Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Aslında şöyle sorim..63-64 düzeltmesinde gidecekleri yer bellide..Ondan sonraki yukarı harekette ne olacaklar..
Herkes endeks bu seviyelerde iken ufaklıklara girişmeye korkuyor..Çünkü endeks çökecek beklentisi var..
O beklenti gerçekleşir ufaklıklar bir yüzde 10 daha girerse bakalım satışları karşılayacaklar mı ?
hmms... asagidakiler nasil bir senaryolar/cevaplar zinciri olur ?
A. bu kagittan cacik olmaz diyip, satmaya calisip, "duzeltmesini yapan" gidenlere atlayacaklar...
kucukler de dusus endeksten fazla olucak...
B. Mala girmemis olanlar, buyukler cok gitti, sira gitmeyenlerin devri deyip, kucuklere saldiracak,
Mal kilitlemesi doruga ulasacak.
C. Duzeltme beklentisi, godomanlarin cikisi ile, selale formasyonuna donusecek E nasil olsa, eskiye bakinca 2009 cikisi 2001 cikisi ampul gibi parliyor...
...P oha yaw... bir tanede boga senaryosu yazayim...
W. duzeltme de, disarida bekleyen para buyuklere ve akabinde kucuklere girecek, hep beraber kazana kazana fezaya gidicez... F/K lar 100 yili gorucek...
palacuğum az keriz bulman için az para virmen lazım mesaruf şart, yoksa bu iş elinde patlayacak.demedi dema.hehehe
ula sen nirden çıktın,sankim seni paladinlecekde hehe
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum