Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sn kuzu 3600 $ ons teziniz için önce bir çöküş mü gerekiyor..
anlamamız gereken skender 10 kollu tahderevalliye parasını koyup önce pariteyi sonra gold sonra gümüş sonra vob sonra hisse sonra petrol vs vs.
şimdi bir şeyleri kaldırması için diğerlerini indirmesi gerekiyor
burada Kuzunun formülü ise puştun gidişinden ne yapacağını tahderavalliye kalçasının hangi tarafının değeceğini dahi kendinden iyi biliyor... kimse kendi kalçasını takip edemez emme uzaktan bakan eyi bilir..
dun verdiklerimi yerine kodum...iyi geceler....guzel kardeslerim...isim bitti....usulet ve suhuletle....kalin....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
hocam... dow böyle aşağı giderken bizi salmamaları titrettiriyor beni... (büyük dönüşler hep tuzakla olduğu için)
adamlar alış kademelerine 800-900 kontrat yazıp sonra da silmiyorlar onları... işlem görüyor baya baya...
Yorum