turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manaw
    havacı
    • 28 Ekim 2011
    • 896

bugün başkentte hökümetle işim vardı.. gittim hallettim.. döndüm... dönüşte yolda bir fikir aklımı kurcaladı... düşündüüm.. düşündüüm.. sanırım bir sonuca vardım...

şerefli koçhisarda tuz gölü var...
    tuz billur olur.
    koçun da billuru olur...

o zaman.. guzu sanırım dadaş değil.. bildiğin koçhisarlı.. yani angaralı...

Yorum

• k3r3m
      Aktif
      • 31 Temmuz 2011
      • 665

ben de hikayenin gidişinden, tuz gölü'nün orda bir toplantı ayarlayalım diyeceksin sandım ;)
      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• guneysu
        Rize
        • 01 Mart 2009
        • 646

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ben de hikayenin gidişinden, tuzgölünün orda bir toplantı ayarlayalım diyeceksin sandım ;)
        tüm gelecek olanlarda davetlimdir diye biten cümleyi aradım bende, bulamadım..
        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ULUSCUTURK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sevgili Kuzu Baboyla uzlaşabildinizmi görüş ayrılığı devam ediyormu.

Saygılarımla

uzlasamadik....o diyorki gunun birinde...bu sene veya seneye....endeks nereye kadar duser...onuda soylemiyor...ama bi altin furus olacak diyor....

o bunu derken....biz bu altin furus ve golden cross tartismasi surerken....VOB da 17 000 puani cebe koduk....eldede shortlar var....

yani biz mali goturduk zaten....ha ha ha....

GARIII....ALTIN FURUS OLSA NE YAZAR OLMASA NE YAZAR...

maksat para yapmak ise...YAPTIK ZATEN....GERISI LATIFE....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SKENDER....YARIN BIZDE....tulum cikarir....DUN GIYDIRDI....

Yarin giysilerden arindirilmis olarak....ciplak bedenlerimizle...ho ho dansi var.....ben sahsen kellemi kesse donumu cikarmam...para ucun bele seyler bize yakismaz....emme 67 700 de...murad alir murad veririm...nede ossa orada jako ya bi resmi nikah kiydirir skenderi yatiririm....

P.S...Malum jako teknik analiz dininin papazi....ruhsati var...nikah kiyiyor....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

dikkat ettiyeniz....

aralik 26 yorumumu verdim mala girdim long oldum...ocak sonu longdan indim..kar korkunc.....subatta furk kac yaptim....kar sifir...3200 puan zarar....3200 puan kar ve subat sifir kar....mart...nisan...mayis surekli short ve 17 000 puan vob da kar...ayni hareketleri dow da ve altinda yaptim...

ve bu nokta itibariyla....4 kademe oyun duzenim tek kademeye indi....67 000 hedefime yaklastigi ucun...kari aldim...

elde ne kaldi....tek kademe....vob da...dow da...ve altinda shortlar kaldi.....

TAVIZ VARMI....YOK....NEYI PLANLAMISSAM O...SKENDER IKIDE BI YONU DEGISTIRDI....BEN ONA UYDUM MU....HAYIR....

oturduuummmm....bekledim.....paralari aldiiimmmm....VE GIDIYORUM....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

emtia balonu patlamak uzere usaglar....dunya ancak oyle bu kirizden cikacak....petrol...altin....say....hepsi....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

iki balon var....biri emtia balonu....digeri amerikan ve alman hazine bono balonu....

ALTIN FURUS.....bu iki balon patlamadan olamaz....bunnardan cozulen para hisseyi sahlandirir...gercek para bu ikisinde su anda...

fed in....veya ecb nin verdigi paralar gercek degil....

GUZU.....NE DIYORSA ODUR....BILGIDIR OLDUREN.....BILGIDIR GULDUREN....

