Cıss kurum adı virmeyin pala duycak sona töbe töbe,pala zaten ordan dansediyo ayar çekiyo.cıssss kimse duymasın.hehehe
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
yapana helal olsun her işi böle tek barlaysa tabiki.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
palacuğum az daha salda bizde nasiplenek deelmi.
Yorum
-

bide şöle bişey va
akılda durmak babında payleşem
gayet güzel çalışıyo bana göre ve şuan yükselişin tepesinde hatta üstte bakarsak barlar yeşilin altında ve haftaalık kapanış 81500 altında olduğunda yolu 78-73 bandına kadar gider buu senaryoyu
bu grafik haftalıktır günlüğe göre 85600 direncine de gitse bu durum değişmeyecek gözükmekte
Yorum
-
tam bu ayla 3 aydır bi nane ypamayan endeks bundan sonra ne yapacak hep beraber görelim.
Yorum
-
DEEL Dİİİ.... garıştırma ötesini berisini, sen naapacaan VOB mu oynuyonFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersv. Pega'm, senin takip ettiğin kurum ....... deelmiydi ?
O'da cort tarafında görünüyor
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroooovvv...
2000 dene daha cort basmış... hiç iyi olmadı bu
ve yekünde 2800 lere ulaştı ki.... o rakama ulaştıklarını hiç görmedim 1 senedir
yekün böyle olmuş...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPASTA....
yukardaki yorumum geçerlidir

bakalım CİTİ kurtarabilecek mi PİYASAYI ?
haydin iyi akşamlar

yeküne yorumum şudur...
finans dahil... 34750 cort var.... 3000 çık...
31750 cortdiğer....
bu cortdiğernen bu borsa aşşa gideceese...
ta............ çakıyım ben o PALA nın
nerdeyse 2 aydır cort başlayıp, kapanarak işlem yapan credit bile 1500 longta... onda bile cort yok
Yorum
-
Başbakanlık: Suriye'deki hedefler vuruldu
Başbakanlık, bugün Akçakale'de meydana gelen olayın ardından Suriye'deki bazı hedeflerin vurulduğunu bildirdi.
Yapılan yazılı açıklamda "Bugün saat 16.30 sularında Suriye rejim güçlerince açılan top ateşi sonucunda, Şanlıurfa'ya bağlı Akçakale ilçemizde 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 9 vatandaşımız da yaralanmıştır. Bu menfur saldırıya, sınır bölgesindeki silahlı kuvvetlerimiz tarafından angajman kuralları doğrultusunda anında gereken karşılık verilmiş; radarla tespit edilen Suriye'deki noktalara top atışı yapılarak hedefler vurulmuştur." denildi.
Olayla ilgili olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Dışişleri Bakanlığı tarafından gerekli diplomatik girişimlerin derhal başlatıldığı belirtilen açıklamada Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon ve Birleşmiş Milletler Konseyi üyesi bazı ülkelerin dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yapıldığı aktarıldı.
Açıklamada, "Bu çerçevede NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile de bir telefon görüşmesi yapılmış; NATO Konseyi'nin acil olarak toplanması kararlaştırılmıştır. Türkiye, angajman kuralları ve uluslararası hukuk çerçevesinde, Suriye rejiminin ulusal güvenliğimize yönelik bu tür provokasyonlarını asla karşılıksız bırakmayacaktır. Olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz." denildi.
Kaynak
Yorum
-
işin daha garip tarafıda var...

bugün bu borsayı 2 saat içinde 83,5 tan 82,5 a... BİZİMKİLER basmış
normalde bunların aynı ben gibi LÖNK te yakalanması lazımken
hepsi cort....
nasıl iş ise, ben çözemedim bu işi
DÖYÇE o zaman spotta mal sattı... biizmkilere geldi mallar... bizimkilerde malın yerine cort açtı
Yorum
-
niye böyle didim.... ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakalım CİTİ kurtarabilecek mi PİYASAYI ?
19 eylül çarşamba akşamı itibariyle durum buydu... CİTİ nin satışlarını göstermiştim
20 eylül perşembeden, 01 EKİM pazartesi akşamına kadar ki TAKASLAR... (resimleri atmayım kalabalık oluyo sayam... )PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12 EYLÜL 2012
TEPE günümüzdü... o günden sonraki TAKAS ları vereyim bakın, ne görüyorsunuz
19 EYLÜL çarşamba bitimi itibariyle oluyor (dün ve bugün ne poh yediklerini bilemiyoz )
akkız...

işc...

garanti...

bunda durum pek bi vahim...
halk pangası...

buda SAKAT... 5 milyon lot kolay lot değil bu tahtada...
ve bu malların çoğu bu salı-çarşamba verildi (12 milyon işc, 11 milyon garanti basmış CİTİ... bu 2 günde )
panga satıp, başka kaadamı girdiler diye bakıyım didim emme
KOÇ-THY-TUPRAS... ta kayda değer bi değişiklik yok
SAHOL...

EREGLİ

bi 10 milyon lot bundan almış emme, o da 3 milyon garanti parası kadarlık
AKKIZ
9.300.000 dene ALMIŞ
İŞC
20.500.000 dene ALMIŞ
GARAN
19.000.000 dene ALMIŞ
HALKB
bunun 1.000.000 unu geri almış.... hepsini almamış sattığı 4 milyonun
eeee
sattığının hepsini geri almış
e pezemek
''alacaadın niye sattın.... satacaadın niye aldın ? '' demezlermi adama...
SONUÇ olarak dostlar...
demin yazdığım VOB yekün pastasınıda dikkate aldığımızda...
GARAN
7,70 üstünde kaldığı müddetçe
birgün bi bar sokar cartdiye....
daha ebedi CORTCULAR belini doğrultamaz.... TÖBE eder bi daha cort açmamaya
şu kanalın yüzü suyu hörmetine
20 gündür buralarda sürünüyoz...

şu üst bandı... çok değil 25 puan ihlal etsin
vallahi hoplatır adamı
dimedi dimeyin
Yorum
-
pozum filet ama bu meret yarın çok aşağı gelmecek gibi görüntüde.umarım doğru düşünüyomdur.sistem günlükte ise 82600-82150 nötr olup altı üstü tirend dimektir.hayırlı geceler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
günaydın esnaf... hayırlı işler
bugünün rakamı 82400....

hem 5, hemde 50 günlük hareketli ortalama
bunun üstünde kalamazsak... 81500 (bolinger altı ) menzile girer....
üstünde ilk hedef 82800.... 10 gho olur
onunda üstünde tutunursa 83300... bolinger ortası ihtimaller arasında bulunsun
BOL KAZANÇLAR...
Yorum
-
beyler ve KOALA HANIM
artık kimsenin bizimkinden şüphesi kalmadı... değil mi ?
kalan peşin söylesin...
bakın normalde bugün 82700 falan açılışla başlamamız gerekirkeleme.... 82000 açtık
niye ?
CORT ları düşükten kapanmaya başlasın diye...
paradigma abi...
83 lerde iken...hani diyordunya, seninki cort... aşşa niye gitmiyozda, yukarı gidiyoz diye
gördünnü ?
aşşa gidiyormuymuşuz, gitmiyormuymuşuz
Yorum

Yorum