900 den flat ...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pala kemeri salmış maşallah açılış çok sert olmuş,pala kemeri salınca kısaların birbiriyle tepişmesine şahit olmaktayız.aslında bu kadar panik olmasalar rahat bi şekilde poz kapatmaları bile mümkün olabilirdi.hayırlı cumalar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
evet aynen öyle...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkısmet işte ,bizde olmayan,millet hamuduyla götürür biz bakarız,84 e dayandı bu arada
RAHMETLİ babamın bir arkadaşı vardı...
yemin edeceği zaman ALLAAAMI İNKAR EDİYİM.... diye başlardı söze
Yorum
-
eskperim bagisla ,sen mesai ye gecikince, bende kontrolumu kaybettim az bir kara teslim oldum ...artik ne zaman reverse oldun onu kollayacam ..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong devam.... ezerek actı...düşmez bu....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
86 500 de...saglıkolsun para kazandınmı?kazandın....gerisi lagaluga....afiyet olsun ....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereskperim bagisla ,sen mesai ye gecikince, bende kontrolumu kaybettim az bir kara teslim oldum ...artik ne zaman reverse oldun onu kollayacam ..
Yorum
-
eksperim orada belli bir sure zarardaydin oyle hatirliyorum 1.25 den vermistin dusmustu 1.23-1.24 lere ...ama hedefi vurdun yine ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim evlatlık paritede 1.29 dan kapattım, şimdi 1.30 u gecti....ne yapayım... ben malı götürdümmü? götürdüm...gerisini takmam....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Tebrikler Sn.Exper piyasayı mükemmel okuduğunuzu bir kez daha ispat ettiniz.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong devam.... ezerek actı...düşmez bu....
Bizim piyasada işlem yapanların neredeyse tamamı Amerikadan açıklanacak olan dopingin önceden satın alındığı ve sert satış olabileceği beklentisine sahipti.
Yükselişin başından bu yana short eğilimli olanların tamamı zannediyorum zararı çıkartmak adına bu hafta pozisyonlarını fullediler ve güniçi trade edenler dışındakiler kapanmadı aksine long olanlar kapandı.Şuanda piyasa yapıcıdan başka kimse kolay kolay long kalamaz bence.
Yorum
Yorum