Yorum

• FIRTINA
                    Akşamcı
                    • 04 Eylül 2011
                    • 186

Kuzu emmi, haftalık grafikte macd aşağı kesmek üzere, 2008'deki olusumdada aşağı kestiğinde sert şelale var

Sizce şelale olabilmesi için hangi veriyi kullanabilir bu skender

Olası bir Suriye savaşında endeks dip olarak nereyi görebilir

Saygılar

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

PARA......

DUNYA BORSALARI....75 TRILYON DOLAR....gidip bu borsalari fiseklemek ucun....para lazim....ufleyerek cikmaz borsalar....

petrol rezervleri.......125 trillion dolar....her insan gelirinin yuzde 30 unu buna oduyor...dolayli veya direkt....

bonoya yerlesik para....korkunc....emme bu para bonolardan cekildimi....amerika maas odeyemez....

oyleyse....emtialar....abbas yolcu....yoksa....borsalar yerin dibi...BASLIK ONU SOYLUYOR BU TOPIKTE....

hangi argumanlarla....bunnarla iste....

Yorum

• gemici
                        Ne yazar...
                        • 25 Mayıs 2009
                        • 250

Demişler ki; "Haram nedir, bilmez Hayyam“
                        Ben Haram ile Helal’i hiç karıştırmam.
                        Dost(kuzu) ile içilen şarap helaldir,
                        Puşt ile ile içilen su haram.....................................
                        itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• polat55
                          Tecrübeli
                          • 09 Temmuz 2011
                          • 539

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          emtia balonu patlamak uzere usaglar....dunya ancak oyle bu kirizden cikacak....petrol...altin....say....hepsi....
                          Üstadım,
                          bu patlama yaklaşık ne kadar sürecek, bir de bu patlama sürerken yavaş yavaş borsalar yükselmeye mi başlar yoksa patlama sona erer de sonradan altın vuruş başlar?..

saygılarımla..
                          Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Demişler ki; "Haram nedir, bilmez Hayyam“
                            Ben Haram ile Helal’i hiç karıştırmam.
                            Dost(kuzu) ile içilen şarap helaldir,
                            Puşt ile ile içilen su haram.....................................

baka lem gemici....bu sarki ne anlatiyor.....

yandannn halimem yannndannn...

severim seni ben candan....

hemmmmm oynasinnn....hem kaynasin....

soru 1....niye yandan....

soru 2.....niye kayniyor...

Yorum

• manaw
                              havacı
                              • 28 Ekim 2011
                              • 896

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ben de hikayenin gidişinden, tuz gölü'nün orda bir toplantı ayarlayalım diyeceksin sandım ;)
                              guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              tüm gelecek olanlarda davetlimdir diye biten cümleyi aradım bende, bulamadım..
                              lokmacılar hemen ayyuka çıkıyor..

Abi buyrun o zaman... açık davetiye...

Ben Adana'dayım.. Yolu düşen, düşmeyen kim olursa davetlimdir... Buranın yemesi, yedirmesi, içmesi içirmesi meşhurdur... Davet beklenmez... Sadece gidilir ve yenir.. Hemşehrilerimin ve benim asli görevimiz bu...

Yorum

• manaw
                                havacı
                                • 28 Ekim 2011
                                • 896

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                SKENDER....YARIN BIZDE....tulum cikarir....DUN GIYDIRDI....

Yarin giysilerden arindirilmis olarak....ciplak bedenlerimizle...ho ho dansi var.....ben sahsen kellemi kesse donumu cikarmam...para ucun bele seyler bize yakismaz....emme 67 700 de...murad alir murad veririm...nede ossa orada jako ya bi resmi nikah kiydirir skenderi yatiririm....

P.S...Malum jako teknik analiz dininin papazi....ruhsati var...nikah kiyiyor....
                                kuzu abi, şu noktayı anlayamadım.. 67700 de sen niye skenderle murad pazarlığına girdin abi.. skenderin senle pazarlığa girmesi icab etmez mi...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information