KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

birde % 70-80 gibi oranda çalıştığını gözlemlediğim bir pala hamlesi var...

120 lik barlarda 325 puan...

barın açılış rakamının 325 puan altı veya üstü çalıştırırsa, o bar çalıştırdığı yöne devam ediyor

misal : bar açılışı 70000... 70325 çalışırsa yukarı, 69675 çalışırsa aşağı devam etme olasılığı % 80... 325 puan çalıştırmadan dönerse tersi yöne gidiyor (sizlerde bir süre takip edin bakalım bu varsayımımı belki yanlıştır )

11:00 barımız.... açılış 69600... en düşük 69300 çalıştı... geri yukarı döndü

69275 çalışsa idi, çok yüksek ihtimal ile aşağı devam edecektik

güvenilirliğini kendiniz test ederek... bir nevi AL-SAT veya STOPLOSS rakamı olarak kullanabilir belki

misal : 08.06 geçen cuma nın 11:00 barı

açılış 67625 .... en düşük 67350 yapıp yukarı dünmüştük... hemde ne dönüş, 70300 de aldı soluğu

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

SANKO müşterileri.....yaptığı özel kampanyalardan dolayı... küçük yatırımcılarmış...... diye duydum..... DOĞRU mu..? YANLIŞ mı..?

Aslını bilen var mı...?

Bu topikte SANKO dan VOB yatırımı yapan arkadaşlar varsa....doğrusunu belki bilirler.......
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• puhu
        Yasaklı
        • 20 Ocak 2012
        • 46

TARIH AFFETMEZ...YIKILMIS IMPARATORLUKLARIN...YUKSELIS VE COKUSU...yukaridaki siralamadadir....guzu incelemesi bu...tarihe guzu gibi baktin ni bunu goruyorsun.
        Tarihe bakıldığında, hiçbir ''yıkılmış imparatorluğun'' Avrupa kadar ''stratejik nükleer gücü'' yoktu...

Stratejik Nükleer Güç : Dünyayı yok edecek büyüklükte nükleer güçtür. Mesela Rusya,dünyayı bir kez yok edecek nükleer kapasiteye sahipken, Abd dünyayı 8 kez yok edebilir.

Yorum

• manif
          Matematikçi
          • 16 Ağustos 2011
          • 752

Ben varım ayı abim kısayım...kurum uzun ama..bende ky yim..
          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            SANKO müşterileri.....yaptığı özel kampanyalardan dolayı... küçük yatırımcılarmış...... diye duydum..... DOĞRU mu..? YANLIŞ mı..?

Aslını bilen var mı...?

Bu topikte SANKO dan VOB yatırımı yapan arkadaşlar varsa....doğrusunu belki bilirler.......
            işte buna gülerim

eğleşme abi bizimle...

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

SANKO normal İMKB'de geçen yıl iyi prim indirimleri yapmıştı... Ben SANKO'ya geçmiştim......

Eğer VOB'da da..öyle iyi prim indirimi yapmışsa...... ve küçük yatırımcıyı kendine çekmişse........

SANKO'yu "DİĞER" kısmında düşünmek gerekebilir ki.........

Bu durumda..... küçük yatırımcı "long" ağırlıklı bir görünüm verebilir.......

Ben bu ihtimalin ne kadar gerçekçi olduğunu incelemeye çalışıyorum....

PEGAM ....hepimiz..... son gülen...... iyi ...gülen...olalım..... k28
              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1922

İspanya batıyor...SAT SAT SATTTT..
                Kurtarmayacaklar abi..SATIŞA DEVAMM...
                Ne oluyor bu ne alış..
                Pazartesi basarlarrrr...
                O da ne Abi ispanyayı kurtarmışlar 100 milyar euro..AL AL AL..
                Ne kurtarması uyannn..Zaten borçlular daha fazla arttı borçları..Bu satış ondan..BASARLAR BURALARDANNN...
                Dedim sana demi..Bastılar nerede ise eksi kapatacaktık..
                Yahu yine alıyorlar..İlk düşünce doğru idi sanırım..Evet evet kurtardılar..

Yorum

• TIFIL
                  Yeni Üye
                  • 06 Eylül 2007
                  • 26

bugün tl de vob ta çıkıyor..ters çalışması gerekmez miydi acaba?
                  yalancı birisi var mı acaba?
                  yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    SANKO normal İMKB'de geçen yıl iyi prim indirimleri yapmıştı... Ben SANKO'ya geçmiştim......

Eğer VOB'da da..öyle iyi prim indirimi yapmışsa...... ve küçük yatırımcıyı kendine çekmişse........

SANKO'yu "DİĞER" kısmında düşünmek gerekebilir ki.........

Bu durumda..... küçük yatırımcı "long" ağırlıklı bir görünüm verebilir.......

Ben bu ihtimalin ne kadar gerçekçi olduğunu incelemeye çalışıyorum....

PEGAM ....hepimiz..... son gülen...... iyi ...gülen...olalım..... k28
                    abi sen bu düşüncelerinde gerçekten ciddi misin ?

SANKO nun mart ayından 73000-75000 aralığından açılmış 22000 longu var

3 ay geçti üzerinden... 10000 puan zarara girdi geçenlerde

sen hiç, aldığı pozda hemide 10000 puan zararda, 3 ay bekleyen... KY GÖRDÜN MÜ ?

bu işin peşini bırak...

inceleme değil, düşünmeye bile değmez

ya birinin karşı ayağıdır (misal csm... ) ki ihtimal vermiyorum

o SANKO daki ustanın adamlarından birisi , hatta patronun kendisi bence... o bıyıklı adam, soyadı aklıma gelmedi... bişey oğluydu... entepli olanlar

2B den, 3. köprüden, ihaleden, biyerlerden milyar dolarları verdiler ona

o vurgunun en fazla % 5 i ile

maytap geçiyor... vobda

Yorum

• TIFIL
                      Yeni Üye
                      • 06 Eylül 2007
                      • 26

Fıtch:Ecb den yakın vadelerde bir LTRO görme olasılığı yok..yunanıstan eurodan çıkarsa olabilir demiş...
                      şu LTRO dediği nedir bilen var mı acaba?
                      yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..

Yorum

• EKaya
                        Aktif
                        • 19 Ağustos 2011
                        • 270

TIFIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Fıtch:Ecb den yakın vadelerde bir LTRO görme olasılığı yok..yunanıstan eurodan çıkarsa olabilir demiş...
                        şu LTRO dediği nedir bilen var mı acaba?
                        long term refinancing operation

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

takıldığımız nokta... şimdilik direnç

üstünde hedef

destek

destek...

ilk hedef

ikinci hedef

PEGA biz seni azulu ayu bilirdik, yine ne oldu da yukarı, yukarı demeye başladın... aşağısı hiçmi yol la bunun ?

derseniz

1... palanın gücü

indikatörlerin çıkış açısı... pala resmen bağırıyor... ben burdayım... gücü yeten bassın aşağıda göreyim diyor

şu açıyı, ancak ülkede 1 trilyon dolarlık altın rezervi bulduk derseniz verebilirsiniz...

ama adam, yani pala

borca batırılmış , açığı gizlemek için milyonlarca dönüm toprak satışına mecbur kalınmış...

ÜLKEMİN borsasında böyle bir çıkış yaşatıyor

sanırım satılan vatanın ödülü borsada ralli ile veriliyor OBAMA tarafından...

2... şort diğer
                          .
                          .
                          aşağısı yok...

yarınızın seçtikleri, bu vatanı gavurun istekleri doğrultusunda yönetip, karış karış SATTIKLARI müddetçe (yine başladık hem nalına hem mıhına... )

yok

150-200.000 long devam

Yorum

• mancurya
                            Çalışkan
                            • 01 Haziran 2012
                            • 519

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            İspanya batıyor...SAT SAT SATTTT..
                            Kurtarmayacaklar abi..SATIŞA DEVAMM...
                            Ne oluyor bu ne alış..
                            Pazartesi basarlarrrr...
                            O da ne Abi ispanyayı kurtarmışlar 100 milyar euro..AL AL AL..
                            Ne kurtarması uyannn..Zaten borçlular daha fazla arttı borçları..Bu satış ondan..BASARLAR BURALARDANNN...
                            Dedim sana demi..Bastılar nerede ise eksi kapatacaktık..
                            Yahu yine alıyorlar..İlk düşünce doğru idi sanırım..Evet evet kurtardılar..

Buna timsah hareketi diyorlar ,

KIMILDADIKCA DAHA ÇOK GİRİYORSUN...

Timsah da avı nı dişleri arasına aldığında bekler...

Av hareket ettikçe daha çok yutar...

Haydi hayırlısı...
                            * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• labtek
                              Tecrübeli
                              • 11 Ekim 2009
                              • 505

İki ülkenin iflası krizi çözer

Ünlü yatırımcı Jim Rogers, İspanya ve Yunanistan'ın iflasına izin verilmesinin Avrupa borç krizi için en doğru çözüm olacağını söyledi.

ABD'li ünlü yatırımcı Jim Rogers, Eurogroup'un İspanya bankalarına 100 milyar Euro'ya varan yardım kararını "hayatta duyduğu en çılgınca çözüm önerisi" olarak niteledi.

GİDDİKÇE KÖTÜLEŞİYOR

CNBC'ye konuşan Rogers, Euro Bölgesi borç krizinde çöküş tablosunun gittikçe kötüleştiği konusunda uyardı.

Rogers şunları söyledi: "İspanya için oluşturulan kurtarma planı sorunları ötelemekten başka işe yaramaz. Borç fazlasına çözüm daha fazla borç olamaz. Bu hayatımda duyduğum en çılgınca çözüm önerisi. Bu gidişle çöküş daha da beter olacak. Hepimiz dikkatli ve endişeli olmalıyız."

Rogers, İspanya ve Yunanistan'ın iflasına izin verilmesinin en doğru çözüm olacağını belirterek, "İspanya'nın iflas etmesine izin verilmeliydi ama iflas etmesi gereken ilk ülke Yunanistan. Bu, diğer ülkelere örnek olur. Avrupa'ya iyi bir ders verir, herkes ayağını denk alır. İşte o zaman alabildiğim kadar Euro alırım" dedi.

YAYIN TARİHİ: 12.06.2012
                              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birde % 70-80 gibi oranda çalıştığını gözlemlediğim bir pala hamlesi var...

120 lik barlarda 325 puan...

barın açılış rakamının 325 puan altı veya üstü çalıştırırsa, o bar çalıştırdığı yöne devam ediyor

misal : bar açılışı 70000... 70325 çalışırsa yukarı, 69675 çalışırsa aşağı devam etme olasılığı % 80... 325 puan çalıştırmadan dönerse tersi yöne gidiyor (sizlerde bir süre takip edin bakalım bu varsayımımı belki yanlıştır )

11:00 barımız.... açılış 69600... en düşük 69300 çalıştı... geri yukarı döndü

69275 çalışsa idi, çok yüksek ihtimal ile aşağı devam edecektik

güvenilirliğini kendiniz test ederek... bir nevi AL-SAT veya STOPLOSS rakamı olarak kullanabilir belki

misal : 08.06 geçen cuma nın 11:00 barı

açılış 67625 .... en düşük 67350 yapıp yukarı dünmüştük... hemde ne dönüş, 70300 de aldı soluğu
                                dikkat... dikkat

alın size test etme imkanı

açılış... 69625... 325 daha 69950

çalıştı bakın nolacak ?

ayrıca ŞORTLAR dikkatli olun... sabahtan beri yine gavur gibi sağlam durduk

büyük grafik küçük grafiği her zaman döver
                                60 lığın, 30 luğun negatif uyumsuzluğunu, muyumsuzluğunu dinlemez

vurur geçer

Yorum

Working...
                                X

Debug Information