78.950 ilave vurdum
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ilave vurduklarımı 600 e gönderdim... Bu skender ile böyle , it gibi azıyo arada tepesine binmek lazımokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78.950 ilave vurdum'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
palanın mikseri çalıştı.yakında köpürtür.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
cümle alem, 6 düvel, 7 deniz , 8 cihan,
SHORT durumda.
acabaaaaa demiyorda değilim .... ???Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
600 uzunu iptal ettim...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilave vurduklarımı 600 e gönderdim... Bu skender ile böyle , it gibi azıyo arada tepesine binmek lazım
Eger tekrar aşagı yönelirse 78.000 hedef olucak duruma göre bakacagım.'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
usd de yükseliş bekliyorduk ama her zaman ki gibi piyasa ters köşe yaptı 1.80 altına götürdü. Ama hala usd nin orta vadede değerleneceğini düşünüyorum.
Yorum
-
düşen bıçak tutulmaz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
vallahi geldiğimde 79 dan reverse olsaymışım, çıkarmıştım zararı yaokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPega senin gelmeni bekliyormuş patron...
Su sesi isterik artık... 78.000 lere doğru
Yorum
Yorum