Yaw bu skender sapik cikti... Tutturmus shortlari tanga yapicam diye... Havalar isindi yaa basina vurdu
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kuzunun söylediği maksimum değerler dün itibarı ile gerçekleşti ama onu takip edenler dün long olmuşa benziyor kimisi de kuzu mangala hazırlanıyor.
Kuzunun ay başında diğer topikte yazdıkları aşağıdadır.
PLAN NE DIYOR....
bu hafta ilk yari....longa girerken yazdigim ve yukarida kisalastirdigim nedenlerle....
ulusal 100.....56 500....ulusal30....68 000 diyor....YANI 4000 PUAN KAR DIYOR....BENIM UCUN....
OVERS HOOTING YAPARSA....KI YAPAR.....IMKB 100 ...57 500.....IMKB 30 69 000....Buda bana 5000 puan kar yazar....
haftanin ikinci yarisi ve takip eden hafta basi.....ulusal 100....53 000....ulusal 30....63 000 ler....
planini yap ve oyna.....aklina mukayyet olamiyorsan...FORUMLARI OKUMA...SENI ONLAR TELEF EDIYOR....guzu atasozu....
bu plan geregi....tutmazsa bu....64300 maliyetli longlar...orada kapatilacak basabas yani ve short donulecek yeniden...
GAZANIZ MUBAREK OSSUN AKLINA MUKAYYET TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....zaman kaybı...
Yorum
-
Çok güzel bir tespit. Burayı takip edenler longa dönmüş durumda sanırım.sanacasta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzunun söylediği maksimum değerler dün itibarı ile gerçekleşti ama onu takip edenler dün long olmuşa benziyor kimisi de kuzu mangala hazırlanıyor.
Kuzunun ay başında diğer topikte yazdıkları aşağıdadır.
PLAN NE DIYOR....
bu hafta ilk yari....longa girerken yazdigim ve yukarida kisalastirdigim nedenlerle....
ulusal 100.....56 500....ulusal30....68 000 diyor....YANI 4000 PUAN KAR DIYOR....BENIM UCUN....
OVERS HOOTING YAPARSA....KI YAPAR.....IMKB 100 ...57 500.....IMKB 30 69 000....Buda bana 5000 puan kar yazar....
haftanin ikinci yarisi ve takip eden hafta basi.....ulusal 100....53 000....ulusal 30....63 000 ler....
planini yap ve oyna.....aklina mukayyet olamiyorsan...FORUMLARI OKUMA...SENI ONLAR TELEF EDIYOR....guzu atasozu....
bu plan geregi....tutmazsa bu....64300 maliyetli longlar...orada kapatilacak basabas yani ve short donulecek yeniden...
GAZANIZ MUBAREK OSSUN AKLINA MUKAYYET TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
Sn.Kuzu yukarıdaki tespit müthiş. Overshooting yapmış durumda.Ama Sn.Kuzunun neden yukarıdaki mükemmel şablona uymayıp erkenden shorta geçtiğini hatırlamıyorum.
Yorum
-
'' EURO KİM ŞAMP..OLUR ANKETİ ''
Bu anket keyborsa nın ilk anketidir...
Başarısız olmasını istemiyorsanız sayfaya girip oy kullanın...
Ne kadar çok oy ,o kadar başarı demektir...Es geçmeyin...
Spor bölümünde...Bekliyoruz...* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok güzel bir tespit. Burayı takip edenler longa dönmüş durumda sanırım.
Sn.Kuzu yukarıdaki tespit müthiş. Overshooting yapmış durumda.Ama Sn.Kuzunun neden yukarıdaki mükemmel şablona uymayıp erkenden shorta geçtiğini hatırlamıyorum.
ikili dip yapar dedim...AYVAYI CIG YEDIM....normal....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sayın kuzu ayvayı bence şu an yemiş sayılmazsın emme ağam çok pis yerden kapadı,bu kısalar için sakat gibi olsada maç halen ortada gibi durmakta.bazı hisseler kv tepelerine geldi bazılarıda gelmeye yakın tabiiki bu durum xu030 hisseleri içindir.diğer guruplar beni bağlamaz.uzun zamandır beklediğim böyyük (w) oluşumu için halen erken görmekteyim.bence dibimiz x100 için ne 50 bin nede çevresi bakalım bu iş nasıl olacak.ağam pisikoloji purofu olduğunu cuma günü bir kez daha göstermiştir.tüm yatırımcıların şapkasını önüne atmıştır vede korkuyu salmıştır.acaba diyorum bu şekil yaparak aşağı basarken herkese malı daha kolay kakalamak için olmasın.hehe.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikili dip yapar dedim...AYVAYI CIG YEDIM....normal....

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eyi bir avcının bilmesi gerekenler.
1-sürü nasıl yemlenir,
2-sürü çaktırmadan nasıl ayakta tutulur,
3-sürü ağa nasıl alınır,
4-sürü uyanmadan ağ sonuna kadar nasıl çekilir.
bu soruların cevabını bilenler azınlıkta olsada bilenlerde malı kaldıranlar olmakta.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
haftalık hisse tahmin yarışmasına bekliyoruz............
bir tahminde siz yapın..........
http://forum.keyborsa.com/showthread...d=1#post426756darağacında olsak bile son sözüm FENERBAHÇE........
Yorum
-
Bu link de sorun var....warworn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftalık hisse tahmin yarışmasına bekliyoruz............
bir tahminde siz yapın..........
http://forum.keyborsa.com/showthread...d=1#post426756* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
DIŞ PİYASALAR
İSPANYA VE ABD VERİLERİ İZLENECEK
Piyasalar 17 Haziran’a odaklandı. 17 Haziran’da Yunanistan’da yapılacak olan seçim sonuçlarına yönelik tahminler hafta boyunca gündemde kalmaya devam edecek. Öte yandan İspanyol bankaları ve İspanya ekonomisi yakından izleniyor. Haziran ayının sonuna kadar Euro Bölgesi’nde borç sorununa ilişkin gelişmeler yaşanacağı yönündeki beklenti, piyasalarda canlılığın sürmesine neden olmakta. Bu hafta Euro Bölgesi’ndeki gelişmeler ve ABD’den gelecek veriler izlenecek.
ABD
20 günlük ortalamada
12.000 seviyesinin üzerinde tutunmayı başarınca 20 günlük ortalamaya doğru atağa geçti. 12.500-12.700 aralığındaki satıcılı bölgenin aşılması önemli. Güçlü destek 12.000’de bulunuyor.
BREZİLYA
Alımlar güçlenmeli
52.481’den gelen tepki alımları ile yönünü yukarı çevirdi. Ancak hâlâ ortalamaların altında. Haftayı 54.429 seviyesinden tamamladı. İlk direnç 54.500’de. 55.000’in aşılması 58.000’e doğru alımları güçlendirebilir.
JAPONYA
Dirençte zorlanıyor
8.238’den başlayan yukarı hareket 20 günlük ortalamada dirençle karşılaştı. Haftayı 8.459 seviyesinden tamamladı. Dirençler 8.600 ve 9.000 seviyelerinde bulunuyor. İlk destekler 8.200 ve 8.000 seviyelerinde.
ALMANYA
6.200 seviyesi aşılmalı
Dünya borsalarında gözlenen tepki hareketinin etkileri görüldü. 5.900’lü seviyelerden gelen alımlarla 6.200’lü seviyelere tırmandı. 6.200-6.500 aralığındaki satıcılı bölge aşılmadıkça yeniden destek seviyeleri test edilebilir.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
garip bir ruh halindeyim...
evropalılar ctesi günü telefonda sekis yapacağlardı.. yapmışlar.. onların mülkiyelileri espanyol gacıları bataktan çekip alacaklarmış... sorarım... namıs böyle mi temizlenir guzu abi... bizde eskiden çekip fururlardı.. ele gördük.. ele biliriz.. ama çoh para insanı moderen ve medeni yapıyor... moderen ve medeni dünyada insanlar konuşarak anlaşıyor.. emme aralarında yalancı çok.. kime inacağımı şaşırdım..
Bakıyorum bu durumdan en çok bizim gelenekselciler helecanlı.. "biz böyüüz. bakın cari de düşüyor. tele görece güçlü.. enfilasyom da düşüyor.." argümanları ile pozitif ayrıştırıyorlar..
evropa pankalarına bakıyorum.. doyce, bariba, sosyetik.. bir de espanyol banka endeksi.. onlar bizim kadar heyecanlı deel. kurtarma miktarını mı beğenmediler... veya sonra mı artacaklar acep? ya da espanyollar zaten batıklar.. hangi yüzle mi artacaklar..
dün sabah çin verisi de kötü geldi.. ama iki haftadır ne gelirse gelsin bizi aldılar.. kötü gelmesine sevinemmi üzülemmi anlamadım..
Neyse ne.. sonuca bakıyorum.. pozum cort.. endeks yokarı gidiyor.. tecavüz ediliyorum.. Ölmeden önce son sözleri mi söylüyorum bilemiyorum... 200 günlükler etrafında da geziniyoruz.. avro bazında geçtik bile.. babo abinin altın furuş topiği olmasa.. zerre tereddüt etmeyeceğim.. ama altın furuş acaba dedirttiriyor... o yere geldik..
Yorum
-
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum

Yorum