Bunun düşmeye hiç niyeti yok, 1000 puana yakın kazığın üzerinde oturuyorum halen...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek tuş ile bastı
500 den 375 e kadar
destekleri komple taradıdestekleri test etti... yorumun 2. kısmına bakıyoruz şimdiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın esnaf... hayırlı işler
vaziyetimiz şu

80475 ten destek bulup, 650 üzerine oturursa... longda sıkıntı olmaz heral
birde 80400 de 120 liklerin bolinger ortası var... oda destek olarak izlenebilir
emme 400 ün altında, resimde görüldüğü gibi
hedef 79800-- 79500 olur...
ona göre
yatırım tavsiyesi deeldir
Yorum
-
göz göz değil ki abi.... teleskop anasını satıyımeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim gözler kıtır kıtır cortcu kesecek diyor....
nazar değmesin abi
ALLAH başımızdan eksik etmesin seni
okut_val dürzisine de bi ceza yazan olsada... birkaç ay bi gözümüzün önünden kaybolup gitse
Yorum
-
eksperim gozler goruyoda uygulamiyorsinki bazen..2 gun oncede bu gozler 80200 den long goruyordu o anda reverse olmaliydik 1300 puan cepteydi.bazen gorsekte prensiplsrimize yeniliyoruz maalesefeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim gözler kıtır kıtır cortcu kesecek diyor....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
yaw yazıktır artık, shortcu shortcu olalı böyle zülum görmedi.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim gözler kıtır kıtır cortcu kesecek diyor....Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
selam...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim gözler kıtır kıtır cortcu kesecek diyor....
sabah apda -500 yaptı aşağı basarak... şimdi 1500 yani total 2000 long açmış en az 500 adet de lönkcü istoplamış olabilir... bu durumda yukarı roketlemesi mümkün....
emmeee...
saatlik ve günlük göstergeler aşağı gel gülüm diyor.....
grafik ve göstergeleri terse yatırırsa hedef 85-90bin olmalı...
zabah 525 ve 325 den aldığım lönkleri 650 de reverse yaparak şorta geçtim...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
yenilgiye tahammulüm yok .....halbuki hamuduyla götürmek hakkımızdı...konjonktürü okudum ama emeklerimiz boşa gitti....son pozu zararla kapattık...nasıl zoruma gitti anlatamam....benim gibi adamın buna kuruş verme lüks ü olamaz,olmamalı...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim gozler goruyoda uygulamiyorsinki bazen..2 gun oncede bu gozler 80200 den long goruyordu o anda reverse olmaliydik 1300 puan cepteydi.bazen gorsekte prensiplsrimize yeniliyoruz maalesef
Yorum
-
gördüğüm kadarıyla tireytcileri pala sırtından atmayı başarmış,bende 750-775 uzunları verdim.elimde çok az kaldı.oda 950 de yazılı.80550-950 nötr bölge bugün için üstü ve altı tirend demektir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum