KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu şorttaki diğer hep artmasına rağmen longdaki diğer hiç artmıyor nerdeyse. Bunu da mı ayarlıyorlar acaba?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bugünkü işlere hiçbir yorum getirmeden sizlere sadece şunu araştırıp anlamını bulmanızı önereceğim.V ve W diğer adıyla çivi formasyonları nedir ne şekilde oluşur,tahmin ve tesbitleri ne kadar mümkündür bakın bakalım.azda dersi bu yönden çalışsak olmazmı.
not vadeli endeksimiz genelde bu tip formasyon kullanılıyor.geçmişine bakarsanız sizlerde göreceksiniz.ben bu formasyona şöle derim,yıkım formasyonları.allah oruç tutanlara sabırlar versin derken iftara gücü kalanlarada allah kabul eylesin.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hem orucun hemde yıkılsın istiyom.. çünkü şortum şorttaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster........ben bu formasyona şöle derim,yıkım formasyonları.allah oruç tutanlara sabırlar versin derken iftara gücü kalanlarada allah kabul eylesin.yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
Amatörce bir bakış la bu konudaki bilgileri incelediğimde ; Tanımlanması en güç formasyonlardan olduğu, ancak ortaya cıktıktan sonra anlasılabildiği, benim gördüğüm kadarıyla sol tarafta uzamış V tersine dönüş modeline benzediğini sanıyorum.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünkü işlere hiçbir yorum getirmeden sizlere sadece şunu araştırıp anlamını bulmanızı önereceğim.V ve W diğer adıyla çivi formasyonları nedir ne şekilde oluşur,tahmin ve tesbitleri ne kadar mümkündür bakın bakalım.azda dersi bu yönden çalışsak olmazmı.
not vadeli endeksimiz genelde bu tip formasyon kullanılıyor.geçmişine bakarsanız sizlerde göreceksiniz.ben bu formasyona şöle derim,yıkım formasyonları.allah oruç tutanlara sabırlar versin derken iftara gücü kalanlarada allah kabul eylesin.
Yorum
-
pasam niye takiyorsun
yatirim uzmani iste... parasini uzmanca yatirmis cekemiyor ahahha...
bak daha renklileri de var...
Yorum
-
arkadaşlar hepimiz insanız kazayla ölümler bile oluyor.hata yapmak bizlere mahsustur.bence yermek yerine üzülmek ve ibret almak doğru olandır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bence bizlerin hırsa kapılıp en az bir yıllık işlem görmüş gırafiği olmayan vede halka arz denilen saçma kazığa ümit bağlayıp yatırım yapmak en büyük yatırım hatasıdır.tamam bu konuda eleştiri alacağım bunuda biliyorum ama ben kesinlikle halka arza kuruş yatırmam.o iş büyük paranın işidir.buyrun dikkatimi çekenlerden birisi.bide bu hisse için önemli şahsiyetler övgüler yağdırmıştı arz sırasında.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sn taka...
bu grafik için teşekkürler...benim son halka arz serüvenim bu kağıt oldu...
1.16 da stop yapıp , bir daha bulaşmadığım için şanslı sayarım kendimi
HALKB,EKGYO vb.halka arzlar gerçekten uygun fiyatlardan yapılmış gerçek arzlar gibi duruyor....devlete ait olan kurumlar ucuza çıkıyor nasılsa KY nin elindekini bir şekilde toplarız diyerekten...ancak özel sektör arzları tam bir FACİA ...resmen katliam yapıyorlar.bkz...KLGYO, KILER, BMEKS vb. vb
Yorum
-
fahrettin bey bak burda güzel anlatmışlar tüm formasyonları.fahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmatörce bir bakış la bu konudaki bilgileri incelediğimde ; Tanımlanması en güç formasyonlardan olduğu, ancak ortaya cıktıktan sonra anlasılabildiği, benim gördüğüm kadarıyla sol tarafta uzamış V tersine dönüş modeline benzediğini sanıyorum.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
#PİVOT
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
şirket sahibinin elinde milyonlarca lot hisse senedi yani kağıt parçası var,bunları paraya çeviriyor,hisse çöküyor,altın hisse bunlarda olduğu için alayını da alsan şirkette söz sahibi olamıyorsun
patron kağıt parçasını satıyor,zenginleşiyor,ky naapsın dayanamıyor alttan satıyor,ocaklar yıkılıyor,korkunç birşey bu ky farkında değil dolabınoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum