Eksperim cumartesi pazar guzelce dinlenirsin kafaya bir reset atarsin pazartesiden itibarende paraciklari desteleriz insallah diye dusunuyorum...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi akşamlar / tatiller
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
pasta daha yarım saate çıkar abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem dur.... senin pasta börek nerde....
beni salıverde, akşam gelince koysam olmaz mı abi
Yorum
-
kactan long oldun diyiver bakem....senin ne halt karıştırdıgın belli olmuyor....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpasta daha yarım saate çıkar abi
beni salıverde, akşam gelince koysam olmaz mı abi
Yorum
-
teessüf iderim abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkactan long oldun diyiver bakem....senin ne halt karıştırdıgın belli olmuyor....
doğru bildin, halt karıştırrım emme... bugünde karıştırmayacağım tuttuPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertü nalet gelsin la
900 de 55 tene satıcı varken almadıkta... sıraya yazıldık... gelmedi k24
bi kale vir lan pala..
o 850 lerden, 875 lerden.... oy anam oy
kapatmaya kaç kere yeltendim de...
bide gıvraşmayalım, oturalım... didiydim
meğersem PALA nın kucağına oturmuşuyum

Yorum
-
300 istop çektirilmedi kenarında kaldı.poz fılat,hayırlı akşamlar.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
lem o pozu kapattım dedinya... bazartesi maliyetine gelir rahat ol..emme sen ***ü kurtardım der anında kapatırsın....ha ha ha .PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteessüf iderim abi...
Yorum
-
Neden iş bank? Komisyon oranı ne kadar?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş bankta vob hesabı açtırim dedim, çarş sabahı işlemleri tamamladım.
Hala açılıyor mesajı var ekranda burdan bi long giremedim.
Oduna hesap açtırıyoruz a.q., oduna : D
Mesela tebde 1 lira ing de onbinde 1. Boşuna komisyondan düdüklemesinler.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Sen işini biliyon abi. 3 güne zaten vade bitiyor neredeyse. Vadeyi büyük ihtimalle 81 üstü kapatacaklar. Bizde kar yazıcaz inşallah.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhamdolsun bugünde zarar yazdık.....pazartesi allah kerim...üc gün veriyorum kendime eger kar yazamassam dinlenecegim biraz....I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
yoooo... öyle dimedim abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem o pozu kapattım dedinya... bazartesi maliyetine gelir rahat ol..emme sen ***ü kurtardım der anında kapatırsın....ha ha ha .
ben kapatmazsam gitmez didim... sizin için kendimi feda edeyim dedim
kimseden ses çıkmadı
Yorum
-
Bir keresinde 2 tane alış kalmıştı 2 side benimdi. Sabahki 300 gaptan olmuştummuratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerak ettiğimden soruyorum.
her seans kapanışından 10 dakika sonra.. seanslık pasif emirler siliniyor.. Geride üç beş on lot kontrat kalıyor ya. Onlar pazartesiye devredenler midir acep?
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
Bende diyorum niye düşüyoruz. Çıkmamız lazım. Meğer pega pozdan çıkmamış. Yaktın bizi k24PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryoooo... öyle dimedim abi
ben kapatmazsam gitmez didim... sizin için kendimi feda edeyim dedim
kimseden ses çıkmadı
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
Yorum