aynı şekilde sert bi 5 lik ile.... çıkarması lazım bu son 300-175 düşüşünü
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu ortamda LONG mu olurmuş allah aşkına..
Nereye gidecek buradan yüzde 1 artıya mı..Olabilir mi böyle birşey...Dün akşamüstü top düşmüş topraklarımıza..Bu sabah biz karşı ateş açmışız..
Daha 1 gün bile geçmemiş..Haldır haldır artıya mı gidecek piyasa..
Her an bi haber ile poz bile kapayamadan tabana gitme şansı zayıf da olsa mevcut..
Kişisel görüşümdür..
Yorum
-
Görüşüne katılmakla birlikte daha da kötüye gideceğini düşünüyorum.... Yoncada hedef 4,50 ler... görüyorum 3-4 ay içinde....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu ortamda LONG mu olurmuş allah aşkına..
Nereye gidecek buradan yüzde 1 artıya mı..Olabilir mi böyle birşey...Dün akşamüstü top düşmüş topraklarımıza..Bu sabah biz karşı ateş açmışız..
Her an bi haber ile poz bile kapayamadan tabana gitme şansı zayıf da olsa mevcut..
Kişisel görüşümdür..
Yorum
-
Bahceli: (suriye tezkeresi) hukumete yetki verme taraftariyiz - cnbce
-matriks-ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu ortamda LONG mu olurmuş allah aşkına..
Kişisel görüşümdür..bu SURİYE işini kim sardı başımıza.... USTAainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGörüşüne katılmakla birlikte daha da kötüye gideceğini düşünüyorum.... Yoncada hedef 4,50 ler... görüyorum 3-4 ay içinde....
40 senedir süren onbinlerce canımıza maal olan TERÖR için bile savaşamayan bu TÜRKİYE
SURİYE ile ALLAH ETMEYE öyle bir işe kalkışsa
ne der bu halk
'' bize neydi SURİYE den amk... biz kendi sorunumuz çözemiyok, elin özgürlüğü için savaş bizim neyimize...''
dimez mi ? dir
yakında SEÇİMLER var mı ? VAR
onun üçün
YİMEZZZZ....
USTANIN maçası yimez... o işe
diye düşünüyorum.... kendi öz düşüncemdir
Yorum
-
Sorma pala da sizin gibi gördü yapiyo yapacagını k24FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Koala hanım, sizi çok cesur gördüm bugün
2 gün önce uyuz eşek bir hisse almıştım. aldığımdan beri düşüyordu ne hikmetse bugün speğin kafasına taş düştü galiba yeşil bir bar atıyor
Yorum
-
Usta musta diğnemezler bunlar usta. Sokuverirler işin içine....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu SURİYE işini kim sardı başımıza.... USTA
40 senedir süren onbinlerce canımıza maal olan TERÖR için bile savaşamayan bu TÜRKİYE
SURİYE ile ALLAH ETMEYE öyle bir işe kalkışsa
ne der bu halk
'' bize neydi SURİYE den amk... biz kendi sorunumuz çözemiyok, elin özgürlüğü için savaş bizim neyimize...''
dimez mi ? dir
yakında SEÇİMLER var mı ? VAR
onun üçün
YİMEZZZZ....
USTANIN maçası yimez... o işe
diye düşünüyorum.... kendi öz düşüncemdir
Yorum
-
AKKIZ
7,50 lerde iken...
bu CML nin bi grafiğini koymuştum
orda bi 7,30 ları falan göstererek... buralara bir daha dokunsa tam süper olacak gibisinden bişey yazmıştı
(gönderiyi bulabilen varsa, bi getirsin )
hem o teknik, hemde GAVUR eccük ucuzdan daha mal alıyım diye
attırıvidile bombayı süriye'ye
diye düşünmekteyim
Yorum
-
Onlar yurtdışına endeksli..ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada henüz bankalara vermiyorlar emme nereye kadar....?
Yurtdışı salarsa aşşa işte o zaman at izi it izi birbirine karışır seyreyle gümbürtüyü..
3 ayda gittiğimiz yere 3 günde geri döneriz..
Yorum
-
-
Selam arkadaşlar...
Açılışta özelikle bankalarla AKBNK ile tutunuyor gibi gösterdi piyasayı...
Dikatli izlemekte yarar var... ben vobda teminatı çektim bi süre gelişmeleri görüceğim
bol şanslar'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Koala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSorma pala da sizin gibi gördü yapiyo yapacagını k24
nazar değdi resmen...
dikkat et kanka...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum

Yorum