Yunan seçimi öncesi.....???
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sayın kuzu ben sizin gizli bir takipçinizim. pek ortalarda görünmem ama alacağım önemli karalarda sizin görüşlerinize çok önem veririm. yine öyle bir karar arefesindeyim.
böyle demişsiniz. Lakin Euro daki tek problem yunan mı ki? İspanya nın durumu aşikar. Kıbrıslı Rumlar sırasını bekliyor, Hele bir İtalya var ki değil Euro yu dünyayı sallayacak gibi. Yunanistanın atılmasıyla ortalık gülistan olur mu ki Euro için?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparite....
kurulan oyun su....yunan eurodan cekildim derseye oynuyorlar...CEKILDIM DERSE....EURO...1.35....sonra 1.5....sonrasida var...
cekilmiyorum derse....euro...1.15 aninda....BU IKI SEY...VOLATILITY VE GEL GIT YARATIYOR....
SU ANDA....ne olacagini bilende DOYCE....onu izlemek ve cozmek mumkun....
Yorum
-
Yorum
-
Kuzi emice...
Talebe A-YI'nın iktisatçıların fikrine ihtiyacı var...... Hele ekonomi psikologlarının fikrine tam ihtiyacı var....
Ülkelerin GSYİH'ya (nominal) göre sıralanışı
2010 yılının listesi Uluslararası Para Fonu tarafından[1]
Avrupa Birliği.........16,282,230
İtalya......................2,055,114
İspanya...................1,409,946
Yunanistan.................305,415
Türkiye......................815,000
Yunanistan'ın €'dan çıkması ya da çıkmaması........
İşte bütün mesele....?
Yunanistan'ın iktisadi faaliyetlerinin tamamı Avrupa'nın 1/53 'ü....... Ya da %2 si.... Yabancılar Ereğli'yi, Akbank'ı.....satıyorlar....
Biz, yılbaşından bu yana... %13.....
Dj %3,13.... DAX % 3,75 artıda....
Pala Devlet Petkim'i sattı... Halkbank propagandası duyuyorum... THY grev yasağı da hisselerinin daha iyi fiyat bulmasını sağlayabilir...mi...?
Yani daha pala devlet.... hisse dağıtımını tamamlayamamış.....
Bir tamamlasın....görürüz...göreceğimizi... mi...?
Analiz yapan abilerin fikrine ihtiyaç var....
Saygılarımla
talebe A-YI (hedef mağma.... diyen)Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Guzubaba yorumlarin için tesekkür ederim,
yunan bacilarimizdaki secim sonucu olusmasi muhtemel paritedeki asagi yada yukari sert hareketlerden bahsetmissin,
bu oynakligin TL nin euro ve usd karsisindaki degeri konusunda nasil bir etkisi olacagini dusuyorsun.
saygilarimla...yusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
-
15 Hazirandan itibaren ralli, itiraz eden var mı? Bu fotoğrafı gördükten sonra olmayan o itiraz, endeks 22 bin diye düşünürken akla bile gelemiyordu. golden cross muş..
haa haaa haaaaaaa bir gross crooss golden olsun.
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
sen bu işi biliyorsun ekspereksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmadı ...long devam....önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Sn. Talebe A-YI
Sürekli karamsarlık mesajları veriyorsunuz.AY-I'lığın hakkını veriyorsunuz. Sanki devletin batmasını ister gibisiniz
Piyasalar allak bullak olsun. 44.000 endeks görülsün, 20 bin görülsün, 10 bin görülsün.
100 kontrat shortum olsa yada tek lot hissem olmasa devletimin ters duruma düşmesini istemem.
Yanlış anladıysam da affedin beni.
Yorum
-
Ayı abinin nicki ayıdır sadece, aslında kendisi azılı boğadır..Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Talebe A-YI
Sürekli karamsarlık mesajları veriyorsunuz.AY-I'lığın hakkını veriyorsunuz. Sanki devletin batmasını ister gibisiniz
Piyasalar allak bullak olsun. 44.000 endeks görülsün, 20 bin görülsün, 10 bin görülsün.
100 kontrat shortum olsa yada tek lot hissem olmasa devletimin ters duruma düşmesini istemem.
Yanlış anladıysam da affedin beni.
Yanlış anlamışsın bence..
Bu arada Kuzu emmi bu shortlar harbi rahatsızlık veriyor.
Nedir bu işin reçetesi??? Erken mi girdik kısaya, uzunda ne güzel kâr alıyorduk.
Bir makro patlatta ferahlat minik ayıları..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
sAYIN kUZU
Beklenen gunler gelip catiyor hafta sonuna yunanlilara kitlendi gibi gorunuyor ama piyasalar ardindaan fed g 20 su bu gibi benim gibi ky lerin gozunu boyayacak etkinlikler var....
tabi ki sizin bakis aciniz bambaska gelecek haftaya nasil girmeliyim nakittemi kalmali bencamin mi alip atayim
fikiriniz onem arz etmekte rica etsek bir degerlendirme yapabilirmisiniz
tesekkurler / saygilar
Yorum
-

Yorum