taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şerefsizlerden kaçmak yerine onlarla mücade etmeyi tercih ederim. Diceksin ki çapın ne ki mücadelen ne kadar etkilesin onları. Bizim karınca misali safımız belli olsun. ;)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
-
Mümkünü yok olmaz....ben vobda poz açtım hinci ,agam kimin cuvalina paralari dolduruyor....benim....eeeee...ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksperim sen bizim icinde birkac sey soylesen mesela adimiz falan gecse ,faydasi olmazmi onun,dikkate alinmazmi ?yirtabilirmiyiz oyle?
Yorum
-
IMKB nin amiral gemisine bak milletin oyun alanı..flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdansöz dadandı işcye,şimdi bulurlar hangi aracı kurumdan,uyarı alır 50 ci
sistemde bir hata mı oluştu acaba..o da olabilir ha şimdi aklıma geldi.
yada bi arkadaş tozuttu..conta yaktı..PEGA olmasın bu..

Baba dar bantt mal topluyo 50 şer 50 ler..

la la looommm tamamen sapıttık..EKAYA neredesin..
adam bugünleri önceden gördü idi..
Yorum
-
burda şunu açıklayayımegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83475 ilk parti cort
oyun planım şöle
bugün 83475ten başladım kapanışa gadar 83700e gadar az miktar cort
ptesi cortları duruma göre 82800 civarı kıapama
salı long kovalama
salı gün saatlikler al verdiğinde günlüklerde al vericek diye düşünüyorum ve bu al eksper ustanın beklediği al
Yorum
-
saatide uyduegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83300den başlecem şortlamaya ve takribi saat 14-15 gibi başlecem ve hafta sonuna cort gircen diye düşünüyorum
Yorum
-
bu zikzağı yapıp salı (çarşambada olabilir) günlükler al verdiğinde kullandığım metoda görede çok güzel bi kesişmesi gelcek güzel bi çıkış olcek.grafiğe bakınca acaba not ogünmü artcek demeden edemedimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburda şunu açıklayayım
oyun planım şöle
bugün 83475ten başladım kapanışa gadar 83700e gadar az miktar cort
ptesi cortları duruma göre 82800 civarı kıapama
salı long kovalama
salı gün saatlikler al verdiğinde günlüklerde al vericek diye düşünüyorum ve bu al eksper ustanın beklediği al
Yorum
-
bu sefer işin zor egeli....startı virdim....egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83475 ilk parti cort
Yorum

Yorum