Martin Feldstein Yunanistan'ın ekonomisini yeniden inşaa etmek için eurodan ayrılması ve kendi para birimini kullanması gerektiğini söyledi.
Bloomberg televizyonundan konuşan Feldstein "Yunanistan korkunç bir durumda ve bunun düzeltilebileceğini sanmıyorum. Bu durum mali yardımlarla halledilebilecek olmanın çok ötesinde" yorumunda bulundu.
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.
hadi beyler akşama turnuva başlıyor daha 100 olmamış oy kullanan sayımız
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Şu an 31 kullanıcı var. (31 üye ve 0 konuk)
mancurya adergah afterimage ANOFEL avsengin bir bilmeyen borsacim celikay chaotic eksper erkmen fox hakanbakan Hayal Taciri k3r3m kaptannemo Karatay kemal erdem labtek leventaslan mitli muratman narcemsi okut_val only polat55 power repalize süphan TANCAN yorgun
En çok üye burda ,
Keyborsa euro2012 şampiyona anketine katılınki...
İnternet de 2. sırada olan keyborsa anketinin İTİBARI artsın...;)
Şu an 31 kullanıcı var. (31 üye ve 0 konuk)
mancurya adergah afterimage ANOFEL avsengin bir bilmeyen borsacim celikay chaotic eksper erkmen fox hakanbakan Hayal Taciri k3r3m kaptannemo Karatay kemal erdem labtek leventaslan mitli muratman narcemsi okut_val only polat55 power repalize süphan TANCAN yorgun
En çok üye burda ,
Keyborsa euro2012 şampiyona anketine katılınki...
İnternet de 2. sırada olan keyborsa anketinin İTİBARI artsın...;)
(Link i yukarda ....
Dostum ilk tur maçlarını bir izleyelim sonra karar verelim olmaz mı?
Yok diyorsan ki şimdi verin, o zaman benim oyum TÜRKİYE'ye
Şaka bir yana istersen şimdi oy vereyim, ama ilk tur maçlardan sonra fikrim değişebili..
Selamlar.
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
ekleme: bir anketörü asla çıplak gözle göremezsin, o aniden böyle ensende bitiverir ;)
evet flatledim 575'ten shortları.. tepki bekliyorum ama nereye kadar bilmiyorum
bi merikali bi kitap yazmis....2050 YILINDA DUNYA.....
o kitapta....karadeniz bi turk golu....kafkaslar kirim turk hududlarinda....kafkaslardan hazarin ustu ve turkmenistan...turkiye icinde....suudi arabistanda mevcut krallik yikilmis...turk korumasinda....iraq ve suriye turkiye icinde....misir ve libya turk korumasinda...
rusyanin yikilma sebebi ise....petrolun 40 dolar ve altinda....2020 ye kadar kalmasi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum