Sn eksper sizi tebrik ediyorum.aynı başarıyı tüm kısada kalanlara diliyorum.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksperim tebrikler .. 64 000 e kadar dusmus long unda , o poza dahi sabirla 3000 puan kar ettirdin ya daha da birsey diyemiyorum ....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70 400 pörtföyün yarısını boşalttım......yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksperim zararli pozun 70900 daydi ilk ordan vermistin ...ama full long oldugundaki maliyetin 67550 ye inmisti .. dolayisyla full pozda 3000 puan kardasin ..artik 70900 lar telefuz edilmemeli diye dusunuyorum ... en niayetinde suanda kalan % 50 longunda 67550 maliyetli ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi elimde iki parti vuruş var.....biri karlı emme yeterince degil....digeri az zararlı.... bunları akibeti ücün karar verme aşamasındayım....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
ben de aynı fikirdeyim..paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim zararli pozun 70900 daydi ilk ordan vermistin ...ama full long oldugundaki maliyetin 67550 ye inmisti .. dolayisyla full pozda 3000 puan kardasin ..artik 70900 lar telefuz edilmemeli diye dusunuyorum ... en niayetinde suanda kalan % 50 longunda 67550 maliyetli ...
Yorum
-
FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili PEGA, sence pala bu yukarı sürüşü nereye kadar sürdürür.akşam şu iletinin devamına...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher ne kadar günlükler yukarı olsada HAFTALIKLAR iyi değil... nisan mayıstaki düşüş çok dik oldu, haftalıkları fena bozdu...
bakmayın siz İMKB nin öküz gibi yardırdığına... haftalıkları düzeltmek kolay olmayacaktır...
hafta sonu YUNAN seçimi var
kısa vade de, cumaya kadar 71500 lerde, çalışırsa garanti 6,74 te longları kapatmak LAZIM... portföyü boşaltmak lazım
71500 ün üstü terbiyesizliğin daniskası olur
'' veya rakamlarla uğraşmayın
eksper abi longları kapattığı zaman, sürüş bitmiştir...'' yazayım diye aklımdan geçmedi değil
tebrikler abi... güle güle harcamak nasip etsineksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70 400 pörtföyün yarısını boşalttım......
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
açılış 70250PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birde % 70-80 gibi oranda çalıştığını gözlemlediğim bir pala hamlesi var...
120 lik barlarda 325 puan...
en düşük 69950
325 i bulamayınca... yine fırttı yukarı
Yorum
-
en başta bizim İMKB nin palası olmak üzere, tüm dünya DAX ı kurtarmak için heryerini yırtıyor
emme

dax to-par-la-na-mı-yor
kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
bu DAX YIKILIR... gibi bir his var içimde
bilirsiniz ki dax düşerken desteği olmaz... dört, dört- beş, beş gider
lafı gediğine koymuş yine abimiz... sağolsunkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragam duz duvara tirmaniy....
Yorum
-
İtalya'nın sıradaki ülke olduğu yönündeki açıklamalar İspanyol tahvil faizlerinin yeni rekorlara çıkmasına neden oluyor.
THE LİRA/ÖZEL-İspanya borçlanma faizinde yeni rekorlar arka arkaya geliyor. Dört günlük yükseliş ardından dün İspanya’dan sonra İtalya’nın yardım isteyeceği söylentileri ile dün yüzde 6.83’e kadar yükselen 10 yıllık tahvil faizi yeni günde sabah saatlerinde yüzde 6.73 seviyesinde seyrediyor.
1997 yılından beri gelinen en yüksek seviyeleri gören İspanyol faizlerinde dün Fitch’ten gelen açıklamalar ve İspanya başbakanı Rajoy’un bütçe hedefini tutturamayacağı öngörüleri yer aldı.
Aralık ayından bu yana faizleri kontrol altında tutan Euro Bölgesi bankaları için resmi fonlamada, 1.1 trilyon euroluk (1.4 trilyon dolar) etkisi olan bir kayba neden oldu. Yunanistan, İrlanda ve Portekiz’in yardım isteyebileceği beklentileri ile yüzde7’ye dayana İspanyol tahvil faizi bölgesinin borçlanmada ikinci büyük ülkesi İtalya’nın sepetin içine gireceği haberleri gerilimin artmasına neden oluyor.
Krizin domino etkisi ile sıranın İtalya’da olduğunu kaydeden Societe Generale Avrupa ekonomisti James Nixon, Güney Avrupa ekonomilerinin serbest düşüş yaşadığını borçların risk iştahını kuruttuğunu kaydetti ve bu süreci tersine çevirecek bir gelişmenin yakın vadede görülmediğini belirti.
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum

Yorum