Pega neediyon kuzum sen. bizde oyunu bozana götoşluk yapma derler biraz dinlen ama bıraktım felan olmaz kızdıma lem milleti
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ya eksperim cok hazirliksiz yakalandik yine 86500 leri konustugumzu icin ben hicccc mi hic orali olmuyordum kacirdik yine ...ama ayzdim 84525 e simdi ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84 575 şort...yarım....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
300den kapadımegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84500 de geldi
450 ortiynen cort oldu
seet 15 deki yerine baken bi daha
Yorum
-
eksperim arada citirlik-kitirlik durumlarimiz olabilir desen ona gore davranirizeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapattım 275 den..... 300 puvan daha cerez yapayım dedim....hafta sonu masariflerim cıksın....ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşamar oğlanına döndü hödük.....ha ha ha
vir vir para virrrr ha ha ha ,eksperim ama olmuyor boyle zayifa ,ite boyle vurulurmu yazik deel mi ?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
cok önceden bilmem mümkün degil paradigma....seans devam ederken görüyorum...dedigim gibi sıkı izlemeniz lazım.....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim arada citirlik-kitirlik durumlarimiz olabilir desen ona gore davraniriz
Yorum
-
84100 den dönüp seans sonu bidaha sıçrasa 84400-600 arasından bi fırsat daha vercek gibieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşamar oğlanına döndü hödük.....ha ha ha
ne diün?
Yorum
Yorum