Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
ben 300 puana fittim.. olaya bakın. ama şimdi de şort açamıyorum. eksper hocam açmadan da açmam şortu veya yeni longu..
üstten kapatanlar longu düşünsün....tekrar alttan vurmaya calışsın....şortu unutun....flat ve long düşünün... misal muratman cok iyi yerde kapattı....inerse 83900 de tekrar longa girmelisin....
üstten kapatanlar longu düşünsün....tekrar alttan vurmaya calışsın....şortu unutun....flat ve long düşünün... misal muratman cok iyi yerde kapattı....inerse 83900 de tekrar longa girmelisin....
eksperim cok kararlisin bu seferde ...ne zaman bu sekilde kararli olsan yanilma payini hic gormedim , dow da iyi pirimli bir kar realizasyonu gelmezmi orada ona paralel bizdede bir gevseme ...
Hakkari Valiliği, 8-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 75 teröristin etkisiz hale getirildiğini, dört askerin şehit düştüğünü açıkladı.
Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 8-14 Eylül tarihleri arasında asker, polis, özel harekat ve geçici köy korucuları tarafından oluşan birlikler tarafından yapılan operasyonlarda dört askeri personel şehit oldu, 75 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
Bölgede operasyonların devam ettiği belirtiliyor.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
eksperim cok kararlisin bu seferde ...ne zaman bu sekilde kararli olsan yanilma payini hic gormedim , dow da iyi pirimli bir kar realizasyonu gelmezmi orada ona paralel bizdede bir gevseme ...
her yer düşeni yukarı kırdı....dow kessen düşmez...long yönlü düşünün....ilizyona gelmeyin....
inanmadığım piyasada olmam.tüm pozları filete çektim.pala istediğin yere sürebilirsin.ben bu oyunda yokum şimdilik.ne zaman piyasa dengesini bulur o zaman bakarım.seyretmek daha güzel.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum