KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

neyi ispat etti....eksper....usulet ve suhuletin ise yaradigini...

ayni sistemle....ben asagi giderken kazandim....oda...longa uyguladi yukari giderken kazandi...terse dustugundede demistimki eksper kazanacak....cunki ikimizde bu sistemi 10 yildir kullaniyoruz....

STOPLOSS....soygun aracidir....onun ucun bi yorumcu...suraya stop koydum ve longum....suraya stop koydum ve shortum diyorsa....o bi ahmaktir....onu okuyanda ahmaktir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

tarihe bakin....

hicbir savas....olumune girilmedigi zaman kazanilamamistir....

bizans ordusu 100 000 kisi ve techizatli....yeni musluman olmus araplar...13 000 kisi....yer sam civarlari...

bizans ordusu yok ediliyor....

niye....

o 13000 kisi....olumune savasa giriyor....ve araplar komple suriyeyi aliyor....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

korkak....bi gozu stoploss yapip kacmada olan...TARIHI YAZAMAMISTIR....

cesaret.....tarihi yazmistir.

Yorum

• firenze
          Duble Mühendis
          • 02 Haziran 2012
          • 348

Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.

Yorum

• firenze
            Duble Mühendis
            • 02 Haziran 2012
            • 348

İyi akşamlar cümleten
            Konuşmak bir mana ise susmak binbir mana. Herkes konusmasına konuşur lakin sükût yürekli olana.

Yorum

• polat55
              Tecrübeli
              • 09 Temmuz 2011
              • 539

Üstadım,
              parite bu ay yükselmeye devam edecek mi?

saygılar..
              Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• mancurya
                Çalışkan
                • 01 Haziran 2012
                • 519

Eğitici yazılar bunlar....
                * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

parite....

kurulan oyun su....yunan eurodan cekildim derseye oynuyorlar...CEKILDIM DERSE....EURO...1.35....sonra 1.5....sonrasida var...

cekilmiyorum derse....euro...1.15 aninda....BU IKI SEY...VOLATILITY VE GEL GIT YARATIYOR....

SU ANDA....ne olacagini bilende DOYCE....onu izlemek ve cozmek mumkun....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

yani bu olay....GERCEK BI KOL KESME OLAYI...hem longcu ucun...hem shortcu ucun....

iste STOPPLOSS....SADECE BOYLE OLAYLRDA KULLANILIR....

cunki...

hangi yone kirilirsak....o yonde yuzde 10 ila 15 duz gidis var...bu yuzden TETIKTEYIM HEP....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ALTIN FURUS...veya hedef yerin dibi gibi....hikayelere gore oynamadigimi herkes biliyor....onlar latife....

ESAS OLAN....traddir....o yoksa para da yoktur....

tradde esas ise....yuzde 10 ila 15 lik dalgaya binip inmektir.BUGUNE KADAR HEP ONU YAPTIGIMI GORDUNUZ.

Yorum

• kaizer
                        Yasaklı
                        • 08 Ağustos 2011
                        • 162

Selamlar dostlar,

Eur bazlı grafikte yeşil ile gösterilen trend çizgileri ve MAV pozisyonlarına bakılırsa sıkı bir hareket olacak gibi

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ALTIN FURUS...veya hedef yerin dibi gibi....hikayelere gore oynamadigimi herkes biliyor....onlar latife....

ESAS OLAN....traddir....o yoksa para da yoktur....

tradde esas ise....yuzde 10 ila 15 lik dalgaya binip inmektir.BUGUNE KADAR HEP ONU YAPTIGIMI GORDUNUZ.
                          BU YUKARI DALGAYA...64 000 DE long yonunde bindim...ikili dip yapar umuduyla 67 000 lerde 3100 puan alarak indim...YANILDIM...IKILI DIP YAPMADI...yukari surdu....yuzde 10 cikti....kaldi yuzde 5 i gitmiyebilir ...gidebilirde....YUNANA BAGLI....

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

eski topiği terk etmeyecektik ;)
                            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• polat55
                              Tecrübeli
                              • 09 Temmuz 2011
                              • 539

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              parite....

kurulan oyun su....yunan eurodan cekildim derseye oynuyorlar...CEKILDIM DERSE....EURO...1.35....sonra 1.5....sonrasida var...

cekilmiyorum derse....euro...1.15 aninda....BU IKI SEY...VOLATILITY VE GEL GIT YARATIYOR....

SU ANDA....ne olacagini bilende DOYCE....onu izlemek ve cozmek mumkun....
                              Üstadım,
                              vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim..
                              Ama şu Doyce deyyusunu ben bulamıyorum, bulsam soracağım ne olacağını...veya bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi, üstadı yormayayım..

Saygılarımla...

Not.13.000 e karşı 100.000..kazanılan savaş...müthiş bir örnekti...herşey için çok teşekkür ederim...umarım herşey gönlünüzce olur..
                              Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• hakanbakan
                                Katılımcı
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 155

İspanya'nın notu 3 basamak kırıldı
                                Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Moody's, İspanya'nın artan borç yükünü, zayıflayan ekonomiyi ve sermaye piyasalarına sınırlı girişini gerekçe göstererek kredi notunu 3 kademe birden düşürdü.
                                www.borsagundem.com

Yorum

Working...
                                X

Debug Information