Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Eksperim bune boyle performasinda ciddi dusukluk var onceden kodunmu oturturdun ,vodka mi dokunuyor nedir ,seanstan sonra eksperim gozunu sevem seantsn sonra
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Eksperim bune boyle performasinda ciddi dusukluk var onceden kodunmu oturturdun ,vodka mi dokunuyor nedir ,seanstan sonra eksperim gozunu sevem seantsn sonra
lem votkayı icen ben degilim...bizim piyasa yapıcı icmiş....anya diyorum konya diyor...konya diyorum anya diyor...sapıkmıdır nedir.....ha ha ha
Bugüne kadar pozitif ayrışıp shortçuları sıkıştıran pala, herkes vade sonu operasyonu beklerken, operasyonu aşağı doğru yapsa ne güzel olur. Haftaya şöyle 5000 puan verse aşağı doğru...
vallaha biraz aramı versem ne yapsam....düşünmüyor degilim....savruluyor gibiysem uyarın lem....dinlen derseniz uyarım ben...
Son 2 hamledir hatalı gidiyosun abi..
Bence konrat miktarını azalt...yara vermesin çok ,sonra pozitif igme yakaladıktan sonra tekrar yükseltirsin...
Burda seni izleyen bir sürü kardeşin var sensiz tadı yok çünkü
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum