KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manaw
    havacı
    • 28 Ekim 2011
    • 896

ben de hala shortum.

bızılatıyor günlerdir.. tırsıyorum ve tetikteyim..

ekleme: 22-23 ve 24 mayısta alayı long olan veya short kapayan diğer kısmın bile algısını değiştirebildi skender.. takdir ediyorum.
    hem dipte long olan sürünün algısını değiştirdi. hem de orayı ne edip ne edip dip yaptı.. hem de ikinci dibini bile yapmadan.

Yorum

• mancurya
      Çalışkan
      • 01 Haziran 2012
      • 519

Günaydın...

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      babo abi nerelerdesin? 2 kelamda sen yaz şu duvara
      Katılıyorum...
      * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• mancurya
        Çalışkan
        • 01 Haziran 2012
        • 519

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        cuma günü yine heryer kırmızı iken... kimse beklemiyor iken

67500 den 69 a sür (tabi hafta sonu çevrilecek dümeni biliyorsun... zaten yapan sensin )

dümeni çevir... pazartesi sabahı 200 puan artı dow fıçırı yap

voba 1500 puan gap... evropa borsalarına % 3 artı açılış

sonraaa.... akşam

dow eksiye geçsin

vay arkadaş yaa....

bu küçük yatırımcı, senin hangi bir DÜZENBAZLIĞININ peşinden koşsun PALA...

ekleme : bunlara rağmen tüm hareketler TEKNİĞE çok uygun hareketlerdi, çizgilere bakarsanız çok normal... yakalayabilene HELAL OLSUN

200 günlük (57000) e dokun... geri çekil...üstüne geç... yukarı uzat uzatabildiğin kadar... tekrar geri gel destek olup olmayacağını test et
        Hafta başındayken....
        * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• firenze
          Duble Mühendis
          • 02 Haziran 2012
          • 348

beeeee ee eee eee

kuzuların hali yaman bugün
          Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.

Yorum

• sonperde33
            Kıdemli
            • 03 Ağustos 2011
            • 3010

bu günü saymassak IMKB 100 son 10 iş günü hep artıda kapatmış,
            bloombergte en son 10 yıl önce böyle bir şey olmuş diyorlardı,
            sonra ne olmuş tabi bilmiyorum,

ama skender azimli, betonu delip bu işin guiness ine sokarmı bizi bilmem, peşpeşe artı kapatma rekoru acaba nedir diğer borsalarda..
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• repalize
              Aktif
              • 05 Aralık 2011
              • 311

sayın son perde beton meselesi beni korkuttun ben topraktan bir canım

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1922

Çöken avrupa batan amerika bilmem ne..Kürsel ekonomik sistem sorgulanıyor italya ispanya yunanistan izlanda irlanda bilmem ne bitti..Maaşlar ödenemiyor ..deniliyor da..

bakıyorum dax hala 6000 in üzerinde dow 12500 lerde..Dow nerede ise eksi zirvesine yönelecek..

4 senedir batmadık yer kalmadı..

2001 krizinde bizim paramız 3 kat değer kaybetmiş borsa yüzde 70 düşmüş idi..

KRİZ BUDUR..

Bunların ki kayıkçı kavgası..Euro ya bakıyorum 1.20 30 40 bandında dolanıp duruyor..
                Borsalar eh..Yüzde 50 bile çökmemişler..Hemide kriz öncesi zamana göre..

Şirket karlılıkları deli gibi artıyor..

Ben şahsen bıkmaya başladım bu işten..Bi gürültü bi patırtı borsalar düşüyor..Sonra bakıyorsunuz yeniden pıtır pıtır yükseliyor..Sonra yeniden paldır küldür..Yeniden pıtır pıtır..

Yok küresel pala imiş , çekip çekip malı kucağa bırakıyormuşda..İnanmıyorum şahsen bunlara..Hepsi saçmalık..Tek gördüğüm bu kadar batışa rağmen buralarda olmamamız gerekirdi..
                ve 4 senede batırmayan adam bundan sonra hiç batırmaz..Batıramaz..

Dolar bazlı endeks miş gap miş güp müş macd imiş negatif pozitif uyumsuzluk muş faizler miş bolinger miş ters grafik miş..2001 de böyle böyle oldu şimdi böyle böyle olabilirmiş 29 buhranı imiş..

Yorum

• firenze
                  Duble Mühendis
                  • 02 Haziran 2012
                  • 348

Ak koyun Kara koyun!

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Çöken avrupa batan amerika bilmem ne..Kürsel ekonomik sistem sorgulanıyor italya ispanya yunanistan izlanda irlanda bilmem ne bitti..Maaşlar ödenemiyor ..deniliyor da..

bakıyorum dax hala 6000 in üzerinde dow 12500 lerde..Dow nerede ise eksi zirvesine yönelecek..

KRİZ BUDUR..

Bunların ki kayıkçı kavgası..Euro ya bakıyorum 1.20 30 40 bandında dolanıp duruyor..

Ben şahsen bıkmaya başladım bu işten..Bi gürültü bi patırtı borsalar düşüyor..Sonra bakıyorsunuz yeniden pıtır pıtır yükseliyor..Sonra yeniden paldır küldür..Yeniden pıtır pıtır..

Yok küresel pala imiş , çekip çekip malı kucağa bırakıyormuşda..İnanmıyorum şahsen bunlara..Hepsi saçmalık..Tek gördüğüm bu kadar batışa rağmen buralarda olmamamız gerekirdi..

Dolar bazlı endeks miş gap miş güp müş macd imiş negatif pozitif uyumsuzluk muş faizler miş bolinger miş ters grafik miş..2001 de böyle böyle oldu şimdi böyle böyle olabilirmiş 29 buhranı imiş..
                  Yazınız için teşekkürler.
                  İşler ak koyun kara koyun kadar net değil gerçekten.

Gri koyunlar da var ki hoppidi zıppidi.
                  Aldatıyor.
                  Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

hayırlı cumalar...namazımızı eda ettik....rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah....

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

KRİZ BUDUR..

görünen odurki bu işin sonu savaşla biter, kriz mriz hikaye,
                      piyasalar bol antibiyotik yemiş grip mikrobu gibi krize bağışıklık kazanmış durumda ,

dubai battı, eyvah yallah dökül yanardağı patladı, borçlar takıldı, paralar düştü, (kemoterapi)
                      fukuşima ışıdı, (radyo terapi)

görünen odurki düşmücem diyor olabilir,

kesinlikte ytd...

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

şort icin ışık göremiyorum halen....long devam....

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3010

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hayırlı cumalar...namazımızı eda ettik....rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah....
                          ecmain...(hepimizin)

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ayı abinin nicki ayıdır sadece, aslında kendisi azılı boğadır..
                            Yanlış anlamışsın bence..
                            Bu arada Kuzu emmi bu shortlar harbi rahatsızlık veriyor.
                            Nedir bu işin reçetesi??? Erken mi girdik kısaya, uzunda ne güzel kâr alıyorduk.
                            Bir makro patlatta ferahlat minik ayıları..

ilginc....demek boga....peki burada neden AYI....bizimi yaniltiyor....ha ha ha...

umreye gitti...dinibutun bi adam...neden boyle bisey yapsinki...manif...bi bildigin varsa sende acikla.....

evgili sunnetciden bi aciklama bekliyorum....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3010

Bütçe bu yılın Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 61,8 artarak 4,6 milyar lira fazla vermiş.

bide memura zam yaparken bu olursa biteriz diye artistik yapıyorlardı.

Yorum

• TALEBE
                                A-YI
                                • 24 Ekim 2010
                                • 1221

Kuzi emice.....

Biliyorsun... Faizle işim olmaz.......

Ancak...
                                Duymuşum ki.... Faiz ile Borsa.... F/K oranı olarak... Birbirlerine alternatif olabilirler.......mişşşşşş ...

doğru mu...?
                                eğer doğru ise...?

En son faiz oranları...

-TEB 30.000 tl 11.5 den günlük bağladı 30 günlük ...........

-finans yeni paraya %12 veriomuş. http://www.hisse.net/forum/showthrea...=84810&page=68
                                01.11.2011 tarihinde...
                                Bu sabah itibarıyla son oranlar ;
                                TEB : 100.000 TL'ye kadar 10,25 (40 Gün için)
                                Finansbank para limiti olmadan (eski müşteri ye) 50 gün için 10,60
                                Turkish bank yeni girişlere 10,75 (3 aya kadar)
                                Fibabanka yeni girişlere 10,50 (3 aya kadar)(Bu oranla yeni girişi zor alır bence)

http://www.hisse.net/forum/showthrea...38661&page=451
                                Biri 2011 kasım....düşük faiz..... 100/ 10,5 = 9,52 F/K oranı brüt...

diğeri 2012 haziran.....yüksek faiz... 100/ 11,5= 8,69 F/K oranı brüt...

9,52/ 8,69 = 1,09 ........... Yüzde 9 cıvarında faizde insanların F/K oranı beklentileri artmış.....

Buna mukabil borsadaki ortalama F/K oranları nereye gitmiş....? Aynı şekilde artmış mı...? Yoksa...?

Faizlerin çıktığı yerde........ şirket kârları da faizlerle orantılı bir şekilde artmadığı halde, .......... Borsa niye çıkar....?

Sen ekonomistsin.....
                                Şu acemi bosacı.. talebe AYI'ya bir anlatsan......

Saygılarımla
                                talebe AYI (hedef..... xx.xxx deyip duran)
                                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information