KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• thebaboli
      Sistemli Borsacı
      • 06 Temmuz 2012
      • 843

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu şorttaki diğer hep artmasına rağmen longdaki diğer hiç artmıyor nerdeyse. Bunu da mı ayarlıyorlar acaba?
      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

bugünkü işlere hiçbir yorum getirmeden sizlere sadece şunu araştırıp anlamını bulmanızı önereceğim.V ve W diğer adıyla çivi formasyonları nedir ne şekilde oluşur,tahmin ve tesbitleri ne kadar mümkündür bakın bakalım.azda dersi bu yönden çalışsak olmazmı.
        not vadeli endeksimiz genelde bu tip formasyon kullanılıyor.geçmişine bakarsanız sizlerde göreceksiniz.ben bu formasyona şöle derim,yıkım formasyonları.allah oruç tutanlara sabırlar versin derken iftara gücü kalanlarada allah kabul eylesin.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• küçük_k
          Aktif
          • 09 Nisan 2012
          • 293

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ........ben bu formasyona şöle derim,yıkım formasyonları.allah oruç tutanlara sabırlar versin derken iftara gücü kalanlarada allah kabul eylesin.
          hem orucun hemde yıkılsın istiyom.. çünkü şortum şort
          yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• fahrettin
            Katılımcı
            • 29 Nisan 2008
            • 171

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bugünkü işlere hiçbir yorum getirmeden sizlere sadece şunu araştırıp anlamını bulmanızı önereceğim.V ve W diğer adıyla çivi formasyonları nedir ne şekilde oluşur,tahmin ve tesbitleri ne kadar mümkündür bakın bakalım.azda dersi bu yönden çalışsak olmazmı.
            not vadeli endeksimiz genelde bu tip formasyon kullanılıyor.geçmişine bakarsanız sizlerde göreceksiniz.ben bu formasyona şöle derim,yıkım formasyonları.allah oruç tutanlara sabırlar versin derken iftara gücü kalanlarada allah kabul eylesin.
            Amatörce bir bakış la bu konudaki bilgileri incelediğimde ; Tanımlanması en güç formasyonlardan olduğu, ancak ortaya cıktıktan sonra anlasılabildiği, benim gördüğüm kadarıyla sol tarafta uzamış V tersine dönüş modeline benzediğini sanıyorum.

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1922

Şu bizim 28 dolardan facebook hissesi aldığını iddia eden bir yatırım uzmanı vardı , kimdi o..Geçen haberi çıktı idi..

Hatta onun yorumlarını internet sayfalarına taşıyan sanal aleminde anlı şanlı yorumcuları oldu idi..

Yorum

• EKaya
                Aktif
                • 19 Ağustos 2011
                • 270

pasam niye takiyorsun

yatirim uzmani iste... parasini uzmanca yatirmis cekemiyor ahahha...
                bak daha renklileri de var...

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

arkadaşlar hepimiz insanız kazayla ölümler bile oluyor.hata yapmak bizlere mahsustur.bence yermek yerine üzülmek ve ibret almak doğru olandır.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

bence bizlerin hırsa kapılıp en az bir yıllık işlem görmüş gırafiği olmayan vede halka arz denilen saçma kazığa ümit bağlayıp yatırım yapmak en büyük yatırım hatasıdır.tamam bu konuda eleştiri alacağım bunuda biliyorum ama ben kesinlikle halka arza kuruş yatırmam.o iş büyük paranın işidir.buyrun dikkatimi çekenlerden birisi.bide bu hisse için önemli şahsiyetler övgüler yağdırmıştı arz sırasında.

Yorum

• repalize
                      Aktif
                      • 05 Aralık 2011
                      • 311

Hayde Bre Efeler

Yorum

• only
                        Yeni Üye
                        • 10 Eylül 2011
                        • 53

sn taka...
                        bu grafik için teşekkürler...benim son halka arz serüvenim bu kağıt oldu...
                        1.16 da stop yapıp , bir daha bulaşmadığım için şanslı sayarım kendimi
                        HALKB,EKGYO vb.halka arzlar gerçekten uygun fiyatlardan yapılmış gerçek arzlar gibi duruyor....devlete ait olan kurumlar ucuza çıkıyor nasılsa KY nin elindekini bir şekilde toplarız diyerekten...ancak özel sektör arzları tam bir FACİA ...resmen katliam yapıyorlar.bkz...KLGYO, KILER, BMEKS vb. vb

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

fahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Amatörce bir bakış la bu konudaki bilgileri incelediğimde ; Tanımlanması en güç formasyonlardan olduğu, ancak ortaya cıktıktan sonra anlasılabildiği, benim gördüğüm kadarıyla sol tarafta uzamış V tersine dönüş modeline benzediğini sanıyorum.
                          fahrettin bey bak burda güzel anlatmışlar tüm formasyonları.

Yorum

• Bear_Bull
                            Spread Trader
                            • 09 Şubat 2009
                            • 773

#PİVOT
                            Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• JAKO
                              Kalender Amca
                              • 30 Mart 2009
                              • 561

önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                              otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                              deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                              hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                              hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

şirket sahibinin elinde milyonlarca lot hisse senedi yani kağıt parçası var,bunları paraya çeviriyor,hisse çöküyor,altın hisse bunlarda olduğu için alayını da alsan şirkette söz sahibi olamıyorsun
                                patron kağıt parçasını satıyor,zenginleşiyor,ky naapsın dayanamıyor alttan satıyor,ocaklar yıkılıyor,korkunç birşey bu ky farkında değil dolabın
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information