Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
1 mi, 1,10 mu ne İMKB alıyormuş heralde (tabi bu KY den, bizden... yoksa PY vermiyor bunu, piyasa yapıyor bide paramı virsin ...) azda bi komisyon varmış bundan hariç
onun üstü kalan ARACI KURUMU artık..
değilse bile, beni öyle keklediler artık...
bende 3 kurum var. birinde ayda 100 kont işlem olur olmaz. onbinde 1,2 ile çalışıyorum
diğerinde ayda 500-600 kont onbinde 1 +matriks vob derinlik ile çalışıyorum.
bir diğerinde ise yüzbinde 9 ile matriks vs. ıvır zıvır olmadan.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
bende 3 kurum var. birinde ayda 100 kont işlem olur olmaz. onbinde 1,2 ile çalışıyorum
diğerinde ayda 500-600 kont onbinde 1 +matriks vob derinlik ile çalışıyorum.
şu ikisini özelden bi yaz dostum bana... telefon nümerolarınıda yaz... erkeklerin dahililerini vermesinser
kızlar bi zahmet, canım benim
trader dostum senmiydin... sinirden kim olduğuna dikkat etmedim baboli dür-züsü sandım seni
canım manım didik emme... istersen düzelteyim
sayın trader bey, şunların telefon numaralarını verebilir misiniz bana, zahmet olmazsa...
dönüş görmeden almak işime gelmedi... kişkem alsamıydık
kesin alırım dedik... böyük konuştuk ALLAH ta nasip etmedi
Pegam ne güzel dün didin ya 750 den alıcam diye bari az bir şey alaydın. Bak ben 725 den aldım 975 den verdim. Pala Eksper abimi şort yapmadan dönmez aşşağı ;)
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Pegam ne güzel dün didin ya 750 den alıcam diye bari az bir şey alaydın. Bak ben 725 den aldım 975 den verdim. Pala Eksper abimi şort yapmadan dönmez aşşağı ;)
vay DÜR-ZÜÜÜ vaay
olum ben 70 senelik ömrü hayatımda bunu gördüm...
BÖYÜK laf ettmimm,... ALLAH tan belamı buluyom
70 dedikya, işte yine büyük konuştuk... o yaşı kesin göremem
günaydın millet,
11:30 GBP Ticaret Dengesi -9.0B -10.1B
14:30 USD NFIB Küçük İşletme İyimserlik Endeksi 91.2
15:15 CAD Konut Başlangıçları 200.0K 208.5K
15:30 USD Ticaret Dengesi -44.2B -42.9B
15:30 CAD Ticaret Dengesi -1.0B -1.8B
15:55 USD Kırmızı Kitap (Aylık) 1.70%
17:00 USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik 47.3 45.6
18:30 USD 4-Haftalık Hazine Bonosu İhalesi 0.105%
20:00 USD 3 Yıllık Senet İhalesi 0.370%
23:30 USD Amerikan Petrol Enstitüsü Haftalık Ham Petrol Stoğu -7.21M
23:30 USD Amerikan Petrol Enstitüsü Haftalık Benzin Stoğu -2.28M
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
sistem üst ve alt bantları fiyatsal olarak epey daralmış bi ekşini uzun zamandır hakedecez sanırsam.hehe
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
84250 saatliklerde baya süredir direnç olarak çalıştı,bakalım kıracakmı yoksam çökertecekmi...
dananın biri çöktü gelenin gidenin pozlarına inmemde inmem dimekte hade bakalım.
1 tl nominal altı hisselere dikkat bunlarda hareket başladığı an işin sonu yakın dimektir,yoksam bu meret vadeli buralarda gelir gider daha bi süre.
Yorum