Günaydın... Hayırlı bir gün dileğiyle
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Vob'da temmuz toplam islem hacminin % 88,05’i yerli, % 11,95’i yabanci yatirimcilar tarafindan gerceklestirildi
-matriks-
Yorum
-
78800 den kapatmayı düşünüyorumYALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79500 stop olmak üzere 79125 1/4 short
Pega nirede,çok mu sabırsız oldum ne..
Sn. eksper,sn. kuzu gelmeden,gelmeyecek galiba..
Yorum
-
bu ne rahat eleştiri böyle.. bence konsepti anlamadan dinlemeden yapılan bir yorum... sn Jako çok genel sınırlar içerisinde yorumlar yapıyor... dip günü demesi illaki o günün en dip olacağı anlamına gelmiyor... dip günü dedi demesine, ama bir gün önce de geldi bugunden mala girilir dedi..... HİSSEci oldugunu ise bilmeyen yok... o halde değerlendirmelerininze bu kapsamda yapmalısınız... kimse kendi günahların kusurunu başkasında aramasın.. herkesin aklı fikri var..manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın jako abi, bakın abi diyorum yaşça büyüğümsünüzdür diye..
Perşembe dip dediğiniz gün bizim boby 2650 puan yukarı çaktı. Bu mc demek.
He yanıldığınızı kabul ettiniz..
Ama size taktir edersiniz bu başlıkta hasbelkader vob paylaşımları yapılıyor.
O yönde paylaşımlarınıza saygı duyarım.
Şahsen siyasi paylaşımlarınızı, ilgiyle takip ediyorum.
Aynı frekanstayız.
Bu vade çok zordu. Hep yanıldık.
Ben sizin yanılmanızı kendime kabul ettiremiyorum.
"Perşembe dip dediğiniz gün bizim boby 2650 puan yukarı çaktı. Bu mc demek" sadece bu bölüm bile ne kadar hatalı oldugunuzu göstermeye yeter de artar... sn Jako nunu dip günü dediği günü, siz o gün dibine kadar şort olunmalı olarak anlayıp, arkasından da MC ye maruz kalınacagını söylüyorsunuz... bu da konudan ne kadar uzak oldunuzu gösteriyor zaten, lafa gerek yok..
Yorum
-
-
Ana poz kısalarıma dokunmayacagım... çok kıvrandı çok oyun yaptı... düşerse sağlam götürmeliyiz arkadaşlar...
ama yukarı hareketlerde ilave yapıp maliyeti çekebildigim kadar yukarı çekmeye çalışacagım...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
)
Yorum